Πω ρε BigBOSS απάλευτος γίνεσαι . Όποτε βρίσκεις κάτι αρνητικό για οτιδήποτε είναι ανταγωνιστικό της Sony το παραθέτεις. Κακομοιριά ftw .
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Nintendo 3DS - Official Thread
Collapse
X
-
Για πολλους το ιδιο ισχυει οταν βλεπουν 3D ταινιες με γυαλια και αυτο θα συμβαινει ακομη περισσοτερο οταν παιζουν παιχνιδια σε 3D στο PS3. Τουλαχιστον στο 3DS εχεις τον slider και μπορει να το ρυθμισεις οσο θες ή και να το κλεισεις τελειως το 3D εφε οποιαδηποτε στιγμη. OWNED και παυλα.
Comment
-
Originally posted by Evans View PostΠω ρε BigBOSS απάλευτος γίνεσαι . Όποτε βρίσκεις κάτι αρνητικό για οτιδήποτε είναι ανταγωνιστικό της Sony το παραθέτεις. Κακομοιριά ftw .
Comment
-
Τουλαχιστον στο 3DS εχεις τον slider και μπορει να το ρυθμισεις οσο θες ή και να το κλεισεις τελειως το 3D εφε οποιαδηποτε στιγμη. OWNED και παυλα.
An dld se kourazei se kapoia vathmida to ftiaxneis analoga.
Fae korakiGround_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Ρε αρχηγέ BigBOSS γούστο σου και καπέλο σου και μαγκιά σου να γουστάρεις Sony αλλά μην bashάρεις τις άλλες εταιρείες. Εντάξει για πολύ κόσμο φέτος η Ε3 ήταν της Νintendo. Τώρα αν εσύ προτιμούσες Sony μπράβο σου, αλλά μην ψάχνουμε για αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν.
Εδώ ανακοινώθηκε Twisted Metal και μόνο εγώ τα έκανα πάνω μου από τη χαρά μου xD Αυτό τι σημαίνει πως θα κράξω όλους όσοι δεν τους άρεσε?
Ώριμοι άνθρωποι είμαστε οι περισσότεροι και γνωριζόμαστε πολύ καλά μετά από τόσα χρόνια, μη χαλάμε τις ζαχαρένιες μας για ανοησίες. ;)
Comment
-
Afou leei ''metal' ston titlo Burai win einai . Ere liwsimo pou exei na pesei. Mindless killing ftw!Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Burai παρέα θα λιώσουμε.Tα Twisted Metal 2,3,4 τα είχα λιώσει,όπως και το Head On.Δυστυχώς το Black δεν το βρήκα ποτέ (χμμμ να τι θα ψάξω).
Μίλησε ο Kojima για το 3DS και χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι.Εδώ οι Ιάπωνες δεν μπορούν να παίξουν fps γιατί ζαλίζονται.Θα μας πούνε τώρα και για το 3D.Ρε ουστ.Carpe diem
Comment
-
Originally posted by Burai_Fighter View Postαλλά μην ψάχνουμε για αρνητικά εκεί που δεν υπάρχουν.
Comment
-
Κάθισε ρε για μισο λέπτό... Δείξε μου ένα θετικό post που έχεις κάνει για το 3DS και κονσόλα της nintendo. Προσωπικα΄δε θυμάμαι κάποιο όσο καιρό είμαι στο GP forum και εδώ. Το μόνο που θυμάμαι πως είχες πει είναι πως είσαι fan του MGS και πως αν έβγαινε νέο MGS σε Nintendo ή Xbox θα αγόραζες άλλη κονσόλα.
Τέλος πάντων εγώ να κατευνάσω τα πνεύματα ήθελα. Τώρα αν κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις- ή ακόμη χειρότερα, δεν καταλαβαίνεις, not my fault.
Comment
-
Δεν θυμάσε γιατί (πολύ) ΣΠΑΝΙΑ γράφω για κονσόλες ή games που δεν έχω ή δεν με ενδιαφέρουν. Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους...που γράφουν μόνο και μόνο για να κόψουν τον ενθουσιασμό κάποιου άλλου για ένα game βρίσκοντας προβλήματα από το πουθενά. Αυτά τα προβλήματα ή τις φοβίες τα επινοούν οι ίδιοι, χωρίς να τα έχει πει κάποιο τρίτο αναγνωρίσιμο πρόσωπο απο τον χώρο των videogames.
εντάξει συζήτιση κάνουμε.
