Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Για μένα iPad = best investment ever, έχω ρίξει άπειρες ώρες διαβάσματος και το χρησιμοποιώ τουλάχιστον 5 ώρες καθημερινά. Δεν ξέρω από που να αρχίσω και που να τελειώσω για αυτό το μηχάνημα.

To PS Vita είναι gaming device με μικρή αυτονομία για γενικότερη χρήση. Αν θέλεις να παίζεις ακριβά games και να σερφάρεις 10 λεπτά πριν κοιμηθείς, go for it. Αν θέλεις κάτι για γενικότερη χρήση, άπειρες λειτουργίες (ειδικά σε jailbreak) και μερική (εως ολική ) αντικατάσταση του υπολογιστή, πάρε iPad. Απλά περίμενε για το 3.

Comment

• Χθες εβαλα τελευταιο το uncharted(μετα απο 4-5 demos) και ηταν το εντυπωσιακοτερο παιχνιδι που ειδα.
      Το μονο αρνητικο ειναι οτι μιλαμε για ενα ακομα uncharted στο ιδιο στυλ,κατα τα αλλα ειναι πανεμορφο και παιζει πολυ καλα.

Comment

• Συμφωνω με Hideo , ο χειρισμος στην αρχη δεν σου φανηκε awkward ;

Comment

• Μου θυμισε πολυ τον χειρισμο του Uncharted 3 πριν το patch:p
          Αλλα ενταξει μετα απο λιγο μια χαρα.
          Το Gyroscope Aiming βοηθαει αρκετα οταν εχεις ηδη με τον αναλογικο κοντα στον στοχο σου τον αντιπαλο,αλλα θελει λιγο εξασκηση.

Comment

• Ma gia early adopting oute egw to kanw thema, eksalou den phga na to agorasw, afta ta kanoun osoi den kratiountai apo hobby kai tous katalavainw, alla einai eksairesh.

ο χειρισμος στην αρχη δεν σου φανηκε awkward ;
            Το Gyroscope Aiming βοηθαει αρκετα οταν εχεις ηδη με τον αναλογικο κοντα στον στοχο σου τον αντιπαλο,αλλα θελει λιγο εξασκηση.
            Wx panagia mou, tha arxisoume tis axreiastes gimmickies pali, "ala Nintendo" gamwto!!!!!!
            "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
            But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
            Kindred, this blade and I.
            "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
            Greek Gaming Videos
            Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ποια ντέμο;Έχει Uncharted,Escape Plan,Wipeout,Rayman,Shinobido 2 (μου θυμίζει απίστευτα το πρώτο Tenchu και γουστάρω),Army Corps of Hell (Overlord-meets-Pikmin),Super Stardust Delta,Ultimate Marvel vs Capcom 3.

Και μιας και αναφέρθηκε το early adopting,πιστεύω πως είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που έχουμε μια κονσόλα με τόσο καλό Launch line up.
              Carpe diem

Comment

• Originally posted by Ground_zero
                Ma gia early adopting oute egw to kanw thema, eksalou den phga na to agorasw, afta ta kanoun osoi den kratiountai apo hobby kai tous katalavainw, alla einai eksairesh.

Wx panagia mou, tha arxisoume tis axreiastes gimmickies pali, "ala Nintendo" gamwto!!!!!!

Στο πρωτο συμφωνω.Δεν υπαρχει λογικη στις day one αγορες κονσολων.Απλα αγοραζεις γιατι εισαι αρρωστος με το gaming
                Ειναι η δευτερη φορα που το κανω.Και τις 2 δεν το μετανιωσα.

Για το δευτερο δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα .Δεν στοχευεις με το gyroscope.Ειναι βοηθητικο στην περιοχη κοντα στον αντιπαλο που εχεις ηδη σημαδεψει με τον αναλογικο.
                Δεν λειτουργει για εντυπωσιασμο,αλλα πραγματικα σε βοηθαει.

YΓ.Altair,υπαρχουν γυρω στα 20 demo.Βαζω μεσα και τα 2-3 παιχνιδακια που εχει δωρεαν.

Comment

• 20 demos?

Egw giati vlepw ligotera apo 10?

Exw dhlwmenh thn ellhnikh moy karta, den jerw an auto periorizei kapws ta apotelesmata. 8a valw shmera thn agglikh.

Comment

• Για το δευτερο δεν διαβασες προσεκτικα τι εγραψα .Δεν στοχευεις με το gyroscope.Ειναι βοηθητικο στην περιοχη κοντα στον αντιπαλο που εχεις ηδη σημαδεψει με τον αναλογικο.
                    Δεν λειτουργει για εντυπωσιασμο,αλλα πραγματικα σε βοηθαει.
                    Grapse lathos tote.
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

• Originally posted by hideo
                      Μου θυμισε πολυ τον χειρισμο του Uncharted 3 πριν το patch:p

Ναι συνηθιζετε σιγουρα απλα στην αρχη μου φανηκε λιγο καπως μεχρι να βολευτω.
                      Επαιξα και εγω fifa demo , πολυ καλο και ο στοχος του αντιπαλου τερματος με την πισω οθονη αφης ωραια ιδεα.
                      Εχω παθει πορωση με το Rayman , ψηνομαι με το που τελειωσω το uncharted να το πουλησω για να παρω αυτο

Επισης , η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα , ειδικα με το web browsing χαλαει αμεσως.

Comment

• Hideo o Solid είπε ότι μόνο τα ντέμο αξίζουν κι εγώ απλά παρέθεσα τίτλους που έχουν ήδη βγει και ΙΜΟ αξίζουν,ανάλογα τα γούστα κιόλας.;)
                        Carpe diem

Comment

• Αα μπερδευτηκα altair.
                          Αλλα οπως και να χει απλα συμπληρωσα το ποστ σου.Αυτο ηθελα να κανω απο την αρχη.

Εvans μπες σε καθε παιχνιδι ξεχωριστα εκει που υπαρχoυν προς πωληση στο store.Θα βρεις περισσοτερα demos.

Comment

• Επισης , η μπαταρια τελειωνει πολυ γρηγορα , ειδικα με το web browsing χαλαει αμεσως.
                            Λολ, εμένα μου κρατάει ολόκληρη βδομάδα και...
                            Originally posted by Squall Leonhart
                            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                            Originally posted by 丹野
                            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                            Originally posted by Ryu_gr
                            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Skarto modelo?
                              "

Greek Gaming Videos

Comment

• Μια ακυρη παρατηρηση : Ενω μπορεις απο το PSVita να δεις τα trophies του PS3 , απο το PS3 δεν μπορεις να δεις τα trophies που πηρες σε PSV games .

Comment

Working...
                                X