Announcement
Collapse
No announcement yet.
E3 2010
Collapse
X
-
ΧΑΟΣ σημερα. Δειτε το promo.
Leave a comment:
-
Δεν είπα πως είναι ΚΑΤΩΤΕΡΗ, αλλά μπορείς να μου πεις γιατί τα Forza ή GTR είναι ΠΟΛΥ καλύτερα; αν είναι έτσι το GT έχει μείνει ΠΟΛΥ πίσω...Originally posted by Altair View PostTo ότι είναι το πιο μοσχοπουλημένο racer δεν πάει να πει ότι η ποιότητα του ανταγωνισμού είναι κατώτερη.Απλά από πίσω δεν υπάρχει το brand Sony.
Υπάρχουν τίτλοι του είδους οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι.Forza,GTR ε αυτά.
Επίσης έχεις δοκιμάσει ας πούμε το πως παίζει το GT4 και με τιμονιέρα, για να δεις την τεράστια διαφορά σε θέμα εμπερίας.....;
Όπως και να έχει είναι σίγουρες οι 10 εκατομ. πωλήσεις του GT5
Leave a comment:
-
To ότι είναι το πιο μοσχοπουλημένο racer δεν πάει να πει ότι η ποιότητα του ανταγωνισμού είναι κατώτερη.Απλά από πίσω δεν υπάρχει το brand Sony.Originally posted by BigBOSS View PostΠες μου εσύ άλλο race sim με κατα μέσο όρο πωλήσεων 10 εκατομ. κομμάτια και πάνω.....:niania:
Υπάρχουν τίτλοι του είδους οι οποίοι είναι πολύ καλύτεροι.Forza,GTR ε αυτά.
ΑΛΛΑ έχουμε ξεφύγει.
Leave a comment:
-
Κι εγω βασικα για τον ιδιο λογο γουσταρω να βλεπω οτι πουλανε παιχνιδια που πραγματικα μ' αρεσουν οπως πχ τα Phoenix Wright. Αλλα ναι καπου εχει καταντησει μ***κια οταν τα fanboys βαζουν κατω τις πωλησεις και τις μετρανε...Originally posted by Ground_zero View PostEgw pantws tavlwnw me tis pwlhseis ths Square Enix (p.x), mou aresei na kserw pws h etairia exei xrhma gia na vgalei perissotera games.
Leave a comment:
-
Egw pantws tavlwnw me tis pwlhseis ths Square Enix (p.x), mou aresei na kserw pws h etairia exei xrhma gia na vgalei perissotera games.
To phail einai otan koroideveis tis pwlhseis twn allwn etairiwn - paixnidiwn, akomh xeirotera ean to paixnidi pou katakrineis exei kanei sxetika kales pwlhseis, alla oxi insane...
Leave a comment:
-
Για εμένα όποιος είναι άνω των 19 και ακόμα ταβλώνει με τις πωλήσεις της εταιρίας με την οποία φανμποΐζει, το έχει χάσει το παιχνίδι...
Leave a comment:
-
Γεια σου ρε Big Βoss με τα ωραια σου, μου αρεσει που ειπες απο πανω οτιRespectΑκριβώς τέτοιες δηλώσεις είναι αστείες και άνευ ουσίας
.
Leave a comment:

Leave a comment: