Announcement

Collapse
No announcement yet.

Η πιο σπάνια/κουλή/άκυρη κονσόλα που είχατε

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sinclair
    replied
    Ε καλά σαν παιδί αν δεν είχες αυτά τα φορητά- σαν τα game & watch- ή λες ψέματα η απλά το έχεις κάνεις πολύ λάθος. Είναι σαν να μου λές ότι δεν έπαιξες ποτέ μπουγέλο στο δημοτικό ή δεν έπαιξες μπάλα με κουτάκι απο Coca Cola πατημένο.

Αυτά τα φορητά organizer ήταν τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Είχε ένα ο πατέρας μου- χωρίς game βέβαια, της Casio- και το είχα διαλύσει στα εξ ων συνετέθη.

Ααααχ μπλικι, μπλίκι για ηχητικά εφέ, μουσική από το Fur Elise του Beethoven μέχρι τη λίμνη των Κύκνων σε απομιμήσεις που σπάγανε κόκκαλα. Και τώρα λέμε για φορητά με 3D και εκατομμύρια χρώματα.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Ήταν και τα 2 μαζί.

Βρήκα και 2 παιχνίδια μαζί. Panzer Dragoon και Mortal Kombat.

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Παιχνιδομηχανη είναι ή κάτι σαν organiser;

Respect ούτως ή άλλως.

Εγώ από Tiger είχα ένα street fighter clone και η κονσολίτσα ήταν σε στυλ stick. Σαν κύλινδρος ένα πράμα και τα κουμπιά τα είχε απο πίσω. Καλό ήταν.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Βρήκα και το άλλο Tiger που είχα:

Collection of old organizers, databanks, PDA's, user manuals, Miscelaneous brands, R-Zone DataZone

Φυσικά το δικό μου έχει ελληνικό πληκτρολόγιο.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Συμφωνώ με Vaynard & Evans.Είχα κι εγώ κάποιες απομιμήσεις,αλλά ούτε που ξέρω τι απέγιναν.Ακόμη και τα Atari & Μegadrive που είχα δεν έχω ιδέα που είναι.

Leave a comment:

• NickTG
    replied
    Originally posted by Evans View Post
    Εγώ πάντως ρε παιδιά την έβγαζα με κανονικές κονσόλες όχι με απομιμήσεις . MegaDrive, GameBoy και μετά Saturn, Playstation .

Όταν τα έχεις αγοράσει όλα μετά αγοράζεις και απομιμήσεις.

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Πφ, πλουσιόπαιδα.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Όχι ρε, σωστά το κάναμε, οι άλλοι είναι λάθος .

Leave a comment:

• Vaynard
    replied
    ναι ρε γμτ και γω,αισθανομαι οτι κατεβηκα απο τον αρη βλεποντας αυτο το thread, evans μηπως το καναμε λαθος?

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ πάντως ρε παιδιά την έβγαζα με κανονικές κονσόλες όχι με απομιμήσεις . MegaDrive, GameBoy και μετά Saturn, Playstation .

Leave a comment:

• NickTG
    replied

Το παραπάνω και άλλο ένα της Tiger που έβαζες τα ίδια παιχνίδια και ήταν και ηλεκτρονική ατζέντα.

Τα έχω ακόμα και λογικά λειτουργούν.

Leave a comment:

• McSolid
    replied

Εγω ειχα αυτο και το επαιξα σε σημειο που δεν ξεχωριζες τα κουμπια απο το υπολοιπο σωμα του Tiger...

Leave a comment:

• sub_zero
    replied

Eπίσης πρέπει να είχα και κάποιο από αυτά http://www.ninjaturtles.com/html/handheld.htm

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Αυτο ειναι απο τις επανεκδοσεις σε keyring, ετσι δεν ειναι;

Απο οτι ξερω και εχω διαβασει, δεν βγηκαν και πολλα απο αυτα εκτος Ιαπωνιας, οποτε κρατα το καλου κακου σε καλη κατασταση...

Leave a comment:

• Cpl_Shephard
    replied

Ουτε που θυμαμαι ποτε μου το κανανε δωρο, λογικα καπου στα 10-11, αντε τωρα να καιγεσαι καθε ΣΚ ζωντανος σε lylat wars και goldeneye και να περιμενει καποιος οτι μπορει να σου κρατησει την προσοχη αυτο το πραγμα, δεν πειραζει παντα η πραξη μετραει

Leave a comment:

Working...
X