Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Evans View Post
    Ε μα πια .

    On topic, αποφασισα να αγορασω daxter στο vita και ισως παω και για καποιο megaman. Το maverick hunter αξιζει;

    Γενικως, οι τιμες στο store ειναι αρκετα καλες και, θεωρητικα, θα γινουν ακομα καλυτερες. Ελπιζω σε μειωση του tactics ogre. Πλεον Ανηκει στην κατηγορια των essentials, αλλα στο store το δινουν ακομα στις 15£.
    Ναι συμφωνώ με Xeno. Αγόρασέ το. Εγώ το έχω τερματίσει δύο φορές στο PSP και το αγόρασα τώρα για το Vita μαζί με το Escape Plan. Το μόνο που με χάλασε είναι πως τo video της εισαγωγής σε σημεία κολλάει όταν έχεις ανοιχτή και άλλη εφαρμογή- νομίζω είχα το Internet ή το Escape Plan δε θυμάμαι ακριβώς. Το game τρέχει πάρα πολύ καλά και με το bilinear filtering φαίνεται μια χαρά όπως και με την επιλογή Colour Space PSP ενεργοποιημένη μου φαίνεται πιο όμορφο.

    Γενικά πολύ καλό remake του MegaMan X για το SNES με πολύ κέφι- ειδικά σε μια σειρά που η Capcom την ξεζούμισε όσο δεν πήγαινε

    Δες και ένα clip μήπως σε πείσει.


    Για το MegaMan Powered Up! θα σου έλεγα να μην επενδύσεις σε τέτοια τιμή. Τα 5€ θα ήταν καλή τιμή αλλά imo, ήταν αρκετά μέτριο σαν game- ούτως ή άλλως το πρώτο MegaMan δεν έχει γεράσει καθόλου καλά και έχει ξεπεραστεί από τα επόμενα ειδικά το 2 και το 9 που πραγματικά είναι απολαυστικότατα- πάντα imo.

    Originally posted by Xeno View Post
    Πολυ καλο το Maverick Hunter, ναι, παρτο χωρις να το σκεφτεσαι και πολυ. Πώς φαινονται ολα αυτα στο Vita, κανει διαφορα γενικα σε σχεση με το PSP ή δυσκολα αξιζουν τα εξτρα $$;
    Γενικά αν δεις comparisons νομίζω πως τα χρώματα είναι πιο ζωντανά στην οθόνη του Vita. Το Hunter X αν και φαίνονται κάποιες ατέλειες στα μοντέλα έχει σίγουρα καλύτερα χρώματα από ότι στο PSP( έστω από το PSP-2000 που έχω εγώ)

    EDIT:
    Mόλις μπήκα στο Store και έχουν μια σχετικά καλή συλλογή τίτλων σε μια νέα κατηγορία που λέγεται price drop. πχ τα YS Seven και Oath in Felghana 9.99€ έκαστο( τα οποία έχουν πα΄ρει και καλές βαθμολογίες), Μetal Slug XX 9.99€( ω ρε μάνα!!!!), Lunar: SilverStar story 12.99€ μεταξύ άλλων.

    EDIT 2:
    Έφαγα άκυρο με το Metal Slug XX. Νόμιζα πως είναι κάτι σαν remaster του αγαπημένου μου Metal Slug X αλλά τελικά είναι remake του 7 για το DS, το οποίο imo ήταν επιεικώς μέτριο...
    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

    Comment


    • Originally posted by Xeno View Post
      Θα ειναι τραγικο αν δε βγαλουν το Type 0 εκτος Ιαπωνιας και στο PSP παντως, εστω και σε digital release.
      +1

      Οπου digital release=ISO στα γνωστά λημέρια, όντως θα ήταν τραγικό

      Comment


      • Το maverick hunter αξιζει;
        Το έχω το παιχνίδι, αν σου άρεσε οποιοδήποτε άλλο Megaman θα σου αρέσει και αυτό. Οπτικά είναι πολύ καλό.

        YS Seven, Oath in Felghana 9.99€ έκαστο( τα οποία έχουν πα΄ρει και καλές βαθμολογίες), Lunar: SilverStar story 12.99€ μεταξύ άλλων.
        Τα έχω τερματίσει και τα 3 αλλά θα τα πρότεινα περισσότερο σε rpgάδες.
        Τα YS έχουν φοβερή μουσική! Έχουν ενδιαφέρουσα ιστορία αλλά όχι κάτι το πολύ φοβερό. Είναι action rpg με καλύτερο σημεία τις μάχες με τα αφεντικά. Το Lunar από κάποιο σημείο και μετά με κούρασε αλλά αν σου αρέσουν τα παραδοσιακά rpg μάλλον θα σου αρέσει και αυτό.

        Τα παιχνίδια του PSP είναι καλύτερα στο Vita, και από το go και από το Ε1000.
        https://www.emulator-zone.com
        I am an iteration closer to my desired solution!
        The World Ends With You

        I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
        Castlevania Lords of Shadow

        I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
        Hyperdimension Neptunia

        Comment


        • Καλά το Ε1000 είναι πολύ μέτριο και κατώτερο ποιοτικά από όλα τα προηγούμενα PSPs. Λογικό δλδ εφόσον βγάλανε μια πολύ βασική έκδοση της κονσόλας απλώς για να είναι ακόμη πιο προσιτή στην τιμή. 99€ αρχική και πλέον βρίσκεται σε αρκετά stores και πιο χαμηλά πιστεύω.

          Τέλος πάντων καλές οι προσφορές σίγουρα, μακάρι να έπεφτε το 3rd Birthday στα 9,99 να το αγόραζα με κλειστά τα μάτια. Όλα τα σχόλια που έχω διαβάσει λένε τα καλύτερα για το χειρισμό με dual sticks.
          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

          Comment


          • Αν θες ενα action-RPG fix ξεκινα με τα Ys. Tα εχω και εγω στο προγραμμα και ελπιζω να τα καταφερω καποια στιγμη. Το 3 ιδιως ειναι πολυ μικρο (10 ωρες) αν και λενε πως ωρες ωρες η δυσκολια ανεβαινει πολυ. Το 7 ειναι πιο βατο για αρχη, απλα και αρκετα μεγαλυτερο σε διαρκεια (πχ 25 ωρες).
            Προσωπικα δε θα τα αγοραζα μεσω PSN, αλλα εγω δεν εχω και Vita. Με ολα οσα εχω διαβασει και δει (gaf hype ftw), πρεπει να μιλαμε για μια πολυ ευχαριστη αλλαγη σιγουρα.

            Το 3rd Birthday µαλλον αρχιζει να γινεται καλο οταν ξεχνας πως ειναι Parasite Eve και καλα, αλλα οκ το action κομματι του τιτλου εχει αποσπασει αρκετα θετικα σχολια.

            Comment


            • Τα YS τα έχω both για PSP limited κιόλας, αλλά δεν τα ακούμπησα ποτέ λόγω χρόνου και όρεξης. Στο Vita για τέτοια τιμή φαντάζουν απείρως πιο προσιτά από ότι ένα Persona 2 Innocent Sin- για εμένα πάντα. Μακάρι να είχαν το MEtal Slug Anthology για 9.99€

              Το neogaf όντως στην περίπτωση του Vita δίνει μαθήματα hype κάτι που δεν το περίμενα. Πάντως- όχι πως σημαίνει και πολλά γνώμη μου είναι- το Vita προς το παρόν αποτελεί ένα από τα καλύτερα handhelds που αγόρασα. Μακάρι να μην απογοητεύσει στη συνέχεια, αλλά δεν το πιστεύω. Δηλώνω κατενθουσιασμένος.

              EDIT:
              Ακόμη ένα θετικό του emulation είναι πως πλέον- φαντάζομαι ελέω αλλαγής από UMD- τα loading times σε πολλούς τίτλους είναι πολύ βελτιωμένα.
              «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

              Comment


              • Oταν μιλουσα για hype ειχα κατα νου τα Ys να πω την αληθεια, μιας και τα Vita threads για την ωρα δεν τα παρακολουθω. Υπαρχουν ομως απειρα threads τυπου "ποιο rpg να παρω τωρα που πηρα Vita" και τα Ys δινουν και παιρνουν οπως βλεπω.
                Ys limited καλη φαση, αν δεν κανω λαθος μονο Αμερικη εχουν βγει και οχι σε χαμηλη τιμη (τι να κανουμε, μας εχουν χαλασει πολυ τα ευρωπαϊκα e-shops).
                Αν ποτε τελειωσω το P3 Portable σειρα θα παρει καποιο action RPG παντως.

                Comment


                • Το μόνο YS που έχει βγει σε PAL retail για PSP είναι το ark το οποίο δεν υπάρχει σε psn. Τα άλλα (Chronicles,Felghana,7) τα έχω αγοράσει εδώ και καιρό από το psn και δεν έχουν βγει σε retail.

                  Έριξα μια ματιά στα saves. Πάντα στο εύκολο επίπεδο δυσκολίας το ρολόι γράφει 7.51 στο Felghana και 22.03 στο 7. Αν θυμάμαι καλά είχα κάνει κάποια λίγα sidequests που υπήρχαν και στα δύο παιχνίδια.

                  Το Felghana είναι απελπιστικά δύσκολο στο τελευταίο επίπεδο σε σημείο "πέτα το PSP από το παράθυρο".

                  Στο 3rd birthday έχω παίξει μόνο την πρώτη πίστα και μου φάνηκε καλό. Όσο για το Ε1000 νομίζω πως η δεν έχει αλλάξει κάτι σχετικά με την οθόνη.

                  Ακόμη ένα θετικό του emulation είναι πως πλέον- φαντάζομαι ελέω αλλαγής από UMD- τα loading times σε πολλούς τίτλους είναι πολύ βελτιωμένα.
                  Αίσθησή μου είναι ότι είναι ίδιοι με του psp go.
                  https://www.emulator-zone.com
                  I am an iteration closer to my desired solution!
                  The World Ends With You

                  I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                  Castlevania Lords of Shadow

                  I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                  Hyperdimension Neptunia

                  Comment


                  • Almost seven years after its debut in Japan, Sony has released the latest - and final - iteration of its venerable Play…

                    Όντως έχεις δίκιο για την οθόνη δε θυμόμουν κάλα. :S

                    Πολύ πιθανό να ισχύει αυτό που λες για το Go. Αλλά το Go δεν είχε UMDs οπότε μου φαίνεται λογικό. Απλώς είχα διαβάσει μια ανάλυση σε ένα site- μπορεί να ήταν και το neogaf, δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή- και ανέφερε πως στο BoF 3 πχ τα loading times είναι σαφώς βελτιωμένα.

                    To Αrk of Napishtim το έχω παίξει στο psp ένα 3-4ωρο αλλά τα loading times κάπου με είχαν κουράσει. Χαίρομαι που ακούω για σχετικά ανθρώπινους χρόνους για τερματισμό.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • To Τhe 3rd Birthday ειναι φανταστικο παιδια. Ειδικα απο πλευρας gameplay ειναι απο τα πιο απολαυστικα παιχνιδια που εχω παιξει. Υποθετω οτι στο vita με τα sticks θα ειναι πολυ πολυ καλυτερο. Sinclair οποτε βρεις την ευκαιρια (χαμηλη τιμη κλπ) τσιμπα το, δεν θα χασεις ;).

                      Comment


                      • To vita τι χρησιμοποιεί?Cartridge?Κάποιο είδος δίσκου ή είναι όλα ψηφιακά?
                        Nintendo I.D.: paixtis
                        3ds friend code: 2664-2347-7128

                        Comment


                        • Memory cards
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

                          "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

                          Comment


                          • Aληθεια το store του psvita καθε ποτε ανανεωνεται ?Μαζι με αυτο του ps3?Δεν βλεπω κανα νεο demo.

                            Comment


                            • Τα PSP demos δεν παίζουν στο Vita. Υπάρχουν αν πας στο "ALL PSP GAMES".
                              Ανανεώνεται την ίδια μέρα με το PS3 απλώς βγαίνουν αρκετά λιγότερα πράγματα.
                              https://www.emulator-zone.com
                              I am an iteration closer to my desired solution!
                              The World Ends With You

                              I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                              Castlevania Lords of Shadow

                              I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                              Hyperdimension Neptunia

                              Comment


                              • Το πηρα ηδη για Vice city nights... Ηθελα να το αποφυγω αλλα αν βγαλει νεο Vice city ειναι αδυνατο...:ming:

                                Comment

                                Working...
                                X