Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Καλα η Sophitia ειναι για πολυ ερωτα(quote expected).
    Do a barrel roll!

Comment

Έτσι, έτσι τιμάμε το ντόπιο προϊόν.
      Κατάξανθη, με μεγάλα φισκούνια και πράσινα μάτια, είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως μέση Ελληνίδα γκόμενα
      There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
      Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Κατάξανθη, με μεγάλα φισκούνια και πράσινα μάτια, είναι αυτό που θα χαρακτήριζε κανείς ως μέση Ελληνίδα γκόμενα
        [/b]
        LMAO "φισκουνια" ?!Τeh lamist!
        <div align="center">

"Strive For Improvement Through Every Day To Become The Best You Can"</div>

Comment

Σιγά τα βυζιά.Στο Soulcalibur στο Dreamcast είχε μεγαλύτερα.

Comment

[/b]
            Πιο ρεαλιστική από την γιαπωνέζα Τάκι πάντως.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Πιο ρεαλιστική από την γιαπωνέζα Τάκι πάντως.
              [/b]
              Taki rules my ass&#33;
              <div align="center">

Comment

Feast your eyes on the Crysis 3000 barrel explosion
                http://forums.maxconsole.net/showthread.php?t=98039

Far Cry 2 Dunia Engine - Realistic Weather System
                http://youtube.com/watch?v=AMAqTXCd1Sg
                NDS themes

Comment

Far Cry 2 Dunia Engine - Realistic Weather System
                  http://youtube.com/watch?v=AMAqTXCd1Sg
                  [/b]
                  Σίγουρα θα το πάρω στο ps3 .
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

LMAO "φισκουνια" ?&#33;Τeh lamist&#33;
                    [/b]

τσεκαρε το avatar μου

σοβαρα τωρα... στο soul calibur 4 δεν μου φαινονται και τοσο ωραια τα γραφικα στους χαρακτηρες.
                    θελω να πω πως εχω δει και καλυτερα γραφικα οχι οτι δεν ειναι καλα... αλλα λεω εγω τωρα.
                    μεγαλυτερη εντυπωση μου προκαλει το γεγονος πως η exclusive χαρακτηρες φαινονται να εχουν πολυ καλυτερα γραφικα απο οτι οι υπολοιποι χαρακτηρες :blink:

edit: δεν εκανα το συγκεκριμενο quote. εγω πατησα για quote το &#39;&#39; Taki rules my ass&#33; rolleyes.gif &#39;&#39; :blink: :blink: :blink:

Comment

Ta screens ksegeloun, isos se kinhsh na einai kalitera, akomh to game den einai etoimo... eidomen.
                      Eksalou den einai ena game opou fenete mono to pistoli pou kounas alla ena game pou prepei ola na trexoun sthn entelia epano stous xarakthres sthn kathe tous kinhsh.
                      An to petyxoun afto egw eimai efxaristimenos apo optikhs merias.
                      "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                      But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                      Kindred, this blade and I.
                      "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                      Greek Gaming Videos
                      Greek Final Fantasy Forum

Comment

Ταπεινή μου άποψη πως αποκλείεται τα γραφικά του Soul Calibur να μην είναι τουλάχιστον εντυπωσιακά...Όλοι οι προηγούμενοι τίτλοι ξεχώριζαν σε αυτόν τον τομέα.Από το Soul Blade μέχρι το Soul Calibur III(έστω κι αν απλώς ήταν βελτιωμένος ο γραφικός τομέας του ΙΙ)
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Προσωπικα το SC4 το βρισκω εντυπωσιακο οσον αφορα τον τεχνικο τομεα και δεν υπαρχει αμφιβολια πως και το gameplay θα ειναι υψηλοτατης ποιοτητας.Σιουρα πολυ δυνατα δειγματα θα δωσουν τα Far Cry 2 και να μη ξεχναμε και το εντυπωσιακο Crysis (αν και οι ανοησιες του στυλ "δε το σηκωνουν οι κονσολες" δε μου πολυαρεσαν...).Ασχετα με το topic,τι απεγινε ρε παιδες το post-count,μηδενισαμε ολοι...
                          <div align="center">

Comment

Kalo tha htan na yparxei kai katallhlo animation pou na synodevei ta apistefta grafika omws...
                            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                            Kindred, this blade and I.
                            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                            Greek Gaming Videos
                            Greek Final Fantasy Forum

Comment

.Ασχετα με το topic,τι απεγινε ρε παιδες το post-count,μηδενισαμε ολοι...
                              [/b]

Είναι ένας τρόπος να αποφευχθεί το spamming ή το συνεχές άστοχο posting(σαν αυτό που κάνω τώρα) και συμφωνώ με αυτήν την πράξη.Achievements έχουμε μπόλικα να ολοκληρώσουμε στο Xbox 360.Μην ξεκλειδώσουμε και του φόρουμ...

Δεν θέλω να προτρέχω αλλά το Ninja Gaiden 2 μία υποψηφιότητα στον τομέα των γραφικών την έχει ξεκαθαρισμένη.

Comment

Χμμμ...δε ξερω Ren.Στο ΧΒΟΧ η κυριαρχια στον τομεα των γραφικων ανοικε στην TECMO χωρις αμφιβολια,ομως στο 360 με το DOA4 τουλαχιστον δεν προχωρησε τοσο οσο ειχε προχωρησει σε παλαιοτερες γενιες συστηματων.Ειναι φυσικα πολυ νωρις για να την κρινουμε (αφου εχει αναπτυξει μοναχα εναν τιτλο στην κονσολα κι αυτον πρωτης γενιας) ομως σιγουρα θα εχει να αντιμετωπισει πολυ δυνατο ανταγωνισμο.Ελπιζω για το καλυτερο βεβαια,εγω κι ο Hayabusa εχουμε περασει χοντρα λουκια.

Υ.Γ Προσωπικα διαφωνω με την αφαιρεση του post-count εχει την πλακα του να βλεπεις ποσο εχεις συνεισφερει στις διαφορες συζητησεις.Απο την αλλη θα γλητωσουμε απο τους spammers και τα trollακια οπως λετε.Θα δουμε πως θα παει.
                                <div align="center">

Comment

Working...
                                X