Announcement

Collapse
No announcement yet.

Enternity, νέο gaming site

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Enternity, νέο gaming site

Χαιρετώ ύστερα από μήνες απουσίας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και διαφόρων τεχνικών ζητημάτων, ελπίζω να είσαστε όλοι όπως σας άφησα! Πριν αναρωτηθείτε, όχι, δεν ζητάω πάλι κόσμο για 5x5, αν και αυτό θα γίνει ΣΥΝΤΟΜΑ. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

*Φωνή Christopher Lee, με ορχηστρικό soundtrack στο υπόβαθρο*

Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί ένα νέο site για videogames, ταινίες και digital entertainment γενικότερα, το οποίο λογικά θα σας ενδιαφέρει, για τους εξής λόγους:
    1. Γράφω κι εγώ εκεί
    2. Βλέπε 1
    3. Γράφουν και οι: Παύλος Παπαπαύλου, Νίκος Ελευθεριάνος, Γιώργος Κατσώτης, Δημήτρης “MAD TV Games” Καρέτσος, Άλκις Δαδινόπουλος, Στέλιος Μουστάκης και άλλοι/ες
    4. Ανανεώνεται συχνά (ο Παπαπαύλου ανανεώνει και στον ύπνο του μερικές φορές τα News)
    5. Χαρακτηρίζεται από ποσότητα ΚΑΙ ποιότητα περιεχομένου (τι πάει να πει «Αυτό θα το κρίνουμε εμείς»;!)
    6. Έχει προσεγμένα video reviews για τις περισσότερες κυκλοφορίες
    7. Έχει καλαίσθητο και λειτουργικό design (έτσι μας λένε, εγώ δεν ξέρω από αυτά)
    8. Είναι εγκεκριμένο από τον Απόστολο Γκλέτσο ΚΑΙ τον Chuck Norris

Αυτά, δε νομίζω να ξέχασα τίποτα...

«ΤΟ URL ΡΕ Μ@%$&^!»

Α ναι. Το URL είναι www.enternity.gr
    Καλή ανάγνωση!
    "Behold my true power and despair"

Είμαι ήδη μέλος.
    Carpe diem

Comment

Προτείνω να αλλάξουμε το url από gamers-odyssey.com σε poolofpotentialreadersforanygivensite.gr

υ.γ. Πέππα, αυτό σημαίνει πως δε τη θες τη δουλειά πάνω; Να τη δώσω αλλού, ο κόσμος πεινάει.

Comment

EDIT: Καλή επιτυχία στο νέο σας εγχείρημα guys.

Περιμένω πρόσκληση για μπαλίτσα ε;

Comment

Originally posted by Alucard View Post

*Φωνή Christopher Lee, με ορχηστρικό soundtrack στο υπόβαθρο*

Auto kai mono ftanei na sas stiriksw.
          Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

autos pou milaei edw poios einai?

http://www.youtube.com/watch?v=jNqon...ayer_embedded#!

(to asxeto)
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ο Καρέτσος μιλάει. Αν το έκανα εγώ θα μας έπαιρναν με τις πέτρες, τελικά το μόνο που μπορώ να κάνω καλά με τη φωνή μου είναι να ουρλιάζω "HAIL AND KILL" με ψύχωση στις συναυλίες των Manowar

Comment

Originally posted by Azrael View Post
                autos pou milaei edw poios einai?

http://www.youtube.com/watch?v=jNqon...ayer_embedded#!

(to asxeto)
                σε ερέθισε η φωνή του;

Comment

eeetsi re alucard.

Originally posted by sain't View Post
                  σε ερέθισε η φωνή του;
                  oxi.
                  Ground_Zero:

Comment

Τι το ιδιαίτερο έχει το enternity που νομίζεις οτι το κάνει να ξεχωρίζει? ρωτάω καθαρά για λόγους περιέργειας κι επειδή με ενδιαφέρει να καταλάβ ω το όραμα των ατόμων που εμπλέκονται σ αυτό.

Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια, τα ελληνικά gaming portals έχουν κάνει αρκετά level ups αλλά κατά τη γνώμη μου κάπου-κάπως είναι όλα παρόμοια μεταξύ τους σε παρουσιάσεις και κάλυψη υλών με αποτέλεσμα να έχομε πολλά "ίδια" sites.

σε κάθε περίπτωση, καλή επιτυχία κι από εμένα
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Λογική ερώτηση. Πέρα από την τεμπέλικη απάντηση που μου ήρθε αρχικά στο μυαλό "Μπείτε να το διαπιστώσετε μόνοι σας!", θα σου παραθέσω και την (not really) long version.

Δε θέλω να αρχίσω τις καθυστερημενιές περί "ελπιδοφόρας νέας προσπάθειας στο χώρο" κλπ, γιατί θα ξεράσουμε όλοι μαζί εδώ πέρα. Θα παραθέσω τις αντικειμενικές διαφοροποιήσεις, γιατί κάποια χαρακτηριστικά του στιλ "γράφουμε ωραία, είμαστε γαμάτοι κι έχουμε πολύ πλάκα, yay!" μόνο το κοινό μπορεί να τα κρίνει. Εν ολίγοις:

1. Υπάρχουν προσεγμένα video reviews, τα οποία, από όσο ξέρω, αυτή τη στιγμή δεν προσφέρονται αλλού στην εγχώρια αγορά.

2. Υπάρχουν θέματα hardware τα οποία επιμελείται ο επί 12 χρόνια διευθυντής των εργαστηρίων του ομίλου Λυμπέρη.

3. Η θεματολογία του site καλύπτει κι άλλους τομείς της ψηφιακής ψυχαγωγίας, κάτι που μπορεί να φαντάζει εκ πρώτης όψεως τετριμμένο ή/και περιττό, αλλά επιτρέπει την απελευθέρωση της ύλης και προσφέρει ποικιλία που πολλοί θα θεωρήσουν καλοδεχούμενη.

4. Ανανεώνεται πολύ συχνά, ειδικά σε ό,τι αφορά τα News, ακόμα και βραδινές ώρες.

Προφανώς και δεν πρόκειται για το τέλειο site, ειδικά τώρα που έχει κλείσει μια βδομάδα λειτουργίας και κάτι, αλλά υπάρχει η πρόθεση, η όρεξη και το ανοιχτό μυαλό ώστε το αποτέλεσμα να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.

Comment

thanks για την απάντηση, με κάλυψες
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Επισης η κουλτουρα των συντελεστων του site φαινεται απο καποιες δημοσιευσεις οπως η παρακατω: http://www.enternity.gr/Top10/%CE%A4...aillard/7.html
                          Αλλη μπαλα απλα.

Καλο ξεκινημα οπως και να χει, ριχνω μερικες ματιες κλεφτα (παραδοξως εδω που τα λεμε γιατι σχεδον ποτε δεν ασχολουμαι με τον εγχωριο ή μη ηλεκτρονικο τυπο).
                          Ελπιζω να δουμε κι αλλα ωραια αφιερωματα, πχ ενα Powerthirst retrospective με τα ονοματα Πεππας/Δανδινοπουλος απο κατω και τοτε βλεπω να αλλαζω και homepage.

Comment

Ναι μπήκε δυνατά ο Άλκις lol.

Άντε Ηλία, καλή πορεία να έχετε και απαιτώ 20 σελίδες αφιέρωμα στο Sensible Soccer.
                            There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                            Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

"Alda" ?!?
                              Efaga flashia!
                              Kalh poreia paides, tha parakolouthw ta reviews kai ta arthra apo konta!
                              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                              Kindred, this blade and I.
                              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                              Greek Gaming Videos
                              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                              X