Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo 3DS - Official Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Για μισό δλδ τα posts που κάνεις για το 3DS, για το Halo 3 παλιότερα πως δεν είναι native HD και δεν έχει καλά γραφικά( άλλο που όταν το έπαιξες δήλωσες ικανοποιημένος), τα τόσα comparison shots που δείχναν ανωτερότητα του ps3 στα multi etc γίνανε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν? Τέλος πάντων πιστεύω πως όλο και κάποιος άλλος εδώ μέσα θα τα παρατήρησε τα παραπάνω, διαφορετικά μάλλον πάω για τρόφιμος στο Δρομοκαϊτειο...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Δεν θυμάσε γιατί (πολύ) ΣΠΑΝΙΑ γράφω για κονσόλες ή games που δεν έχω ή δεν με ενδιαφέρουν. Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους...που γράφουν μόνο και μόνο για να κόψουν τον ενθουσιασμό κάποιου άλλου για ένα game βρίσκοντας προβλήματα από το πουθενά. Αυτά τα προβλήματα ή τις φοβίες τα επινοούν οι ίδιοι, χωρίς να τα έχει πει κάποιο τρίτο αναγνωρίσιμο πρόσωπο απο τον χώρο των videogames.

εντάξει συζήτιση κάνουμε.

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Κάθισε ρε για μισο λέπτό... Δείξε μου ένα θετικό post που έχεις κάνει για το 3DS και κονσόλα της nintendo. Προσωπικα΄δε θυμάμαι κάποιο όσο καιρό είμαι στο GP forum και εδώ. Το μόνο που θυμάμαι πως είχες πει είναι πως είσαι fan του MGS και πως αν έβγαινε νέο MGS σε Nintendo ή Xbox θα αγόραζες άλλη κονσόλα.

Τέλος πάντων εγώ να κατευνάσω τα πνεύματα ήθελα. Τώρα αν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις- ή ακόμη χειρότερα, δεν καταλαβαίνεις, not my fault.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Burai_Fighter View Post
    αλλά μην ψάχνουμε για αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν.
    Ok ας κάνει τέτοια post κάποιος άλλος (θετικά και αρνητικά) γιατί είστε και παρεξηγιάριδες Στοίχημα αν το πόσταρε άλλος όλα θα ήταν οκ..:resp:

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Burai παρέα θα λιώσουμε.Tα Twisted Metal 2,3,4 τα είχα λιώσει,όπως και το Head On.Δυστυχώς το Black δεν το βρήκα ποτέ (χμμμ να τι θα ψάξω).

Μίλησε ο Kojima για το 3DS και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.Εδώ οι Ιάπωνες δεν μπορούν να παίξουν fps γιατί ζαλίζονται.Θα μας πούνε τώρα και για το 3D.Ρε ουστ.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Afou leei ''metal' ston titlo Burai win einai . Ere liwsimo pou exei na pesei. Mindless killing ftw!

Leave a comment:

• Sinclair
    replied
    Ρε αρχηγέ BigBOSS γούστο σου και καπέλο σου και μαγκιά σου να γουστάρεις Sony αλλά μην bashάρεις τις άλλες εταιρείες. Εντάξει για πολύ κόσμο φέτος η Ε3 ήταν της Νintendo. Τώρα αν εσύ προτιμούσες Sony μπράβο σου, αλλά μην ψάχνουμε για αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν.

Εδώ ανακοινώθηκε Twisted Metal και μόνο εγώ τα έκανα πάνω μου από τη χαρά μου xD Αυτό τι σημαίνει πως θα κράξω όλους όσοι δεν τους άρεσε?

Ώριμοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι και γνωριζόμαστε πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια, μη χαλάμε τις ζαχαρένιες μας για ανοησίες. ;)

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Τουλαχιστον στο 3DS εχεις τον slider και μπορει να το ρυθμισεις οσο θες ή και να το κλεισεις τελειως το 3D εφε οποιαδηποτε στιγμη. OWNED και παυλα.
    Slider gia rythmisi exoun oles oi 3DTV's apo mones tous apo 0 ews 10. Episis kai sto PS3 mporeis na to xeis off.

An dld se kourazei se kapoia vathmida to ftiaxneis analoga.

Fae koraki

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Πω ρε BigBOSS απάλευτος γίνεσαι . Όποτε βρίσκεις κάτι αρνητικό για οτιδήποτε είναι ανταγωνιστικό της Sony το παραθέτεις. Κακομοιριά ftw .
    ναι σιγά μην χαλάσω και την "καλή" ατμόσφαιρα. Και ναι γουστάρω περισσότερο το playstation, δεν κρύβομαι ούτε ειναι κατι κακό αυτό. Και προσωπικά δεν κρίνω ποτέ game άλλης κονσόλας (και του ps3) χωρίς καν να το έχω παίξει όπως κάνετε άλλοι εδώ μέσα.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Για πολλους το ιδιο ισχυει οταν βλεπουν 3D ταινιες με γυαλια και αυτο θα συμβαινει ακομη περισσοτερο οταν παιζουν παιχνιδια σε 3D στο PS3. Τουλαχιστον στο 3DS εχεις τον slider και μπορει να το ρυθμισεις οσο θες ή και να το κλεισεις τελειως το 3D εφε οποιαδηποτε στιγμη. OWNED και παυλα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Πω ρε BigBOSS απάλευτος γίνεσαι . Όποτε βρίσκεις κάτι αρνητικό για οτιδήποτε είναι ανταγωνιστικό της Sony το παραθέτεις. Κακομοιριά ftw .

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Kojima: "Eyes get tired using Nintendo 3DS"

"This was more of a 3D depth presentation. The real game won’t be like that. Your eyes get tired.” he mentioned further on.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Απο πότε το features δεν ανεβάζει την τιμή; Ότι και να είναι είναι +!
    Όποιος συμφωνεί thumbs up!

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Oi 3d tainies den exoun kati diaforetiko san hardware gia na anevazei tin timi...

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    +Ότι παίζει 3d ταινίες.

Leave a comment:

Working...
X