Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Για μένα μοιάζει πολύ με το PSP 5000(Το μοντέλο που έχω εγώ...). Είναι και άβολο, μη χέσω... -.- Ορισμένες φορές πιάστηκαν τα δάχτυλα μου για να μπορέσω να βρω την άνετη μεριά του.
εικονα δημοσιευμένη απο Κονάμι στο facebook
'New controls of PSvita. Major Zero's line. You can slice enemy's throat with knife if you flick the touch pad behind.'
Δεν μοιάζει με το gba classic στο σχήμα??Πολύ άκομψο μου φαίνεται...
Αν βγει κανά kingdom hearts το συζητάμε για αγορά(και σε χαμηλή τιμή εννοείται).Μέχρι τότε vita be my guest!
μάμαει και σπέρνει και θα έχει 3 mgs και όχι ένα:troll:
hideo δεν το προσεξα, απο την βιασύνη μου να το δημοσιεύσω
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Καλά και το Uncharted έχει διάφορες touch gimmickiες. Άντε να περάσει λίγος χρόνος να ξεπεράσουμε τις πρώιμες DS συνήθειες.
Αυτά για τα μικρά κουμπιά πάντως ισχύει, το είχα επισημάνει και γω πιο πάνω. Η αλήθεια είναι βέβαια πως δε χωράνε πιο μεγάλα, ακόμα κι έτσι όπως είναι σχεδόν ακουμπάνε τους μοχλούς.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Εσυ που χεις και μια επαφη παραπανω πώς σου φαινεται εν τελει το ολο θεμα; Αν το εχεις ξεχασει ηδη και δε σε απασχολει, τοτε θα ναι μια χαρα πιστευω.
Στο UMVC3 παλευεται ας πουμε;
Δεν έχω ασχοληθεί φοβερά με PSV αλλά μάλλον θα έλεγα πως δε με απασχολεί πλέον ιδιαίτερα. Στο UMvC3 δεν είμαι και ο καλύτερος να κρίνω δεδομένου ότι έχω πρόβλημα με τα ημικύκλια γενικά αν και ίσως μου βγαίνουν πιο εύκολα από ότι σε άλλα χειριστήρια.
Τα κουμπιά είναι παρόμοια σε μέγεθος με DSlite οπότε αν δε σε ενοχλούν εκεί δε νομίζω να αντιμετωπίσεις πρόβλημα. Ο σταυρός έχει ίδιο μέγεθος με το PSP σε θέμα ποσότητας πλαστικού αλλά πλέον είναι ενωμένος και άρα με μικρότερη ακτίνα.
Πιο πολύ με ενόχλησε που το δάχτυλο βρίσκει πάνω στους μοχλούς μερικές φορές αλλά και αυτό δεν είναι τόσο φοβερό αν μάθεις πώς να τοποθετείς το χέρι σου. Θέλει λίγο συνήθεια γιατί έχεις χειρισμό κανονικού χειριστηρίου αλλά σε πολύ μικρότερο χώρο.
Originally posted by Squall Leonhart
I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
Originally posted by 丹野
Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
Originally posted by Ryu_gr
υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Για μενα το Vita ειναι πολυ ομορφη ευκαιρια να απολαυσω παιχνιδια οπως το MGS Collection και το Rayman Origins, διοτι κατα την γνωμη μου ταιριαζουν πιο πολυ στον φορητο χαρακτηρα της κονσολας παρα σε ενα PS360. Ειναι παλαβη φαση ρε παιδι μου να παιζεις στην οθοναρα του Vita παιχνιδια που αγαπησες και παιχνιδια τα οποια κανουν την οθονη να αναδεικνυει την ποιοτητα της.
Για μενα οπως ειπα και παραπανω ειναι σιγουρες αγορες παιχνιδια οπως Rayman κλπ κλπ, ομορφα αλλα και καλα παιχνιδια. Και ναι, το Gravity Rush ειναι ανετα οτι πιο ενδιαφερον σε core επιπεδο.
Καταρχήν η οθόνη του PSVita είναι φοβερή. Προφανώς χάνει σε μέγεθος σε σχέση με κανονικές τηλεοράσεις αλλά είναι πανέμορφη. Αυτό που, εικάζω, ήθελε να πει ο Ζήνο είναι πως πολύς κόσμος προτιμάει να παίξει σε φορητό λόγω ευκολίας, ιδίως παλιά παιχνίδια. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με PSP.
Originally posted by hideo
Kαι οτι θα δειχνει πιο ομορφο στο psv.Οπως εδειχναν πιο ομορφα τα παιχνιδια του psone στο psp απ'οτι στο ps3. Αν εχουν την μεγιστη αναλυση της οθονης του psv και 60 fps θα προτιμησω και εγω την psvita εκδοση.αν με το καλο το παρω καποια στιγμη.Eτσι και αλλιως δεν υπαρχει 3D στην εκδοση για τις κονσολες για να προτιμησω αυτη.
Α, μάλιστα. Δεν έχω δει PSV ακόμα για να γνωρίζω ότι η οθόνη του είναι τόσο καλή. Πάντως hideo, άλλο τα παιχνίδια του PS κι άλλο του PS2, δεν ξέρω αν η διαφορά θα είναι κι εκεί τόσο μεγάλη. Δηλαδή μπορεί η ομορφιά που χάνεται σε σχέση με το PS3 να μην είναι τίποτα σε σύγκριση με το να παίζεις στη μικρή οθόνη του PSV αντί για την τηλεόραση.
Όπως και να έχει είχα σκοπό να το πάρω για PS3, αλλά μάλλον θα περιμένω να δω και την έκδοση του PSV πρώτα τελικά.
Originally posted by Altair
Ότι θα σέρνεις το δάχτυλό σου στην κονσόλα και θα είναι σα να κόβεις το λαιμό του άλλου.Talk about imersion.
Καλά, το να βλέπεις το δάχτυλό σου (κάτι τελείως άσχετο με τον κόσμο του παιχνιδιού) στην οθόνη να αλληλεπιδρά με το υπόλοιπο παιχνίδι μάλλον είναι το αντίθετο του immersive. Εξαρτάται από την υλοποίηση (αν και πάλι, σε συγκεκριμένα είδη είναι νομίζω αδύνατο να βοηθήσει), αλλά το να κόβεις με το δάχτυλό σου λαιμούς μόνο immersive δεν μου φαίνεται.
Αυτο για το passport το ειδα χτες και με απογοητευσε παρα πολυ. Αν δεν μπορω να παιξω type 0 σε vita δυσκολα κε βλεπω να το κανω σε psp. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιο workaround. Ελπιζω στην ευρωπη να το φερουν. Αλλιως θα σκεφτω σοβαρα τηνλυση του jailbreak, οταν βγεινκαποιο exploit.
Evans to Type 0 akousa pws se evrwph mono gia PSVita tha vgei.
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Comment