Announcement

Collapse
No announcement yet.

Ενα παιχνίδι που θα με φέρει κοντα στα RPG's;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sorry alla to thread egine spam apo thn stigmh pou to allakses to tema apo to "poio RPG na paiksw" se: "Giati na plhrwsw tosa lefta gia na agorasw kati"

Eprepe na exei teleiwsei to thema kai na exeis hdh termatisei to Chrono Trigger se emulator.
    Aplws einai olofanero pws den endiaferesai pragmatika na paikseis, poio poly na to agoraseis gia na to exeis sthn syllogh sou ypothetw.
    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Είναι ΚΑΙ τα δυο, θα πάω όταν μπορέσω να αγοράσω καρτα, αλλα που κολάει το τι παίζει ο κάθε ένας σε αυτό το τόπικ; Και να λέει ΕΔΩ τις εντυπώσεις του μάλιστα.

Comment

Den tha pei tis entypwseis tou edw enweitai, alla kai o Altair eixe zhthsei na tou systhsoume ena RPG na paiksei kai to kaname profanws, aplws vrhke thn efkairia na mas apanthsei ti dialekse telika na paiksei, opote mallon einai poio sxetiko me ton titlo.
        Apo esena akomh na akousoume ti tha paikseis telika.
        "

Greek Gaming Videos

Comment

προβλεπω το thread να μετονομαζεται σε ''προτεινομενα rpgs για ενδιαφερομενους''

μπορει να μπαινει οποιος θελει να μας λεει τα διλληματα του αν εχει διαλεξει καποια rpgs και δεν ξερει ποιο να παιξει, οποτε μπορει να παιρνει γνωμες

ουτε γατα(spam) ουτε ζημια

altair props για την αποφαση που πηρες, θελει πολλα @@ και πολυ υπομονη γι αυτο τον μαραθωνιο;) στο τελος πιστευω οτι αξιζει ομως

σιγουρα θα το απολαυσεις και σιγουρα θα μεινεις εκπλκηκτος με την αλλαγες και τις διαφορετικες προσσεγγισεις στο gameplay και στο συστημα μαχης σε καθε νεο νουμερο που θα παιζεις

Comment

Originally posted by Altair View Post
            Εγώ το πήρα 15€ sealed + μεταφορικά.
            Το ξέρεις ότι αυτό που πήρες είναι αντιγραφή;

Comment

Δεν παίζει.
              Carpe diem

Comment

Στα 15€ sealed+μεταφορικά δεν παίζει να μην είναι αντιγραφή. Δες λίγο την αγγελία σου, γράφει τίποτα περίεργα τύπου δεν παίζει σε DSi ή/και ο seller να έχει αρνητικά feedbacks για carts που δεν παίζουν; Σε ρωτάω γιατί είναι τα πιο συνηθισμένα περιστατικά για αντιγραφές. Επίσης δες αν η αγγελία έχει φωτογραφία του παιχνιδιού ή απλώς μία εικόνα του εξώφυλλου.

Πάντως πραγματικά, 15€+μεταφορικά... Δεν μπήκες σε σκέψεις;

Comment

Noobs....
                  Πλάκα, πλάκα.

Τα μούφα DS games είναι πολλά, και πολλές απάτες στο ebay.

Επειδή είπατε ότι το chrono trigger βγήκε μόνο America, η DS version βγήκε Ευρώπη;

Επίσης θα κατεβάσω children of mana και terranigma...στο μέλλον.
                  Κρίμα γμτ τι διάολο το πήρα το snes.

Comment

Nobody really knows, normal ppl play with emulators.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Επειδή είπατε ότι το chrono trigger βγήκε μόνο America, η DS version βγήκε Ευρώπη;
                      Nαι βγήκε. Αν την πάρεις από ebay (δεν έχεις λόγο) μη δελεαστείς από τίποτα "προσφορές."

