Announcement

Collapse
No announcement yet.

GDC 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• McSolid
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Mα αλήθεια είπα εγώ.Τα ίδια gimmicks που βλέπαμε με το Wii βλέπουμε και με το ps3.Ίσως η κάμερα και όχι το χειριστηρίο να ανιχνεύει και κίνηση σώματος.Αν το σκεφτείς από αυτή την άποψη το χειριστήριο είναι τελείως αχρείαστο αφού και η κάμερα μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές πολύ εύκολα.Θα τα δούμε όλα αυτά στην πράξη όμως.

Το SOCOM ειναι gimmick;

Επισης βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει το κατα ποσο ειναι ξεκουραστο να παιζεις αποκλειστικα βασιζομενος στην καμερα ή με το συνοδευτικο χειριστηριο...

Επισης θα πρεπει πλεον να βαλεις στον νου σου οτι θα εχουν υποστηριξη για τον Move ολα τα μεγαλα franchise απο εδω και περα, καθως ειναι φανερο οτι η 1:1 κινηση δινει τα περιθωρια για αμεση μεταφραση του χειρισμου στο Move.

Εαν δεις καλα (μιλαμε για ΚΑΛΑ) το βιντεο της παρουσιασης, και δεις ας πουμε LBP και SOCΟΜ θα καταλαβεις αυτο που σου λεω.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    GDC 10: Trick And Tech Gameplay (Cam)

Aρκετα ενδιαφερον βιντεο για το move.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Kai kala tha kanoun na meinoun gimmicks Imo
    Gerika skylia den mathainoun nea kolpa...

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Mα αλήθεια είπα εγώ.Τα ίδια gimmicks που βλέπαμε με το Wii βλέπουμε και με το ps3.Ίσως η κάμερα και όχι το χειριστηρίο να ανιχνεύει και κίνηση σώματος.Αν το σκεφτείς από αυτή την άποψη το χειριστήριο είναι τελείως αχρείαστο αφού και η κάμερα μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές πολύ εύκολα.Θα τα δούμε όλα αυτά στην πράξη όμως.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Δε σε εχω συνηθισει να αστειευεσαι, ο Paixtis παντως 99% σοβαρολογουσε

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Μάλλον δεν καταλαβαίνεις πότε γράφουμε για πλάκα και πότε σοβαρά:xp:

Αzrael και εγώ έχω μηδαμινή σχεδόν εμπειρία από wii, κάποιες λίγες ώρες έπαιξα στο paixtis wii και τίποτα άλλο. Φυσικά αστειευόμουν με το "gtp".

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Kαλά οι ανιχνεύσεις κίνησης του σώματος είναι τουλάχιστον γελοίες.Φαίνεται εξάλλου ότι το κάνει για εφέ και μόνο όπως γινόταν και γίνεται με τα αντίστοιχα παιχνίδια του Wii που θέλουν να εντυπωσιάσουν!
    Originally posted by BigBOSS View Post
    Καλά σε λέει paixtis παραδέξου το, το wii mote είναι gtp, το ps move είναι άλλο πράμα :resp:

Νιωθω σα να βλεπω τη γενια αυτη να ξεκιναει παλι. Εποχες gamepro με console wars posts να φευγουν το ενα μετα το αλλο...

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Δεν ειπα αυτο. Με Wii δεν εχω ασχοληθει δε ξερω. Εγω για το move σχολιασα απο αυτα που ειδα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Καλά σε λέει paixtis παραδέξου το, το wii mote είναι gtp, το ps move είναι άλλο πράμα :resp:

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Γιατι;Στο PS θα υπαρχει και καμερα.Εκει στο box game πχ επιανε χωρις μαλιστα καθολου lag, τις κινησεις αποφυγης που εκανε.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kαλά οι ανιχνεύσεις κίνησης του σώματος είναι τουλάχιστον γελοίες.Φαίνεται εξάλλου ότι το κάνει για εφέ και μόνο όπως γινόταν και γίνεται με τα αντίστοιχα παιχνίδια του Wii που θέλουν να εντυπωσιάσουν!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Απ οτι ειδα η καμερα ανιχνευει και κινησεις σωματος και το pad 1:1 κινησεις. Στο Socom 4 ηταν χαλαρος ο τυπος οταν επαιζε και φανηκε ξεκουραστο.

Ρε δωστε μου interactive video της Τζουλιας με το νεο pad.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kαλά άλλο και αυτό!Πάντως δεν μπορώ να πω με βεβαιότητα την επιτυχία που μπορεί να έχει αυτό το χειριστίριο από τη sony τουλάχιστον όχι αν δεν δω τα πρώτα δείγματα gaming.Καλό είναι ας μην προτρέχουμε.Μπορεί να αποδειχθεί κατώτερο των περιστάσεων όπως και έγινε με το Wii άλλωστε.Το motion plus πάντως μια χαρά βελτίωση έκανε.

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post
    oι οποίοι non gamers αγοράζουν ένα game το χρόνο και ασχολούνται με την κονσόλα τους μία φορά την εβδομάδα.

Οι core gamers είναι αυτοί που στηρίζουν την βιομηχανία.
    Μην εισαι τοσο σιγουρος...Ισως θα πρεπει να κοιταξεις μερικα συνολικα νουμερα απο ολες τις κονσολες και ολες τις ηλικιες για να δεις το ποσο οι non hardcore υποστηριζουν πλεον την βιομηχανια.

Για να μην αναφερθω στο Facebook σαν πλατφορμα gaming, η οποια εχει καπου στα 300.000.000 ενεργα μελη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Titus View Post
    Το motion controlling θα έχει εκπληρώσει τον προορισμό του όταν θα μπορεί να επιτρέπει την υλοποίηση μιας ξιφομαχίας της προκοπής. Κατά προτίμηση με φωτόσπαθα.

Heads will roll.
    Αμήν.
    Ο πόθος όλου του internet.

Leave a comment:

Working...
X