Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by nooto View Post
    Τι λετε ωρε που θα δωσουν κονσολα που θα ειναι φορητη, θα αναπαραγει games σε 3D, θα εχει ικανοτητες ps3/360, θα σηκωνει hd αναλυσεις και θα κοστιζει 150 ευρω .
    1500 ευρώ ίσως, αν χωρέσουν τέτοια τεχνολογία σε ένα τόσο μικρό gadget.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Τι λετε ωρε που θα δωσουν κονσολα που θα ειναι φορητη, θα αναπαραγει games σε 3D, θα εχει ικανοτητες ps3/360, θα σηκωνει hd αναλυσεις και θα κοστιζει 150 ευρω .

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Κατσε ρε, εκανες θεμα για 3DS Features και τωρα 3DS FAQ; Νομιζω οτι το πρωτο μπορει να καλυψει το δευτερο και επειτα πιστευω οτι απο ενα σημειο κι επειτα θα γραφουμε μονο στο ενα απο τα δυο threads.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Αρκετοί προγραμματιστές που έχουν βιώσειtoι 3DS στη σημερινή της μορφή ανέφεραν ότι έχει δυνατότητες επεξεργασίας που υπερβαίνουν κατά πολύ το Nintendo Wii και θα φέρει τη συσκευή με ικανότητες που βρίσκονται κοντά σε HD κονσόλες όπως το PlayStation 3 και Xbox 360 .
    Me tipote den to pistevw afto egw pantws.

Leave a comment:

• Sp1R1t
    replied
    Nintendo 3DS FAQ

deleted...

Leave a comment:

• straier
    replied
    Ούτε το 3DS θα μπορώ να ευχαριστηθώ δηλαδή ; Αμαν με αυτή τη νέα τεχνολογία, 3D και πράσινα άλογα, να πάνε όλοι στο διάολο λέμε . Θέλω έκπτωση 100€ .-
    Ναι, το μεγαλύτερο πρόβλημα αν δεν έχεις στερεοσκοπική όραση είναι πως δε μπορείς να παίξεις 3DS. Priorities fail!

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Ούτε το 3DS θα μπορώ να ευχαριστηθώ δηλαδή ; Αμαν με αυτή τη νέα τεχνολογία, 3D και πράσινα άλογα, να πάνε όλοι στο διάολο λέμε . Θέλω έκπτωση 100€ .-

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Oles oi extra leitourgies katanalwnoun extra energeia, egw etsi to vlepw, twra pws leitourgei den exw idea an den to dw o idios, h an den vgaloun anakoinwsh.
    Apo ekei kai ystera mono na ypothetw mporw opws eipa prin.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Ε,απλά δε μου κάνει λογικό...Δηλαδή δε σβήνει κάποιο μέρος της οθόνης όταν γίνεται 2d, απλά στη μια περίπτωση τα μισά πίξελ δείχνουν διαφορετική εικόνα, στην άλλη όχι...οπότε μου φαίνεται να μην επηρεάζεται η μπαταρία...

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Eipa fantazomai, den eipa pws etsi einai, les kai exw ksanadei pws leitourgei h olh 3D fash

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Fantazomai oti me 3D ON h bataria tha peftei san stoukas, kala ekanan kai evalan epilogh apenergopoihshs

Δικαιολόγησε το αυτό plz...δε καταλαβαίνω γιατί να τρώει μπαταρία

Έχει, μιλάω επειδή πρόκοψε επειδή δίαβαζε στο σχολείο, όχι με το πόσο καλός είναι στην δουλειά του. Οφθαλμίατρος είναι δύσκολο. Και αυτό με τους gamers ήταν ένα από τα ψυχρά jokes μου.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by sub_zero View Post
    Τωρα από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, μόνο εσύ ξέρεις. Άσχετα που είναι λάθος ο συσχετισμός τεμπελιάς-επαγγέλματος, ακόμα και εκεί να το πας το πράγμα μάλλον δεν έχεις ιδέα σε τι σχολές είναι πολλοί από όσους συμμετέχουν εδω.
    Έχει, μιλάω επειδή πρόκοψε επειδή δίαβαζε στο σχολείο, όχι με το πόσο καλός είναι στην δουλειά του. Οφθαλμίατρος είναι δύσκολο. Και αυτό με τους gamers ήταν ένα από τα ψυχρά jokes μου.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    Μα σου το έγραψα στο πρώτο μου post ;)
    Φαντάστηκα πως θα εννοούσες αυτό που λέμε απλά φαινομενικά λειτουργικοί οφθαλμοί. Τα μάτια είναι οι δεκτες- πολύ απλά- και ο εγκέφαλος( συγκεκριμένη περιοχή του, δλδ ο οπτικός φλοίος αλλα πολύ αδρα) ο επεξεργαστής. Αν κάτι από τα δυο ή η ενδιάμεση διαδρομή( η σύνδεση δλδ) δε λειτουργεί τότε έχουμε πρόβλημα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις από την αμβλυωπία μέχρι σακχαρώδη διαβήτη( εκεί βέβαια η απώλεια γίνεται αντιληπτή γιατί προκαλείται μετά από αρκετά χρόνια αλλά και πάλι υπάρχουν εξαιρέσεις)

Τέλος πάντων το bottom line, είναι πως δυστυχώς πρόκειται για ένα ποσοστό επί του ολικού πληθυσμού( 2% διάβασα στο άρθρο του emedicine) που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί το 3D.

EDIT:

Προς το παρόν απλός γιατρός. Μόλις ανοίξει θέση για ειδικότητα το συζητάμε.
    Διαφωνώ περί gamers και τεμπελιάς.

Με τα edit κάπου σε έχασα, αν και ακόμα δεν μπορω να καταλαβω που ακριβως είχες σκαλωσει σε αυτό που έγραψα. Τεσπα αρκετά το κουράσαμε και χωρίς λόγο, όλη η ουσία είναι σε αυτό
    Τέλος πάντων το bottom line, είναι πως δυστυχώς πρόκειται για ένα ποσοστό επί του ολικού πληθυσμού( 2% διάβασα στο άρθρο του emedicine) που δεν μπορεί να ευχαριστηθεί το 3D.
    Μπράβο παιδί μου πρόκοψες στη ζωη σου όχι σαν τους συνηθiσμένους gamers που τους τρώει η τεμπελιά!
    Τωρα από που έβγαλες αυτό το συμπέρασμα, μόνο εσύ ξέρεις. Άσχετα που είναι λάθος ο συσχετισμός τεμπελιάς-επαγγέλματος, ακόμα και εκεί να το πας το πράγμα μάλλον δεν έχεις ιδέα σε τι σχολές είναι πολλοί από όσους συμμετέχουν εδω.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Burai είσαι οφθαλμίατρος;
    Μπράβο παιδί μου πρόκοψες στη ζωη σου όχι σαν τους συνηθiσμένους gamers που τους τρώει η τεμπελιά!

Leave a comment:

Working...
X