Announcement

Collapse
No announcement yet.

Mέχρι που μπορούν να φθάσουν τα γραφικά στα videogames

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από ps360
    [/b]
    Σε πηρε και σενα το κυμα.... Πουλησες την επανασταση για μερικα πολυγωνα
    Do a barrel roll!

Comment

• ήμουν βέβαιος ότι χθες που έβαλα τις εικόνες του FC2 στα gaming news σήμερα θα είχαμε ποστ του ΒΒ σε αυτό το τόπικ ;)
      NDS themes

Comment

• This topic is doomed and we know that.

Comment

• ήμουν βέβαιος ότι χθες που έβαλα τις εικόνες του FC2 στα gaming news σήμερα θα είχαμε ποστ του ΒΒ σε αυτό το τόπικ ;)[/b]
          Γιατί υπάρχει κάτι το μεμπτό; εκτός και αν ενοχλεί που το game δεν μπορεί να βγει στο wii σε αυτήν την τελειότητα (και δε το λέω επι προσωπικού).

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Ετσι όπως τα βλέπεις βρε συ ΒΒ σαν ιππόδρομο θα ενοχλούσε
            Καταλαβαίνουμε τι παίζουμε ή μόνο τι βλέπουμε;
            NDS themes

Comment

• Και τα δύο.

Comment

• Το έχουμε διαπιστώσει μήνες τώρα αυτό.Γίνομαι κακός για ασυναρτησίες.
                Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις φίλε Big Boss αλλά ο τρόπος σκέψης σου στα videogames δεν παρουσιάζει αυτό που πραγματικά θέλεις να πιστεύεις ότι δείχνεις.Τέσπα,είσαι απόλυτος σε μερικά πράγματα και αυτό μόνο καλό δεν είναι.
                Τέσπα,δεν χρειάζεται να επιμένω σε τέτοιες καταστάσεις όσο αντίθετος κι αν είμαι.Ξέρει ο καθένας το θέλει θέλω να πιστεύω.

Comment

• Comment

• Aπό την άλλη εγώ ξέρω ότι έβαλα μια εικόνα στο σωστό topic και ο Somari λεει πως έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από τα ps3, 360 και μετά ένας άλλος συμφορουμίστας για να κάνει κατά κάποιον τρόπο flame μιλάει για επανάσταση του wii, άλλος λέει "σιγά μωρέ θα μας προσφέρει high end graphics ε και;", ένας άλλος λέει ήταν σίγουρος ότι θα το έβαζα και ένας άλλος δηλώνει την αντιπάθεια του για το topic, δηλαδή γίνεται κάτι σαν spam, που να έβαζα την εικόνα και σε κάποιο άλλο άσχετο topic. Φαίνεται λοιπόν ποιος έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση, τέλος.

Comment

• Αγόρι μου, εσύ δεν μπορείς να δεις ότι όλοι εδώ μέσα έχουν κάποιο παράπονο από τη στάση σου και την εμμονή σου απέναντι στα γραφικά και στη δύναμη του PS3 και μιλάς για "το ποιος έχει δίκιο";

Δεν είναι θέμα δίκαιου ή αδίκου, αλλά κατά πόσο η συμπεριφορά σου είναι απόλυτη και εριστική (πολλές φορές). Η εικόνα που βγάζεις είναι η εικόνα ενός άσχετου graphic whore, ο οποίος είναι αθεράπευτα και τυφλά κολλημένος με το MGS και τίποτε άλλο, είτε σου αρέσει είτε όχι (και αναφέρομαι συγκεκριμένα για την εικόνα σου όσον αφορά τις απόψεις σου στα videogames, μην το πάρεις σαν προσωπική επίθεση ή κριτική στην ιδεολογία/τρόπο ζωής σου, καμία σχέση). Δε χρειάζεται καν να αναφέρω το πόσο PS3 fanboy είσαι και το πόσο έντονα κατακρίνεις τα πάντα. Το γεγονός και μόνο ότι πάντα όταν αναφέρεις ένα νέο που αφορά τις δύο "μεγάλες" κονσόλες βάζεις δεύτερο το ΧΒΟΧ360 και συνήθως συνοδευόμενο με ένα "και" ή "άντε και"/"όπως" το αποδεικνύει αυτό (εν ολίγοις, το κάνεις καθαρά και μόνο για να θολώσεις τα νερά). Η στάση, βέβαια, απέναντι στο Wii είναι το τελείως lol της υπόθεσης. Να μη μιλήσω για τη φύση των νέων που παραθέτεις, που όλα έχουν να κάνουν με το πόσο γαμώ είναι το σύστημα που υποστηρίζεις, το πόσο γαμώ είναι το μοναδικό παιχνίδι με το οποίο ασχολείσαι σοβαρά (αν και εδώ αμφιβάλλω, πλέον) και το πόσο γαμώ είναι ό,τι σχετίζεται με τη Sony έναντι MS/N. Θυμάμαι μία περίοδο, μάλιστα, που παρέθετες άσχημα νέα σε topics που αφορούσαν κάποιο από τα δύο αυτά συστήματα, ενώ δεν είχες ποτέ άλλωτε συμμετοχή σε αυτά. Μέχρι και η κόκκινη γραμματοσειρά με τα τεράστια γράμματα κόλλημα και fanboy-ισμό δείχνουν.

