Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
FACEPAAAAAAAAAAALM στο παράδειγμα του Gears...εξαρχής είχε coop ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕ ΜΕΙΩΝΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ την εμπειρία του single.
εδιτ: εκανα οντως facepalm
Λάθος κάνεις. Το μείωνε... Μ' έναν φίλο μου παίξαμε το GoW 2 και θέλαμε να πάρουμε μαζί το achievement, αλλά αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ... Τώρα δεν έχουμε όρεξη να ξαναπαίξουμε. Φταίει και για τους 2 μας το lag...
Altair afta ta paixnidia den exoun single player?
H to single tous einai san to RE5 opou einai avolo epeidh anagastika zhtaei 2 atoma?
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Bottom line, einai arketa afta ta 2 games h estw ta 10 pou dwsate wste na dikaiologoun thn anhsyxia tou topic?
Λάθος κάνεις. Το μείωνε... Μ' έναν φίλο μου παίξαμε το GoW 2 και θέλαμε να πάρουμε μαζί το achievement, αλλά αυτό δεν εμφανίστηκε ποτέ... Τώρα δεν έχουμε όρεξη να ξαναπαίξουμε. Φταίει και για τους 2 μας το lag...
Παίξε κάποια στιγμή και θα το δεις.
Τώρα πραγματικά το λες αυτό;
Το θέμα μας είναι πως η ύπαρξη του multi δε μείωνε την SINGLE PLAYER ΕΜΠΕΙΡΙΑ. SINGLE. SINGLE. SINLGE. ΕΝΑΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ. ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΟΜΜΕΝΟ, ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ. Εσύ μας λες πως το multi...μείωνε την multi εμπειρία!
Ποσο πιο λιανά να το πούμε;
Originally posted by Raf
Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Bottom line, einai arketa afta ta 2 games h estw ta 10 pou dwsate wste na dikaiologoun thn anhsyxia tou topic?
Αν και δεν άνοιξα εγώ το θέμα θα τοποθετηθώ.Η ανησυχία μας είναι μην γίνουν οι εξαιρέσεις ο κανόνας.Επίσης δεν μπορώ παρά να αναλογιστώ πόσο καλύτεροι θα μπορούσαν να είναι κάποιοι τίτλοι αν δεν είχαν ξοδευτεί χρόνος και χρήμα στο Multiplayer κομμάτι τους.
Αν και δεν άνοιξα εγώ το θέμα θα τοποθετηθώ.Η ανησυχία μας είναι μην γίνουν οι εξαιρέσεις ο κανόνας.Επίσης δεν μπορώ παρά να αναλογιστώ πόσο καλύτεροι θα μπορούσαν να είναι κάποιοι τίτλοι αν δεν είχαν ξοδευτεί χρόνος και χρήμα στο Multiplayer κομμάτι τους.
Να μιλήσουμε εδώ και για την διάρκεια των σημερινών τίτλων;Θυμάμαι κάποτε ο τύπος έκραζε παιχνίδια σαν τα Ico & Shadow of the Colossus για την μικρή τους διάρκεια και πλέον αυτός ο αριθμός (8 ώρες περίπου) έχει γίνει ο κανόνας.
Στις περισσότερες περιπτώσεις καλά έκανε και καθιερώθηκε αυτός ο κανόνας. Από τη δικιά μου εμπειρία πάντως, σχεδόν κανένα παιχνίδι της τωρινής γενιάς δεν ήταν μικρότερο από όσο θα έπρεπε. 8 ώρες είναι υπεραρκετές για να είναι πλήρες ένα παιχνίδι. Εξαρτάται φυσικά και το είδος.
και κάτι άλλο δεν φτάνει που βάζουν multyplayer σε παιχνίδια που δεν πρέπει βάζουν και achievements παράλογα πχ στο darkness να νικήσεις 250 match την στιγμή που δεν το παίζει κανεις online
Comment