Announcement

Collapse
No announcement yet.

E3 2010

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Εμένα πάντως δεν μ' αρέσει. Το ξεφτίλισαν κι αυτό. Εμένα μ' άρεσαν τα παλιά που ήταν τηλεοπτική σειρά.
    sigpic

Comment

• Burai pantos an o Michael jai White paizei ontos ton Jax den yparxei kanenas kaliteros giafto to rolo.
      Den kserw an tha einai allh mia malakia, alla o White einai respect kai logos gia na parakolouthisw to thema.
      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
      Kindred, this blade and I.
      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
      Greek Gaming Videos
      Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ένα Mortal Kombat μπιμουβιά, χωρίς Εξώκοσμο, θεούς και δαίμονες, και πολλά κιλά attitude.

Σκηνοθετικά έδειξε γαμάτο- σωστοί φωτισμοί, κατάλληλες μούρες, η αρμόζουσα φωνή του Scorpion, καφρίλα και κακία...Φαίνεται να ξέρουν τι κάνουν! Δεν ξέρω πόσο Mortal Kombat θα είναι σε σχέση με την πρώτη υπερκάλτ ταινία (που ήταν η προσωποποίηση του παιχνιδιού σε όλα του) αλλά σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Θα έχει πολλή πλάκα να δω τους χαρακτήρες του 2 και το πώς έχουν περάσει στο concept.

Περιμένω με ανυπομονησία...
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Badassness και ρεαλισμός. Χμ. Ενδιαφέρον κοκτέηλ. Όχι ακριβώς Mortal Kombat, αλλά πολλά κιλά αντρίλας. Πιθανότατα μαλακία. Γουστάρω.
          "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

• Δεν βλέπω κάτι αρνητικό στο trailer, πιστεύω πως αν βγει ταινία θα είναι πολύ καλή. Βέβαια εμένα μου άρεσαν και οι άλλες δύο ταινίες αλλά anyways.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να βγει σαν promotion για νέο βιντεοπαιχνίδι, αναμένουμε την Ε3 μπας και μας διαφωτίσει. Πάντως όλα τα παιχνίδια από το Trilogy και μετά είναι ψιλομούφες, το battle system, οι κινήσεις των χαρακτήρων, όλα είναι άθλια. Όχι πως τα 2D είχαν καλό σύστημα μάχης, όμως την πάλευαν κάπως.

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• BigBOSS δε χωράει το τελευταίο σου ποστ για να το βάλω στη sig.Δε θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο.Το τρέηλερ του ΜΚ τι το βάλατε εδώ;Ταινία δεν είναι;Τι σχέση έχει με την Ε3;Καλό φαίνεται αλλά όχι ΜΚ.
              Carpe diem

Comment

• Ρε παιδιά. Το αρνητικό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι ΚΑΡΑ-ΑΜΕΡΙΚΛΑΝΙΑ ! Ο Scorpion που είναι η στολή του ? Που είναι τα μεταλλικά χέρια του Jax ? Ο Baraka ευτυχώς έσωσε την κατάσταση ! Που είναι η super ταχύτητα του Johnny Cage ?

Με λίγα λόγια, το γάμησαν κι αυτό. Πιο γαμάτο ήταν η τηλεοπτική σειρά...
                sigpic

Comment

• Oπα μισό. Εγώ νομίζω πως είναι κάτι σαν teaser για το νέο game...

Μου φαίνεται υπερβολικά απίθανο να είναι ταινία. Αφενός μεν το target group και η fanbase που υπήρχε στα mid 90s για το franchise δεν υπάρχει πλέον, αφετέρου δε ο Ed Boon όπως λέει και στο άρθρο δήλωσε πως το νέο Mortal Kombat θα δικαιολογεί τo Mature rating.

Σαν b movie concept φαίνεται ενδιαφέρον, σαν alternate universe, αλλά και πάλι Mortal Kombat χωρίς το γνωστό lore με Outworld etc δεν εξυπηρετεί κάτι.

Άλλωστε έχω την εντύπωση πως το στιγμιότυπο με τον sub zero(...) φέρνει σε game.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Kai emena teaser mou vromaei...opos kai na exei, mou arese polu afto to "alternative" realistiko skiniko.
                    Originally posted by Raf
                    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Burai_Fighter View Post
                      Oπα μισό. Εγώ νομίζω πως είναι κάτι σαν teaser για το νέο game...
                      Tώρα είναι της μόδας τα videogames teaser να γίνονται και με πραγματικούς ηθοποιούς ;(βλέπε και νέο Driver).
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Δεν ειναι teaser για game τελικά
                        Actress Jeri Ryan, the actress portraying Sonya Blade in the video, has confirmed via Twitter that this is a short film created by a director to sell Warner Bros. on his Mortal Kombat pitch. "It's not a game trailer. Actually was made for the director to sell WB on his vision for a reimagined MK film," Ryan says on her Twitter page, adding " I did it as a favor to a friend. No idea yet what WB's reaction to it was." Thanks to Zimnick for pointing us towards Jeri's updates!
                        I attack sharks
                        when i smell them bleed
                        I dont go swimming
                        water just wants to be around me.

Comment

• Do a barrel roll!

Comment

• counter strike 2.
                            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

• Tι λες???Γιαυτό ακούγεται για source engine 2???
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Eαν δουμε Source Engine 2 τοτε θα δουμε σιγουρα κατι απο HL πανω του. Θα ηταν τεραστια μαλακια να μην εχουν ενα tech demo με HL υλικο μεσα του...
                                :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Working...
                                X