Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

To halo 3 που κολλάει στο συγκεκριμένο topic να καταλάβω...
    [/b]
    Επειδή έχει γραφικάρες. B)

Comment

[/b]

Crysis δεν είναι(Flame mode on )
      Carpe diem

Comment

[/b]
        Ε αφού τα'χει το άτιμο...δεν τα'χει????
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

[/b]

Μετά συγχωρήσεως, αλλά από γραφικά σκατά είναι και ειδικά το halo 3 έχει πια ξεχαστεί τελείως τρεις μήνες μετά την κυκλοφορία του. Πολλοί λίγοι μιλάνε για αυτό πια. Παιχνίδια σαν τα Uncharted, Crysis, Heavenly Sword, Killzone 2, Resistance 2, Alan Wake (τίποτα νέο), Gears of War, MGS4, Resisdent Evil 5, Starcraft 2, FFXIII, Far Cry 2 κ.α. ανήκουν εδώ το Halo 3 όχι καθώς οπτικά είναι πολύ μέτριο.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Το ότι έχει ξεχαστεί είναι η αλήθεια αλλά δεν είναι μόνο τα γραφικά ο λόγος.Πάντως δεν κολλάει καθόλου στο "μέχρι πού μπορούν να φτάσουν τα γραφικά στα παιχνίδια" είναι αλήθεια όπως και το mgs4 δεν κολλάει[flame mode on!!! ].Επίσης και για τα FF13 και Resistance 2 έχω κάποιες επιφυλάξεις μέχρι να δω περισσότερα.Για το Alan Wake δεν ξέρω τι παίζει.

Comment

Paixtis κοίτα αυτά το video του MGS4 και δες τις αμέτρητες σκιές, τα εξαιρετικά textures, τον φωτισμό την τελειότητα των μοντέλων, το εξαιρετικό frame rate και την πολυπλοκότητα των περιοχών. Ο φωτισμός φυσικά παντού είναι real time, δηλαδή αν αλλάξει το ύψος του ηλίου στο παιχνίδι θα αλλάξουν θέση και όλες οι σκιές όπως δηλαδή στην πραγματικότητα. Eπίσης το cut scene λες και είναι από ταινία CGI με ψηφιακούς ηθοποιούς. Απλά οπτικά τέλειο όπως τέλεια είναι και τα voice overs.

βέβαια το video δεν έχει και την καλύτερη ποιότητα και επίσης ακούγονται κάποιοι να μιλάνε αλλά δεν πειράζει αυτά που είναι να ειδωθούν φαίνονται.

Επίσης αυτός που παίζει είναι noob.

Comment

Άντε ξεκίνα να'ρθεις εσύ και άσε τα γιγάντια video που ούτε να τα δω μπορώ(με πέταξε)!!!

Comment

Άντε ξεκίνα να'ρθεις εσύ και άσε τα γιγάντια video που ούτε να τα δω μπορώ(με πέταξε)!!!
                  [/b]
                  τελικά αύριο θα έρθω μου έτυχε κάτι Για το δεύτερο ε με τις σούπερ συνδέσεις του Α.Π.Θ. τι να περιμένεις;

Επίσης ρε KOjima βγάλε στην αγορά το MGS4 ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟ!!!

Comment

Έτσι έτσι...Σέρνονται κανονικότατα οι συνδέσεις εδώ...

Comment

Πωπω παίζουμε για να βλέπουμε και όχι για να παίζουμε.

Comment

Πωπω παίζουμε για να βλέπουμε και όχι για να παίζουμε.
                        [/b]

χτες έπαιζα Ν64...pokemon stadium,mario 64,castlevania 64,turok 1 :blink:
                        Carpe diem

Comment

Κανετε λαθος αν πιστευετε οτι το halo 3 εχει πολυ μετρια γραφικα...γενικα πιστευω οτι το παρα το κυριο προβλημα του aliasing ( που ριχνει τον τιτλο ) εχει ενα πολυ ομορφο κοσμο. Εγω προσωπικα ευχαριστηθηκα οπτικα πιο πολυ το halo 3 απο το gears για παραδειγμα καθως μπορουσα να αξιοποιησω πολυ περισσοτερο αυτα που μου δινονταν στην οθονη. Τεσπα η δικια μου αποψη ειναι οτι γενικα προκειται για εναν πολυ ομορφο τιτλο (και για παραδειγμα οι εικονες που εβαλα εμενα αυτο μου δειχνουν). Επισης καλο ειναι να δοκιμαζετε ενα παιχνιδι πριν κρινεται οποιοδηποτε τομεα του no offence απλα το λεω γιατι και εγω οταν ειχα παιξει το παιχνιδι για κανα 20λεπτο τα ιδια με σας ελεγα.

<div class='quotetop'></div>
                          Πολλοί λίγοι μιλάνε για αυτό πια. [/b]
                          Εγω βλεπω το αντιθετο

<div class='quotetop'></div>
                          Παιχνίδια σαν τα Uncharted, Crysis, Heavenly Sword, Killzone 2, Resistance 2, Alan Wake (τίποτα νέο), Gears of War, MGS4, Resisdent Evil 5, Starcraft 2, FFXIII, Far Cry 2 κ.α. ανήκουν εδώ το Halo 3 [/b]
                          Η οπτικη ποιοτητα ειναι κατι που εξαρταται απο διαφορους τομεις οπως πχ η κλιμακα του (πραγματικου για τον παικτη) κοσμου που παρουσιαζει ο καθε τιτλος..Για παραδειγμα ποτε δεν με εντυπωσιασε το final fantasy οπτικα ( αυτο το λεω τωρα βεβαια γιατι παλιοτερα... ) γιατι παρ&#39;οτι που ηταν πανεμορφο δεν μπορουσα να αξιοποιησω με καποιο τροπο αυτο που εβλεπα στην οθονη...περπαγα σε διαδρομους πολυ ομορφων επιπεδων..anyway γουστα ειναι αυτα

Comment

Eδώ είσαι σωστός.Παιχνίδια όπως halo3,gta4 δεν πρέπει να κρίνονται για τα γραφικά τους καθώς υπάρχουν απέραντοι κόσμοι και ακόμη και αυτή η λεπτομέρεια που έχουν πετύχει είναι άξια προσοχής αλλά παίζουν σε άλλο επίπεδο imo.

Comment

Κανετε λαθος αν πιστευετε οτι το halo 3 εχει πολυ μετρια γραφικα...γενικα πιστευω οτι το παρα το κυριο προβλημα του aliasing ( που ριχνει τον τιτλο ) εχει ενα πολυ ομορφο κοσμο. [/b]
                              Εγώ προσωπικά δεν αρνήθικα ότι το Halo 3 έχει όμορφο κόσμο, art direction κτλ απλώς δεν έχει αυτό το ουάου στα γραφικά και σίγουρα εγώ περίμενα πολύ περισσότερα παρά ένα παιχνίδι που η μηχανή του μοιάζει με αυτή του Halo 2, φαντασθείτε η μηχανή του MGS4 να έμοιαζε με αυτή του MGS2, δεν έχουν όμως καμιά σχέση καθώς αυτή του MGS4 είναι 100% next gen με βάση το ps3. Υπάρχουν games που λες holy shit με τα γραφικά τους (δίχως loading όταν παίζεις) + έχουν εξαιρετικό art direction όπως το Uncharted: DF το οποίο και έχω. Για το Uncharted ο paixtis βλέποντας να το παίζω μου είπε πως έχει πάρα πολύ λεπτομέρεια στον οπτικό του τομέα.

Comment

Εγώ προσωπικά δεν αρνήθικα ότι το Halo 3 έχει όμορφο κόσμο, art direction κτλ απλώς δεν έχει αυτό το ουάου στα γραφικά και σίγουρα εγώ περίμενα πολύ περισσότερα παρά ένα παιχνίδι που η μηχανή του μοιάζει με αυτή του Halo 2, φαντασθείτε η μηχανή του MGS4 να έμοιαζε με αυτή του MGS2, δεν έχουν όμως καμιά σχέση καθώς αυτή του MGS4 είναι 100% next gen με βάση το ps3. Υπάρχουν games που λες holy shit με τα γραφικά τους (δίχως loading όταν παίζεις) + έχουν εξαιρετικό art direction όπως το Uncharted: DF το οποίο και έχω. Για το Uncharted ο paixtis βλέποντας να το παίζω μου είπε πως έχει πάρα πολύ λεπτομέρεια στον οπτικό του τομέα.
                                [/b]

δώσε και σε κανέναν άλλο να παίξει ρε ατομίσταρε...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X