Announcement

Collapse
No announcement yet.

Hi-Scores

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bασικά ανταμοίβεσαι αν πάρεις όλες τις καρδιές.Όλες οι καρδιές = Maximum health = πιο δύσκολο να χάσεις .
    "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Hi-Scores

Code:
      High Score Table ESPGaluda Arcade Mode

1. 7.782.160 - bullethell - Stage 4 - Αgeha - PS2
      2. 7.048.090 - Jedah - Stage 3 - Ageha - PS2
      3.
      4.
      5.
      Στο high score table θα μπαίνουν ΜΟΝΟ:

1) Όσα score γίνονται με ένα μόνο credit.
      2) Όσα score συνοδεύονται από εικόνα που τα αποδεικνύει με καθαρό τρόπο.
      3) Όσα score γίνονται μόνο στο Arcade mode ή σε κανονικό arcade (λέμε τώρα ).

Ορίστε και το δικό μου:
      Insert Coin

Comment

• You must be joking...

Καλή τύχη στην έυρεση ανταγωνισμού...
        Insert Coin

Comment

• Code:
          High Score Table Dodonpachi Arcade

1. 10.512.350 - Jedah - Stage 4 - Type B/Laser - MAME
          2.
          3.
          4.
          5.
          Στο high score table θα μπαίνουν ΜΟΝΟ:

1) Όσα score γίνονται με ένα μόνο credit.
          2) Όσα score συνοδεύονται από εικόνα που τα αποδεικνύει με καθαρό τρόπο.
          3) Όσα score γίνονται μόνο στο Arcade mode ή σε κανονικό arcade (λέμε τώρα ).

Ορίστε και το δικό μου:
          Insert Coin

Comment

• You must be joking...

Καλή τύχη στην έυρεση ανταγωνισμού...
            [/b]
            Δε ψήνεται κανείς για multiplayer, δηλαδή...?

Πέραν της πλάκας, μη φρικάρετε. Θέμα εξάσκησης είναι.
            Άντε, ποστάρετε και τα δικά σας high scores. Είμαι πολύ περίεργη.
            Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

• You...are...teh...burned.
              Originally posted by Raf
              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Tι είναι αυτό ρε παιδιά; Τρώγεται;
                The illusion of free will is an illusion.

Comment

• *sigh
                  I guess that means no multiplayer...

Τουλάχιστον ποστάρετε τα δικά σας scores. Ελάτε, μη ντρέπεστε
                  Now Playing:

Comment

• Bασικά ανταμοίβεσαι αν πάρεις όλες τις καρδιές.Όλες οι καρδιές = Maximum health = πιο δύσκολο να χάσεις .
                    [/b]
                    Πόσο πιο δύσκολο να χάσεις? Σιγά τις δύσκολες μάχες...

Πάντως στο Link's Awakening αν βγάλεις όλο το παιχνίδι χωρίς κανένα Game Over έχει κρυφό τερματισμό όπου δείχνει την Marin με φτερά
                    Now Playing:

Comment

• Εγώ Εlite Beat Agents έχω παίξει μέχρι την τλευταία πίστα στο Sweatin' το Jumpin' Jack Flash αλλά το παράτησα μιας και με το stylus του DS phat δεν έχω ελπίδα...Μου φαίνεται σπαστικό το Elite άρα σκεφτείτε πόσο κλάμα έχω να ρίξω με το Ouendan!

EDIT:
                      Loggo συμφωνώ,μου το έχουν πει πολλοί αλλά πού να το βρω σε λογική τιμή??(20? πρπ)Το play-asia το έχει λίιιιγο τσιμπημένο
                      Χώρια που έχει μέσα Highway Star και Jumpin Jack Flash!Γενικά προσπαθεί πετυχημένα να δώσει την τρέλα του Ouendan σε πιο δυτικά πλαίσια imo.
                      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Ouendan >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Elite
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ναι στο Ouendan τα τραγούδια κολλάνε πιο καλά στον ρυθμό που παίζεις. Είναι καλύτερο αλλά είναι όλο στα γιαπωνέζικα...
                          Insert Coin

Comment

• Χωρις να ειμαι καν fan της j-music μπορω να πω πως τα Ouendan εχουν πολυυυυυ καλυτερα κομματια απο το EBA και τουλαχιστον τα επαιξα με αρκετη ορεξη σε αντιθεση με το 2ο.

Στα high scores οντως δε παιζει να βρεθει ανταγωνισμος.
                            Παρακαλουνται οσοι εχουν βιασει το Ouendan να πανε σε καμια Ιαπωνια να δουν τι εστι Beatmania, ευχαριστωωωω.

Comment

• ^Ναι φίλε είδα ένα βιντεάκι που είχες ποστάρει με τη SEPUR ΚΟΤΑΡΜΜΑΑ bloody tears απο τη ΣΠΕΟΥΡ ΠΔΑΡΝΙΑΙΧΑ Castlevania!
                              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Φτερά μύγας.
                                Πάντως το Link's Awakening εχει τρελά πράγματα να κάνεις με το γνωστό του bug, όπως πχ άπειρες καρδιές, αντικείμενα που τα παίρνεις πριν την ώρα τους κλπ. Το είχα πραγματικά λιώσει και είχα κάνει απίστευτα πράγματα, με αρκετό sequence breaking φυσικά.
                                Originally posted by Squall Leonhart
                                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                                Originally posted by 丹野
                                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                                Originally posted by Ryu_gr
                                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Working...
                                X