Τέλος, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ποτέ κανένας δεν καταλαβαίνει ότι ο ίδιος κάνει κάτι λάθος και ρίχνει το "φταίξιμο" στον υπόλοιπο κόσμο. Εγώ, αν ένα ολόκληρο forum είχε παράπονα από τη συμπεριφορά μου, αλλά ήξερα ότι είμαι δεκτό και συμπαθές μέλος, θα φρόντιζα να την άλλαζα και να ήμουν πιο συγκρατημένος (εξάλλου τέτοια περίοδος πέρασε, όταν ήμουν με το όνομα dark_wanderer στο gamepro forum).

Τι κάθομαι και γράφω πρωί πρωί...

Comment

• Καταρχήν δεν θα σχολιάσω καθόλου περί MGS κτλ πάντως δεν παίζω μόνο MGS παίζω και Shenmue, DMC, Silent Hill, GTA, σειρά Total War, Ninja Gaiden κτλ κτλ και ειδικά για τα Shenmue, GTA, DMC τρέφω "αγάπη" μόλις ένα σκαλί πιο κάτω από το MGS, και αν εσύ δεν μπορείς να καταλάβεις γιατί μου αρέσει τόσο πολύ το MGS τότε κι εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκεις πια στα jrpg ή δε μπορώ να καταλάβω τι βρίσκει κάποιος σε μια κοπέλα που για μένα δεν είναι και η καλύτερη ή τι βρίσκει στο bunjie jumping,αν το γράφω σωστά, (και πολλά άλλα παραδείγματα), αλλά από εκεί και πέρα δεν θα ασχοληθώ άλλο, και είμαι της άποψης ότι ας αρέσει στον καθένα ότι του αρέσει και όσο πολύ του αρέσει.

Γενικά είμαι άνθρωπος που ότι αγαπά πραγματικά μέχρι την τελευταία ρανίδα που λέμε, οτιδήποτε και να είναι αυτό, άνθρωπος, ιδέα, οικογένειεα, videogame, μουσική κτλ το υποστηρίζω σθεναρά, παθιασμένα, χωρίς να προχορώ σε βωμολοχίες και ειρωνείες και ενοχλούμαι πολύ όταν κάποιοι πάνε χωρίς λόγο και αιτία να το υποβαθμίσουν ενώ εγώ δεν κάνω κάτι παρόμοιο σε πράματα που αρέσουν σε αυτούς. Για παράδειγμα πόσους μήνες έχεις να δεις να γράφω κάτι αρνητικό στα topic της Nintendo και στης Microsoft; απλά δεν ασχολούμε γιατί δεν με ενδιαφέρει, ασχολούμαι μόνο με την κονσόλα-κονσόλες που έχω ή πρόκειται να πάρω, είναι στα σχέδια μου, με τα games που πρόκειται να πάρω και μου αρέσουν. Αντιθέτως άλλοι spamaρουν σε topic που άνοιξα και αυτοί είναι σχεδόν πάντα οι ίδιοι. Είναι χαρακτηριστικό πως όταν κάναμε την συζήτιση Crysis vs HL2 εσύ μου πέταξες ένα άσχετο για το MGS4, ενώ εγώ δεν το ανέφερα καν στην προκειμένη περίπτωση, ή ένα άλλο πρόσφατο παράδειγμα είναι αυτό με την εικόνα του Far Cry 2 που έβαλα χθες, όλοι ή σχεδόν όλοι αμάν και γαμώ να σπαμάρεται χωρίς εγώ να πω κάτι κακό. Επίσης στο topic του MGS4 το spam είναι σύνηθες όπως και η υποβάθμιση του τίτλου πάλι από συγκεκριμένα άτομα, δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο το ίδιο θα γινόταν αν κυκλοφορούσε και για 360, τότε θα λέγανε όλοι αυτοί "ο θάνατος του ps3, τώρα πια και οι xboxers θα χαρούν την παιχνιδάρα" κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο. Το να μην έχω την καλύτερη των απόψεων για το wii και να μην με ενδιαφέρει ως κονσόλα είναι δικαιωμά μου και εσένα κανονικά δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί από τη στιγμή που ελάχιστα έως καθόλου (πλέον) ασχολούμε και γράφω για την συγκεκριμένη κονσόλα στο forum.

