Announcement
Collapse
No announcement yet.
Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames
Collapse
X
-
Ταπεινή μου άποψη πως αποκλείεται τα γραφικά του Soul Calibur να μην είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά...Όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι ξεχώριζαν σε αυτόν τον τομέα.Από το Soul Blade μέχρι το Soul Calibur III(έστω κι αν απλώς ήταν βελτιωμένος ο γραφικός τομέας του ΙΙ)
-
Ta screens ksegeloun, isos se kinhsh na einai kalitera, akomh to game den einai etoimo... eidomen.
Eksalou den einai ena game opou fenete mono to pistoli pou kounas alla ena game pou prepei ola na trexoun sthn entelia epano stous xarakthres sthn kathe tous kinhsh.
An to petyxoun afto egw eimai efxaristimenos apo optikhs merias.
Leave a comment:
-
LMAO "φισκουνια" ?!Τeh lamist!
[/b]
τσεκαρε το avatar μου
σοβαρα τωρα... στο soul calibur 4 δεν μου φαινονται και τοσο ωραια τα γραφικα στους χαρακτηρες.
θελω να πω πως εχω δει και καλυτερα γραφικα
οχι οτι δεν ειναι καλα... αλλα λεω εγω τωρα.
μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλει το γεγονος πως η exclusive χαρακτηρες φαινονται να εχουν πολυ καλυτερα γραφικα απο οτι οι υπολοιποι χαρακτηρες :blink:
edit: δεν εκανα το συγκεκριμενο quote. εγω πατησα για quote το '' Taki rules my ass! rolleyes.gif '' :blink: :blink: :blink:
Leave a comment:
-
Σίγουρα θα το πάρω στο ps3
.
Leave a comment:
-
Feast your eyes on the Crysis 3000 barrel explosion
http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=98039
Far Cry 2 Dunia Engine - Realistic Weather System
http://youtube.com/watch?v=AMAqTXCd1Sg
Leave a comment:
-
Taki rules my ass!Πιο ρεαλιστική από την γιαπωνέζα Τάκι πάντως.
[/b]
Leave a comment:
-
Πιο ρεαλιστική από την γιαπωνέζα Τάκι πάντως.Έτσι, έτσι τιμάμε το ντόπιο προϊόν.
Κατάξανθη, με μεγάλα φισκούνια και πράσινα μάτια, είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως μέση Ελληνίδα γκόμενα
[/b]
Leave a comment:
-
LMAO "φισκουνια" ?!Τeh lamist!Έτσι, έτσι τιμάμε το ντόπιο προϊόν.
Κατάξανθη, με μεγάλα φισκούνια και πράσινα μάτια, είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως μέση Ελληνίδα γκόμενα
[/b]
Leave a comment:
-
Έτσι, έτσι τιμάμε το ντόπιο προϊόν.
Leave a comment:
-
As vale kai edw mia pic pws sas fenete?
Oxi arketa alithino gia na einai alithino kai oxi arketa pseftiko gia na to peis pseftiko.
Arketa paramythenio.

Cooool deite to yfasma.
Leave a comment:
-
Χμμμ...πρεπει να αναρωτηθουμε τι ειναι αυτο που πραγματικα θελουμε απο τα γραφικα ενος τιτλου.Μια αντιγραφη του δικου μας κοσμου ή κατι διαφορετικο,μια καρικατουρα ας πουμε οπως αυτες που βλεπουμε πολλες φορες?Προσωπικα θα ξενερωνα απελπιστικα αν σε καποια φαση υιοθετουνταν μια λογικη του τυπου:περναμε την πραγματικοτητα σε κωδικα.Για μενα καπου εκει θα ειχε χασει ολη τη μαγεια και τη διαφορετικοτητα του το ολο αντικειμενο.Αυτο που χρειαζεται ειναι καλυτερες υφες κι αναλυσεις ωστε να μπορουμε να βλεπουμε πιο πιστευτα μοντελα,οχι φωτορεαλιστικα.Το gaming,η πυλη μας σε μια εναλλακτικη πραγματικοτητα ξαφνικα θα οδηγουσε πισω στο δωματιο μας...
Leave a comment:
-
Ενώ η πρώτη από τις εικόνες που έδωσε ο Azrael φαίνεται εντυπωσιακή, οι εικόνες που έχουν νερό μου προκαλούν πονοκέφαλο. Πιστεύω γενικά πως το νερό είναι το δυσκολότερο αντικείμενο περί φωτορεαλισμού.
Τώρα αυτό που με απασχολεί εμένα είναι το κατά πόσο είναι πρακτικά αυτά τα γραφικά. Για παράδειγμα, θα αναφερθώ στο game που κατά τη γνώμη μου είχε τη καλύτερη ατμόσφαιρα που έχω συναντήσει ποτέ σε παιχνίδι. Το Gothic 2. Από ρεαλισμό δεν έλεγε πολλά, για να ακριβολογούμε δεν έλεγε τίποτα. Όταν όμως π.χ. πολεμούσες με ένα Orc ήσουν και ψιλοευγνόμων για το ότι δεν πεταγόταν αίματα στα μάτια σου...
Φανταστείτε ένα παιχνίδι με τα γραφικά του Crysis (και ακόμη καλύτερα) στο στυλ του Gothic. Ένα Gothic 4 ας πούμε. Θα μπαίνεις μέσα στο δάσος και θα ανατριχιάζεις. Θα σκέφτεσαι "πω πω... σα να το ζω είναι". Τι θα γίνεται όταν πολεμίσεις με το Orc;
Περίπτωση 1η: Ρεαλισμός. Χτυπάς το Orc στη κοιλιά και τα κοκκινοπράσινα έντερά του ξεχύνονται σε όλο το έδαφος. Προσωπική εντύπωση: Αναγούλα.
Περίπτωση 2η: Εικαστικότητα (ή κάπως έτσι...) Χτυπάς το ρεαλιστικό ξίφος στο ρεαλιστικό Orc και αυτό κάνει ένα ντουπ χωρίς να αφήνει κανένα ίχνος εκτός του damage. Προσωπική εντύπωση: Ξενέρα.
Τελικά μήπως θα ήταν καλύτερα να μην αναπτυχθούν άλλο τα γραφικά;
Leave a comment:
Leave a comment: