Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• To Escape Plan δεν το είχα δει. Θυμίζει λίγο LIMBO. Το βάζω στα υπόψιν.
    Originally posted by Squall Leonhart
    I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
    Originally posted by 丹野
    Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
    Originally posted by Ryu_gr
    υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Το εκανα preorder με δυο παιχνιδια (rayman origins και wipeout), μια θηκη και μια 8gb memory card. Υπαρχει μια πιθανοτητα να γινει και midnight release στο gamestation. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι και πολυ ψυχραιμος, περιμενω αυτο το μηχανημα εδω και ενα χρονο και ειμαι απόλυτα ενθουσιασμενος που πλησιαζει η μερα της κυκλοφοριας τπυ εδω (στην αγγλια). Ημουν ετοιμος να παρω το ιαπωνικο, αλλα ο φιλος μου που σπουδαζει τοκιο δεν επεστρεψε ελλαδα για διακοπες:-P.

Ποσοι θα το παρετε στο release? επισης ποια εκδοση θα προτιμησετε? εγω wifi only πηρα τελικά.

Comment

• Pre-order; Παιζει να βρεις συντομα προσφορα αν εχει πορεια αναλογη με της Ιαπωνιας, εγω θα ελεγα να περιμενετε λιγο.
        Do a barrel roll!

Comment

• Μα το θελω στο release, γιατι να περιμενω? αν υπαρξει καποιο τρελο offer ενα η δυο μηνες μετα δε θα με κανει να μετανιωσω για την αγορα μου. αν υπαρξει τωρα καποιο offer πριν την κυκλοφορια του, τοτε τι να πω... τουλαχιστον εχω σιγουρα τα παιχνιδια και το μηχανημα:-P .

Comment

• Με το που σου έρθει Evans περιμένουμε αναλυτικότατο Hands on.
            Εγώ,αν και λόγω εορτών έχω τα χρήματα να το πάρω Day 1,το σκέφτομαι.Άλλωστε άμα πάρω και παιχνίδια και memory δεν φτάνουν.
            Carpe diem

Comment

• Και γω είμαι της άποψης ότι αν έχεις βάλει κάτι στο μάτι και το θες πολύ, το παίρνεις με το που βγαίνει και γουστάρεις, αντί να κάθεσαι σε αναμμένα κάρβουνα περιμένοντας καλύτερη τιμή.
              The illusion of free will is an illusion.

Comment

• Ημουν ετοιμος για pre-order με το Uncharted Golden Abyss αλλα μαλλον θα περιμενω λιγακι, μιας και δεν ειμαι τοσο ανετος στο θεμα χρημα αυτο τον καιρο ,να παρουσιαστει καποια καλη ευκαιρια η οποια λογικα θα παρουσιαστει μεσα στις διακοπες του Πασχα ή τις καλοκαιρινες. Δεν καιγομε τοσο πολυ να το αποκτησω day-1 και το γεγονος οτι θα δουλεψω το Καλοκαιρι θα με κανει πιο χαλαρο σε μια τετιου ειδους αγορα.

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                  Ποσοι θα το παρετε στο release? επισης ποια εκδοση θα προτιμησετε? εγω wifi only πηρα τελικά.
                  Η μοναδική κονσόλα που έχω αγοράσει την ημέρα της κυκλοφορίας της είναι το PSP και μάλλον και το Vita θα ακολουθήσει καθώς έκανα preorder την 3G έκδοση, κυρίως επειδή δεν έχω άλλη συσκευή με 3G πρόσβαση, με εξαίρεση ένα στικάκι για το laptop. Απλό browsing και έλεγχο e-mail θα μπορώ να κάνω, δεν θέλω κάτι άλλο. Κάποιο από τα internet με κάρτα θα χρησιμοποιώ όταν το χρειάζομαι. Η PAL έκδοδη του Vita δεν είναι SIM Locked.

Για παιχνίδια δεν έχω αποφασίσει ακόμη. Σίγουρα σκέφτομαι Rayman και Blazblue. Αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη αν θα πάω σε retail ή digital. Αν οι κάρτες μνήμης δεν ήταν πανάκριβες μάλλον προς digital θα πήγαινα αλλά αναφορές από την Ιαπωνία λένε ότι τα retail κάνουν γρηγορότερα load από τα digital (!!!).