Comment
-
Για μισό δλδ τα posts που κάνεις για το 3DS, για το Halo 3 παλιότερα πως δεν είναι native HD και δεν έχει καλά γραφικά( άλλο που όταν το έπαιξες δήλωσες ικανοποιημένος), τα τόσα comparison shots που δείχναν ανωτερότητα του ps3 στα multi etc γίνανε σε κάποιο παράλληλο σύμπαν? Τέλος πάντων πιστεύω πως όλο και κάποιος άλλος εδώ μέσα θα τα παρατήρησε τα παραπάνω, διαφορετικά μάλλον πάω για τρόφιμος στο Δρομοκαϊτειο...
Comment
-
Αυτά ναι τα έκανα κάποτε αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, απλός έλεγα πράματα που ισχύουν. Και το Halo 3 είναι sub-hd (για το οποιο εξέφρασα τον ενθουσιασμό μου ΑΦΟΥ το τερμάτησα) και το ps3 είναι η ισχυρότερη κονσόλα όλων των εποχών, και το 3DS ΔΕΝ είναι τέλειο.
Αλλά ποτέ δεν είπα πως το Zelda, ή το SMG2 είναι μάπα ούτε είπα ποτέ πως το gears of war είναι για τα σκουπίδια, και ΒΑΣΙΚΆ καν δεν ασχολίθηκα να γράψω για αυτά τα games, όχι επειδή δεν είναι εξαιρετικά αλλά επειδή δεν τα έχω παίξει-τερματήσει. Είδες να έχω κάνει κάποιο post στο thread του SMG2 ή του FFXIII; όχι..
Απο την άλλη πολλές φορές ο ενθουσιασμός μου για ένα game πχ MGS4 ή Killzone 3 (χωρίς να τα συγκρίνω με άλλα games και να λέω πως τα άλλα είναι GTP και βασικά δεν ασχολούμε με τα άλλα games) δεν ξέρω ενοχλεί κάποιους??? που με κάνει να σκέφτομαι πολλές φορές να σταματήσω να γράφω σε forums γενικά γιατί πολλές φορές και απο τέτοιες συζητίσεις στο τέλος δεν βγαινει κανένα νόημα και απλώς γίνονται κοκορομαχίες με τον έναν να ειρωνεύεται τον άλλον κτλ.
edit
και απαγορεύεται να γράψουμε κάτι αρνητικό δεν κατάλαβα; και φυσικά δεν έχω γράψει αρνητικά σχόλια μόνο για games άλλων εταιρειών. Το HS πχ το χαρακτήρισα "πατσαβούρα" ενώ προσωπικά δεν έντυπωσιάστικά τόσο όσο άλλοι από το God of War III, επίσης ίσως ήμουν απο τους πιο θυμομένους εδώ μέσα με το apocalyps3 (όταν ναι άλλοι ειρωνεύονταν τους ps3users) και θα εξοργιζόμουν αν η sony έλεγε " πρέπει να αποκτήσεις επί πληρωμή το PS plus για να παίξεις online".
Comment
-
Όχι δεν απαγορεύεται. Όταν όμως αυτό αποτελεί τον κανόνα και όχι την εξαίρεση τότε κάτι πάει στραβά. Να σου πω την αλήθεια δε με ενδιαφέρει και πολύ το το πιστεύει ο καθένας, ούτε το πώς το εκφράζει μιας και τόσα χρόνια σε fora έχω δει άτομα που ήταν καθόλα σοβαρά να χάνουν την αξιοπιστία τους και την αξιοπρέπειά τους μέσα σε λίγες μέρες.
Προσωπικά πάντως, στη ζωή μου, όταν κάμποσα άτομα με παρατηρούσαν για μια συμπεριφορά μου, προσπαθούσα να δω τι φταίει μπας και την άλλάξω και να βελτιωθώ, όχι να αλλάξω τους άλλους.
Όπως και να έχει αν θεωρείς πως είσαι σωστός σε όλα σου δεν μπορώ να σου αλλάξω τη γνώμη. Άντε ας συνεχίσει το θέμα για το 3DS γιατί το κουράσαμε και δεν είχα καν αυτή την πρόθεση.
EDIT:
Θυμήθηκα και ένα καλό για ένα μπαμπά κομμουνιστή που μιλάει με το παιδί του.
-Μπαμπά, ο ελέφαντας πεταει?
-Τι παπαριές είναι αυτές? Α ρε αυτή κωλοτηλεόραση και ο καπιταλισμός σας έχουν κάνει ρομποτάκια!! Πού την άκουσες αυτη΄την παπαριά ήθελα να ήξερα?
-Στο Ριζοσπάστη.
-Ε πετάει... Δυο αλματάκια κάνει και πάει 10 μέτρα.
Comment
Comment