Επίσης ένα άλλο παράδειγμα πρόσφατο, έβαλα ένα quote που αφορούσε το Killzone 2, και πετάγονται κάποιοι και λένε ότι πάλι λέω ότι θέλω κτλ αλλά μετά έρχεται ο Loggo και λέει πως από αυτά που έχει δείξει τόσο νωρίς το ps3 όλα είναι πιθανά, αλλά εγώ τελικά βγήκα ο κακός. Τα ίδια είπαμε με τον Loggo και περί δυνατότητες 'τρεξίματος" του Crysis στα 360, ps3 και ειδικά στο ps3 όπου ο Loggo έκανε εύστοχη αναφορά στο Uncharted, αλλά πάλι εγώ ήμουν αυτός που έλεγα ότι ήθελα. Επίσης δεν ξέρω κάτα πόσο κάποιοι ασχολείστε με τις τρέχουσες εξελίξεις στο hardware και με την αρχιτεκτονική των δύο δυνατών κονσολών για να διαπιστώσετε τι είναι δυνατόν να κάνουν και τι όχι.

Όσον αφορά τα παράπονα, τι παει να πει έχουν παράπονα; ακόμη και αν έχουν, ένα από τα δικαιώματα της δημοκρατίας φίλε Evans είναι και να λες πράματα τα οποία τα πιστεύεις χωρίς αυτά να είναι αναγκαίο να αρέσουν σε όλους, αρκεί να μη βρίζεις μητέρες και πατέρες. Γενικά έχω παρατηρίσει πως υπάρχουν άτομα που συμφωνούν περισσότερο ή λιγότερο με εμένα, άλλα που είναι μετριοπαθή απεναντί μου και άλλα που ότι και να πω, ακόμη και αν είναι σωστό, είναι εκ διαμέτρων αντίθετα. Δεν θέλω να αναφέρω nicknames.

Επίσης το ότι το ps3 γαμάει και να μην το έλεγα εγώ ισχύει εκ των πραγμάτων για αυτό θα σε συμβούλευα να πάρεις ένα.

Comment

• Aπό την άλλη εγώ ξέρω ότι έβαλα μια εικόνα στο σωστό topic και ο Somari λεει πως έχουμε πολλά ακόμη να δούμε από τα ps3, 360 και μετά ένας άλλος συμφορουμίστας για να κάνει κατά κάποιον τρόπο flame μιλάει για επανάσταση του wii, άλλος λέει "σιγά μωρέ θα μας προσφέρει high end graphics ε και;", ένας άλλος λέει ήταν σίγουρος ότι θα το έβαζα και ένας άλλος δηλώνει την αντιπάθεια του για το topic, δηλαδή γίνεται κάτι σαν spam, που να έβαζα την εικόνα και σε κάποιο άλλο άσχετο topic. Φαίνεται λοιπόν ποιος έχει δίκιο στην προκειμένη περίπτωση, τέλος.
                          [/b]
                          Παιδια ειπε Τελος. Ας σταματησουμε τωρα οσο ειναι καιρος.

ΥΓ: Πολυ αργα, τον ξανα επιασε....
                          Do a barrel roll!

Comment

• ego pistevo pos to ps3 ke to 360 ine isodinama ston tomea ton frafikon apo eki ke pera ta apoklistika games ine pou metroun ke mehri tora to 360 ine nikitis ke to leo giati eho ke wii ps3 360 ke pc ara xero ti leo to provlima me to ps3 ine pos prin kan vgi to ihan kani theo pos ta grafika tou itan 4d ke aidies mono tou thaftike

Comment

• Ναι αλλά όσο πάει ανεβαίνει και βγαίνουν σιγά σιγά και οι παιχνιδάρες.
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Είναι εκτός θέματος οι πωλήσεις στο τόπικ αυτό παίδες

NDS themes

Comment

Working...
                                X