Krima pantws an alithevei.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSVita
Collapse
X
-
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
-
Originally posted by Evans View PostΥπάρχουν φήμες που θέλουν το μηχάνημα να ονομάζεται PlayStation Vita (fail) και τη RAM του να πέφτει από τα 512ΜΒ στα 256ΜΒ (fail beyond limit). Ταυτόχρονα ακούγεται ότι θα έχει μειωμένο flash drive. Οι δύο μειώσεις (σε ram και χωρητικότητα) λέγεται ότι θα γίνουν (αν ισχύουν οι φήμες) για λόγους κόστους. Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι super fail, από τη RAM θα κόψουν;
Απο κει και περα αν κοψουν RAM ειναι τεραστια μλκια.
Aπο την αλλη αναμενομενο δεν ειναι?Λογικα το μαθημα που εχει παρει απο αυτη την γενια(ps3-psp) ειναι οτι οσο περισσοτερα βαζεις ''μεσα'' τοσο το χειροτερο.
Comment
-
Βασικά από ένα γρήγορο search στο net, έχω την εντύπωση πως το entry level μοντέλο- κοινώς το μοντέλο χωρίς 3G- εικάζεται πως θα έχει τη μισή RAM.
Comment
-
Τι νόημα θα έχει αυτό; Τα μισά παιχνίδια θα παίζουν και τα άλλα όχι; Αυτό ακούγεται σαν ακόμα πιο ηλίθια κίνηση. Σε ποιο κοινό θα αναφέρεται αυτή η έκδοση; Στο κοινό "σόρρυ παιδιά, αλλά αυτό το παιχνίδι δεν παίζει στο φθηνό PSP";Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Κι εμένα μου προκάλεσε εντύπωση. Ίσως για να έχει μεγαλύτερη ευελιξία- το 3G μοντέλο- και για multimedia εφαρμογές? Δεν ξέρω από τεχνικά καθόλου.
Sony's NGP - the successor to the PSP scheduled for release later this year - is reported to have undergone a major specification revision, removing the on-board storage and dramatically reducing the amount of RAM on the non-3G model.
According to an 01net report translated by IndustryGamers, the basic NGP model will now feature 256MB of RAM, half the figure previously intended.
The cuts don't stop there either. Gone also is the planned 16GB internal storage, replaced by external memory cards to save on costs.
Comment
-
Και τα PSP από το PSP-2000 και μετά είχαν τη διπλή RAM αλλά δε νομίζω να υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζουν στα πρώτα μοντέλα.
Πάντως και τα 256ΜΒ δεν είναι λίγα.
Comment
-
Αν έβγαινε το 2006 άντε να είχε 32ΜΒ.
Όσα και το PSP.
Comment
-
Και τα PSP από το PSP-2000 και μετά είχαν τη διπλή RAM αλλά δε νομίζω να υπάρχουν παιχνίδια που δεν παίζουν στα πρώτα μοντέλα.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment