Sony explains why you can't transfer UMDs to your Vita
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSVita
Collapse
X
-
Καλορίζικο σε όσους το πήραν.
Άντε να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιποι.
Αν βγάλουν κάποια στιγμή και κάνα emulator για Dreamcast τώρα που υπάρχει η δύναμη θα είμαι πολύ χαρούμενος...
Comment
-
Sony explains why you can't transfer UMDs to your Vita
http://www.eurogamer.net/articles/20...s-to-your-vitaOriginally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Comment
-
Χαχα και εγω μπερδευτηκα σε αυτο το σημειο
Ασχοληθηκα γυρω στο 4ωρο με το beast. Eλιωσα το Welcome Park για trophies , εβγαλα photos, εκανα browsing , επαιξα demos , ειδα trailers , επαιξα το UC : Golden Abyss .
Το συστημα γαμει και δερνει , τελεια + μεγαλη οθονη , η αφη ανταποκρινετε 100% τελεια . Με το που το πιανεις στα χερια σου , δενει αρμονικα με τις παλαμες και τα δαχτυλα σου βρισκουν αμεσως τη θεση τους . Με το που το επιασα εγω ηταν σαν να το ειχα καιρο.
Το Rayman απο το λιγο που το ειδα μεσω του demo ειναι απλα φοβερο,γαματο , ολα τα λεφτα κτλ. ΑΚΡΙΒΩΣ οτι πρεπει για φορητη κονσολα.
Το Uncharted μου αρεσε μπορω να πω , το μονο που με ξενερωσε ειναι το οτι δεν μπορω να στοχευσω το ιδιο καλα οσο μπορουσα με το ps3 controller στους 3 uncharted τιτλους.
Ο browser μου φανηκε καπως αργος αλλα ισως φταιει η ταχυτητα μου , θα το δοκιμασω σε κανα Starbucks για να δω καλυτερα.
Να ρωτησω κατι . Γιατι οταν βαζω τον preorder κωδικο εδω μου λεει : "Προέκυψε σφάλμα με τον κωδικό προπαραγγελίας." ;
Comment
-
Μπορεί να μην έχουν ανέβει ακόμη στο store, κάνε λίγη υπομονή και δοκίμασε και αύριο. Υποτίθεται θα το παραλάμβανα σήμερα αλλά φευ. Καλύτερα βέβαια ούτε unboxing δεν έχω το κουράγιο να κάνω.
Comment
-
Πρωτες εντυπωσεις.
1.Εντυπωσιακη οθονη και μεγαλη(δεν περιμενα οτι θα μου φαινοταν τοσο μεγαλη).
2.Πολυ καλο/λειτουργικο interface.
3.Originally posted by BartmanΜε το που το πιανεις στα χερια σου , δενει αρμονικα με τις παλαμες και τα δαχτυλα σου βρισκουν αμεσως τη θεση τους .
Αυτα για αρχη.
Comment
-
Eβαλα dynasty warriors.Ειχα δει κατι εικονες αλλα δεν περιμενα να δειχνει τοσο καλα.Τα χρωματα πολυ ζωντανα,και καθαρα γραφικα.
Edit.Demos διαθεσιμα φαινεται οτι εχει πολυ λιγα αλλα στην πραγματικοτητα εχει πολυ περισσοτερα αν πατε στο καθε παιχνιδι(που υπαρχει για αγορα) ξεχωριστα.
Comment
-
Vita η Tablet για τις φορητες αναγκες?? Ιδου η απορια.. Οσο και να προσπαθω στο μυαλο μου το ipad ειναι σχεδον αχρηστο(αλλα τελειο gadget) και τα games του Vita μεχρι στιγμης μου ειναι εντελως αδιαφορα, το hardware επίσης ειναι sub-par σε σχεση με καλα tablets.. Κατι απο τα 2 θελω να παρω καποτε ομως...
Comment
Comment