Μαζί με την κονσόλα θα πάρω μία θήκη και μία κάρτα μνήμης, το μέγεθος θα το αποφασίσω όταν σκεφτώ το retail vs digital.
                  https://www.emulator-zone.com
                  I am an iteration closer to my desired solution!
                  The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                  Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                  Hyperdimension Neptunia

Comment

• Εγώ παρήγγειλα, συνολικά, τα παρακάτω (με τιμές):

PS Vita WiFi - 229 pounds
                    PS Vita officially licensed case : 12.99 pounds
                    Rayman Origins - 29.99 pounds
                    WipEout 2048 - 34.99 pounds
                    8GB Memory Card - 41.99 pounds

Όλα εκτός από θήκη και Rayman τα πήρα από μαγαζί, οπότε μου βγαίνει +8 λίρες από ότι αν τα έπαιρνα από amazon. Δεν ήθελα να περιμένω, οπότε δε χάθηκε και ο κόσμος.

belmont θέλω όπως και δήποτε εντυπώσεις από το 3G. Υπάρχει αλήθεια κάποιος αξιόπιστος πάροχος στην Ελλάδα; Στην Αγγλία η 3 και η Ο2 πετυχαίνουν εξαιρετικές ταχύτητες.

Comment

• Σχετικά με το 3G στην Ελλάδα η ιστορία είναι κάπως πονεμένη. Έχω δοκιμάσει Wind και Cosmote. Η Sony προτείνει Vodafone.

Στην Αθήνα η 3G κάλυψη είναι ικανοποιητική προς πολύ καλή, ανάλογα σε πια περιοχή μένεις και κινείσαι. Καλύτερη κάλυψη έχει η Cosmote. Στην επαρχία είναι καλή μόνο αν είσαι σε μεγάλο τουριστικό προορισμό. Στο χωριό μου, που δεν είναι τουριστικός προορισμός, πιάνω άριστο 2G αλλά 3G πιάνει μόνο μία παύλα σε ορισμένα μόνο σημεία, δηλαδή είναι αναξιόπιστο.

Όταν δοκιμάσω το Vita θα γράψω περισσότερα.

Ένας τίτλος που θέλω στο Vita είναι το Mortal Kombat για το οποίο ανακοινώθηκαν κάποιες λεπτομέριες:
                      The good news: Mortal Kombat is coming to PS Vita! The bad news: Details are so scarce that we haven't seen so much as a single screenshot! Luckily, Netherrealm Studios Creative Director Ed Boon emerged from the shadows to share first details with PlayStation.Blog readers, including the existence of a PS Vita-exclusive second Challenge Tower [...]
                      https://www.emulator-zone.com
                      I am an iteration closer to my desired solution!
                      The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                      Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                      Hyperdimension Neptunia

Comment

• Σκέφτομαι να το προπαραγγείλω κι εγώ αύριο- έχει το preorder pack στα εδώ Saturn. Αρχικά έλεγα δαγκωτό το 3G μοντέλο( έχει προεπιλογή vodafone) αλλά έχω τo iPhone με 3G της Deutsche telekom και δεν ξέρω κατά πόσο θα συμφέρει. Το 3G εδώ βέβαια καμμία σχέση με Ελλάδα και σε πακέτα και σε ταχύτητα.
                        Η επιλογή είναι ανάμεσα σε Vita και PS3, μιας και όπου να ναι θα μετακομίσω σε δικό μου διαμέρισμα.
                        Αν επέλεγα κάποια games πάντως θα ήταν σίγουρα το Uncharted και Wipeout.
                        Προσωπικά εξεπλάγην θετικά, εν τέλει, με το 3DS οπότε πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει- ίσως και σε μεγαλύτερο βαθμό- με το PS Vita.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

• Is the PlayStation Vita worth £230?

What a difference six months makes. In June last year Sony boss Kaz Hirai proudly took to the stage at E3 to announce t…

Και τώρα σκεφτείτε πόσο overpriced είναι τα smartphones. 0_0

Comment

• Καπου διαβαζα το ιδιο για το iphone 4 και ελεγαν οτι το πιο ακριβο πανω του ειναι η retina οθονη καπου στα 90$..

Καλο το vita με ψηνει αλλα οπως ειπα θα περιμενω μειωση τιμης(που νομιζω δε θα αργησει..)

Comment

• Originally posted by ChrisTop View Post
                              Is the PlayStation Vita worth £230?

What a difference six months makes. In June last year Sony boss Kaz Hirai proudly took to the stage at E3 to announce t…

Και τώρα σκεφτείτε πόσο overpriced είναι τα smartphones. 0_0
                              Κυρίως software και αξιοπιστία πληρώνεις σε αυτές τις περιπτώσεις, όπως και ό,τι συνοδεύει μία συσκευή.

Comment

• Γιαυτό αναφέρω τα smartphones. Το android είναι τσάμπα και το hardware των συσκευών πολύ χειρότερο απο του PSV. Το Galaxy 2S δεν νομίζω να στοιχίζει πάνω απο 100 γιούρια στην Samsung αλλά η προτεινόμενη λιανική τιμή του ήταν 600.

Αυτό που θα χε ενδιαφέρον θα ταν να δω πόσο αγοράζουν οι Retailers αυτές τις συσκευές...

Comment

Working...
                                X