Χαιρετώ ύστερα από μήνες απουσίας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων και διαφόρων τεχνικών ζητημάτων, ελπίζω να είσαστε όλοι όπως σας άφησα! Πριν αναρωτηθείτε, όχι, δεν ζητάω πάλι κόσμο για 5x5, αν και αυτό θα γίνει ΣΥΝΤΟΜΑ. Έχουμε και λέμε λοιπόν:
*Φωνή Christopher Lee, με ορχηστρικό soundtrack στο υπόβαθρο*
Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί ένα νέο site για videogames, ταινίες και digital entertainment γενικότερα, το οποίο λογικά θα σας ενδιαφέρει, για τους εξής λόγους:
1. Γράφω κι εγώ εκεί
2. Βλέπε 1
3. Γράφουν και οι: Παύλος Παπαπαύλου, Νίκος Ελευθεριάνος, Γιώργος Κατσώτης, Δημήτρης “MAD TV Games” Καρέτσος, Άλκις Δαδινόπουλος, Στέλιος Μουστάκης και άλλοι/ες
4. Ανανεώνεται συχνά (ο Παπαπαύλου ανανεώνει και στον ύπνο του μερικές φορές τα News)
5. Χαρακτηρίζεται από ποσότητα ΚΑΙ ποιότητα περιεχομένου (τι πάει να πει «Αυτό θα το κρίνουμε εμείς»;!)
6. Έχει προσεγμένα video reviews για τις περισσότερες κυκλοφορίες
7. Έχει καλαίσθητο και λειτουργικό design (έτσι μας λένε, εγώ δεν ξέρω από αυτά)
8. Είναι εγκεκριμένο από τον Απόστολο Γκλέτσο ΚΑΙ τον Chuck Norris
Αυτά, δε νομίζω να ξέχασα τίποτα...
«ΤΟ URL ΡΕ Μ@%$&^!»
Α ναι. Το URL είναι www.enternity.gr
Καλή ανάγνωση!
*Φωνή Christopher Lee, με ορχηστρικό soundtrack στο υπόβαθρο*
Εδώ και λίγες μέρες λειτουργεί ένα νέο site για videogames, ταινίες και digital entertainment γενικότερα, το οποίο λογικά θα σας ενδιαφέρει, για τους εξής λόγους:
1. Γράφω κι εγώ εκεί
2. Βλέπε 1
3. Γράφουν και οι: Παύλος Παπαπαύλου, Νίκος Ελευθεριάνος, Γιώργος Κατσώτης, Δημήτρης “MAD TV Games” Καρέτσος, Άλκις Δαδινόπουλος, Στέλιος Μουστάκης και άλλοι/ες
4. Ανανεώνεται συχνά (ο Παπαπαύλου ανανεώνει και στον ύπνο του μερικές φορές τα News)
5. Χαρακτηρίζεται από ποσότητα ΚΑΙ ποιότητα περιεχομένου (τι πάει να πει «Αυτό θα το κρίνουμε εμείς»;!)
6. Έχει προσεγμένα video reviews για τις περισσότερες κυκλοφορίες
7. Έχει καλαίσθητο και λειτουργικό design (έτσι μας λένε, εγώ δεν ξέρω από αυτά)
8. Είναι εγκεκριμένο από τον Απόστολο Γκλέτσο ΚΑΙ τον Chuck Norris
Αυτά, δε νομίζω να ξέχασα τίποτα...
«ΤΟ URL ΡΕ Μ@%$&^!»
Α ναι. Το URL είναι www.enternity.gr
Καλή ανάγνωση!
Comment