Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Loggo
    replied
    Πολλά όμως γιατί έτσι κι αλλιώς χαλάγανε. Τα περισσότερα θυμάμαι ήταν σε design Super Nintendo, είχαν περάσει όμως διάφορα μοντέλα από τα χέρια μου, μεταξύ άλλων ένα σε design Famicom, ένα σε Mega Drive 2, αλλά και εντελώς ξεκάρφωτες στιγμές επικής έμπνευσης και υψηλού επιπέδου design.

Μάλιστα τον κλώνο του Mega Drive τον έχω ακόμα, το είχα κρατήσει γιατί, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα, έμοιαζε εκπληκτικά με πραγματικό Mega Drive. Έχω επίσης κρατήσει και ένα cart γιατί είχε επική συλλογή παιχνιδιών μέσα.

Θα προσπαθήσω να ανεβάσω φωτογραφία.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Κιτρινοκάσσετα. Πάρα πολλά.

<-----------------------------------------

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Λυπαμαι που δε μπορω να συνεισφερω αναλογα στο θρεντ μιας και ποτε δεν ειχα καποια "κουλη" κονσολα, παντως μου φερατε στο μυαλο μια (σχετικα) κουλη ιστορια.

Το SNES αντι να το παρω οπως καθε φυσιολογικος ανθρωπος απο την Ελλαδα το πηρα απο Αμερικη και μου το εφερε η γιαγια μου που τοτε εμενε εκει... Δεν ειναι αυτο το κουλο της υποθεσης, αλλα το οτι μου εφερε PAL SNES απο την NTSC land .
    Δεν εχω ιδεα που βρηκε ο θειος μου που εκανε το κονε PAL SNES (ισως στην Astoria), αλλα οκ πολυ μπροστα η ολη φαση .

Το κερασακι στην τουρτα ειναι πως ειχα ζητησει και το Donkey Kong Country bundle, αλλα τελικα βρηκαν και μου εστειλαν το Street Fighter 2 Turbo bundle... οτιναναι ftw .

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    4 στα 4 το Jaguar;
    'Ελα ρε!

Leave a comment:

• Scatman
    replied
    Jaguar ε!? Την πούλησα σχετικά πρόσφατα με 5 παιχνιδάκια εάν δεν κάνω λάθος. Καλή ήταν μωρέ αλλα κλασσικά την έκαψε ΚΙ αυτή , η ίδια η ΑΤΑΡΙ.

Για την ιστορία θα πω πως έχει 1 μόλις RPG που έτυχε να το τερματίσω σε ορίτζιναλ μορφή πριν αρκετά χρόνια. Ο θεούλης Getta Robo με προμήθευσε κάποτε και με το rom xD.

Για εμένα η πιο περίεργο σύστημα που πέρασε απ'τα χέρια μου ήταν το Amiga Commodore CD TV. Μιλάμε για κάτι ογκώδες που θυμίζει VHS Video Player.

είχε και φοβερό χειριστήριο!

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied
    Παρομοια εμπειρια με τον enspty ειχα και εγω, με την μονη διαφορα πως αντι για white men can't jump ( τι σκατα ρατστισικος τιτλος ειναι αυτος παλι ? ) ειχα το kasumi ninja. Την κονσολα μου την ειχε παρει ο πατερας μου με κατι κουπονια απτο εθνος της κυριακης, απτην ιδια καταραμμενη εφημεριδα μου πηρε και 2 ποδηλατα σκετες σκοτωστρες. ( μετα απο λιγο καιρο χρησης τα φρενα αχρηστευοντουσαν τελειως )

Oh the memories !

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Έχουμε κι εμείς Jaguar και Atari 2600, κανένα εκ των δύο δεν αγοράστηκαν για κάποιον ιδιαίτερο λόγο. Το πρώτο εγώ ούτε καν το πρόλαβα, 1-2 χρονών να ήμουν, αμυδρά θυμάμαι μία φορά κάτι, να το έβγαλαν να παίξουν σε φαση "Ωχ το έχουμε ακόμα αυτό;" Παίζει να είχα γίνει 4-5 και να το θυμάμαι. Δεν ξέρω ο αδελφός και ο πατέρας πόσο ασχολήθηκαν, πάντως έχουμε 3 παιχνίδια και 2ο μοχλό.

Το Jaguar το πήραμε 20€ καινούριο από ένα low-life μαγαζί Κομμοτηνή όταν ο bro ήταν φαντάρος. Μάλιστα βάλαμε στοίχημα με τον πατέρα μας (συγκεκριμένα αυτός έβαλε με εμάς) ότι το έχουμε και αν τελικά δεν το είχαμε θα μας έδινε τα λεφτά. Α ρε πατέρα .

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Egw exw ena Atari 2600 h mia apomimish tou den mporw na eimai sigouros
    To xe parei o papous mou dwro gia ta 13a genethlia mou.
    Ta joysticks spagane gia plaka kai kaname aman gia na paiksoume alla den mas eniaze tote .

Leave a comment:

• Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Ελπίζω να μην έχει ξαναγίνει αυτό το θέμα.

Λοιπόν δηλώνω (πρώην) περήφανος κάτοχος Atari Jaguar!
    Μου το είχε φέρει δώρο μια άκυρη θεία μου (την οπoια δεν έχω ξαναδεί από τότε). Προφανώς θα την έψησε κανένας πωλητής στο Μινιόν.

Δύο παιχνίδια είχα παίξει όλα κι όλα. Το Cybermorph που παίζει να ήταν και δώρο με την κονσόλα και ένα μπασκετάκι το White Men Can't Jump αν θυμάμαι καλά. (Το μοναδικό παιχνίδι που είχε το cool spot στο Μαρούσι για ενοικίαση!)

Την κονσόλα την έδωσα κλασικά στα ανήψια μου, μιας και τότε είχα snes και λεφτά για Atari games δεν υπήρχαν (αν υπήρχαν καπου να τα αγοράσεις βέβαια) άσε που τότε κράταγα χρήματα για το Ultra 64...που όλο ερχόταν. :xp:
    Δυστυχώς η κονσόλα εξαφανίστηκε όπως έγινε με ΟΛΕΣ τις κονσόλες που έδωσα στα κωλοανήψια μου.
    Και τώρα χτυπάω το κεφάλι μου, μιας και βλέποντας το video του Angry Video Game Nerd με επίασε μια νοσταλγία.

Σειρά σας.
Working...
X