Comment

Originally posted by Evans View Post
                        Στα 15€ sealed+μεταφορικά δεν παίζει να μην είναι αντιγραφή. Δες λίγο την αγγελία σου, γράφει τίποτα περίεργα τύπου δεν παίζει σε DSi ή/και ο seller να έχει αρνητικά feedbacks για carts που δεν παίζουν; Σε ρωτάω γιατί είναι τα πιο συνηθισμένα περιστατικά για αντιγραφές. Επίσης δες αν η αγγελία έχει φωτογραφία του παιχνιδιού ή απλώς μία εικόνα του εξώφυλλου.

Πάντως πραγματικά, 15€+μεταφορικά... Δεν μπήκες σε σκέψεις;
                        Όχι,δεν μπήκα σε σκέψεις.Δεν ήξερα ότι αντιγράφονται τα carts.
                        Έψαξα λίγο και είδα την αγγελία.Κόπια θα είναι.Αλλά έχω μια απορία.Εφόσον εγώ κάνω τη δουλειά μου,τι με νοιάζει;Που δεν πήγαν τα λεφτά στη Ν;Χέστηκα.Και πάλι όμως ξενέρωσα.
                        Σκατά στον τάφο τους.

BTW ήταν η τρίτη μου συναλλαγή στο ebay,που να'ξερα.
                        Carpe diem

Comment

Ω ναι αντιγράφονται και σχεδόν όλοι την έχουμε πατήσει. Εγώ την είχα πάθει με ένα Aria of sorrow για gba στα 9€- νομίζω 2η ή τρίτη αγορά απο ebay προ ετών- και τελικά το έδωσα elx για 10κάτι. Ευτυχώς δεν την ξαναπάτησα γιατί έπαψα να πιστεύω σε τόσο δελεαστικές προσφορές. Το feedback και η προσεκτική ανάγνωση των autcions σώζει συνήθως.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Αν είναι πράγματι έτσι, κάνε καμιά πουτανιά, ανάφερέ τον στο ebay πως πουλάει κοπιές και ζήτα τα λεφτά σου πίσω για ηθική ικανοποίηση
                            Sundays are made for sleeping in. Sundays are made for walking around in baggy clothes, watching movies, nursing headaches and hanging out with your friends at the café. Sundays are NOT made for going to the worst neighborhood in town to find a kid who might be able to give you the information necessary to infiltrate a powerful cult that plans to take over the known universe. That's what Mondays are for.
                            ---------------------
                            animEΛ_ΛΑΣ

Comment

Revenge FTW.

Comment

Ρε γμτ το βρήκα αρκετά φτηνά ξανά,και λένε πως παίζει κανονικά σε DSi,αν και δεν ξέρω κατά πόσο είναι αρκετό αυτό για να βεβαιωθώ.
                                Kirby δεν ξέρω τι θα κάνω ακόμα.Αλλά με βλέπω να πηγαίνω Elx.

Τώρα πρέπει να βρω το Dragon Quest 4 να δω τι γίνεται και με αυτό.Τα υπόλοιπα τα τσέκαρα,δεν παίζει να είναι κόπιες.

edit:Έχω 3 πωλητές με private listings αλλά έχουν 100% θετικό feedback και οι 3 οπότε λογικά γνήσιο θα είναι αυτό.Μόνο το Chrono trigger μας την έκανε λοιπόν.Και την ψιλιάστηκα την δουλειά όταν είδα ότι έρχεται από Honk Kong αλλά όλα τα υπόλοιπα δείχνανε κομπλέ.Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα.
                                Σκατά στον τάφο των πειρατών.Μ'αρέσει που ήμουν και σε δίλλημμα.Απ'όσο διάβσα οι κλόπιες δεν κάνουν καν save ή σβήνονται μετά από λίγο,όχι όλες βέβαια αλλά τεσπά.Δε γαμιέται τουλάχιστον να λέω πάλι καλά που έδωσα μόνο 15 και όχι περισσότερα.
                                Μπάσταρδοι πειρατές να ψοφήσετε.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X