Announcement
Collapse
No announcement yet.
Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε
Collapse
X
-
Originally posted by Aion View PostΕίχα μια κονσόλα, πολύ άχρηστη, παλαβή. Την έβαζες στο κεφάλι, και μπροστά στο ένα σου το μάτι κατέβαζες μια μικρή οθόνη και με ένα συνδεδεμένο μοχλό έπαιζες βλέποντας από εκεί. Έμπαιναν κασέτες, είχα δυο που ήταν μαζί με την "κονσόλα", και δεν έβρισκα κάπου αλλου να αγοράσω.
Μιλάμε, τα παιχνίδια δεν βλέπονταν (και μεταφορικά, και κυριολεκτικά). Μήπως ξέρει κανεις πια είναι?
Είναι μία της tiger.
Tην έχω βάλει πιο πίσω.
Leave a comment:
-
Originally posted by Aion View PostΕίχα μια κονσόλα, πολύ άχρηστη, παλαβή. Την έβαζες στο κεφάλι, και μπροστά στο ένα σου το μάτι κατέβαζες μια μικρή οθόνη και με ένα συνδεδεμένο μοχλό έπαιζες βλέποντας από εκεί. Έμπαιναν κασέτες, είχα δυο που ήταν μαζί με την "κονσόλα", και δεν έβρισκα κάπου αλλου να αγοράσω.
Μιλάμε, τα παιχνίδια δεν βλέπονταν (και μεταφορικά, και κυριολεκτικά). Μήπως ξέρει κανεις πια είναι?
Believe.
Leave a comment:
-
Είχα μια κονσόλα, πολύ άχρηστη, παλαβή. Την έβαζες στο κεφάλι, και μπροστά στο ένα σου το μάτι κατέβαζες μια μικρή οθόνη και με ένα συνδεδεμένο μοχλό έπαιζες βλέποντας από εκεί. Έμπαιναν κασέτες, είχα δυο που ήταν μαζί με την "κονσόλα", και δεν έβρισκα κάπου αλλου να αγοράσω.
Leave a comment:
-
Πωπω brick game!Άπειρες ώρες λιωσίματος πάνω από αυτές τις κονσόλες!
Όσο για την πιο άκυρη κονσόλα που έχω πάρει θα πω το όνομα που τα λέει όλα.Χωρίς σχόλια:
Nokia N-Gage..............
Leave a comment:
-
Χα χα ναι... Εντάξει και το gameboy κάτω από το θρανίο υπήρχε σαν επιλογή αλλά το tetris clone ήταν πιο ευέλικτο.
Leave a comment:
-
Και πολλές φορές αν ήταν χαλασμένο και πέταγε reset μόνο του άνοιγε και η φωνή και τότε γινόμασταν κατακόκκινοι
Leave a comment:
-
ΚΙ ΕΣΥ???!!!Originally posted by Burai_FighterΑ ρε με αυτό το brick game, περνάγαμε ώρες στο δημοτικό προσέχοντας να μη μας εντοπίσει o δάσκαλος.

:resp::resp::resp::phil:
;)
Leave a comment:
-
Α ρε με αυτό το brick game, περνάγαμε ώρες στο δημοτικό προσέχοντας να μη μας εντοπίσει η δάσκαλος.
Leave a comment:
-
Περα απο τα κλασικα τετρις "brick game" δεν ειχα ποτε μου κιτρινοκασσετο αλλα παντα ειχαν οι φιλοι μου
Ειδικα στο χωριο μου παντα εβρισκες 2-3(και σε καθε χωριο,ας ειναι καλα τα πανηγύρια).
Μαλιστα το βιβλιοπωλείο της κοντινης πολης ειχε ολοκληρο stand με κασεττες..αλλα ηταν αδειες γιατι τα καλοπαιδα σουφρωνανε τις πλακετες απο μεσα :O :O :O
Αλλα brick game ειχα παντα ενα για καβαντζα γιατι μου τελειωναν γρηγορα οι μπαταρις απο το gameboy και δεν ηταν και τσαμπα (δεν ειχα ποτε επαναφορτιζομενες).
Παντως το πιο respect κιτρινοκασσετο ειναι αυτο με το πληκτολογιο γιατι εκτος απο τα nes games ειχε ακομα και παιχνιδια εξασκησης πληκτρολόγησης και παιχνιδια που δεν ηταν στανταρ στις απομιμήσεις του famicom
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
Ωραίο το 3310 κι ας ζύγιζε σαν πέτρα! Τότε ίσως θεωρούνταν και μικρό, δε θυμάμαι...
Είχα κάτι κονσόλες της Tiger με Batman, Lion King και τέτοια. Τις είχα λιώσει μικρός να φτάσω στα 9990 points.
Leave a comment:
Leave a comment: