Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSVita

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by paixtis View Post
    Εγώ κλασσικά θα περιμένω να βγει κάποιο game που με ενδιαφέρει και σε τιμή όχι πολύπάνω από 100e θα το τσιμπήσω.Για την ώρα δεν με ενδιαφέρει.
    welcome tο 2018.

:troll:

Comment

• Originally posted by hideo View Post
      welcome tο 2018.

:troll:
      Τρόλλαρε, όσο θες. Εγώ συμφωνώ με τον Paixtis. Το κόβω να πέσει η τιμή του σύντομα. Όπως έγινε με το 3DS, θα γίνει κι εδώ.
      sigpic

Comment

• εγω πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατι ο παίχτης λεει το ιδιο πραγμα εδω και ενα χρονο. οκ το καταλαβαμε, δε σε ενδιαφέρει, καταλαβαμε επισης οτι εμμεσα λες οτι το μηχανημα δεν αξιζει. αποψη σοτ ειναι που δε γενικευεται και δε στεκει σαν κριτικη για την ποιοτητα του μηχανήματος. περιμενε μεχει το 2018, αλλα μη μας το υπενθυμιζεις καθε μερα:-P.

Comment

• Καλά να πέσει τόσο πολύ δεν παίζει αλλά κάνα 50αρι με 100αρι θα πέσει σε κανά 6μηνο.Ότι έκανα και με το psp που το πήρα πέρσι hideo.Βέβαια αν δω κανά kingdom hearts νωρίτερα δεν ξέρω τι θα κάνω!

Edit:Δεν το κάνω κάθε μέρα Evans.
          Δεν νομίζω να μην μπορέσω να το βρώ πριν το 2018 σε τιμή κάτω από 150e(οι αγγελίες υπάρχουν).
          Nintendo I.D.: paixtis
          3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

• Originally posted by paixtis View Post
            Καλά να πέσει τόσο πολύ δεν παίζει αλλά κάνα 50αρι με 100αρι θα πέσει σε κανά 6μηνο.Ότι έκανα και με το psp που το πήρα πέρσι hideo.Βέβαια αν δω κανά kingdom hearts νωρίτερα δεν ξέρω τι θα κάνω!

Edit:Δεν το κάνω κάθε μέρα Evans.
            Δεν νομίζω να μην μπορέσω να το βρώ πριν το 2018 σε τιμή κάτω από 150e(οι αγγελίες υπάρχουν).

Αλλο αυτο.150 παιζει να το βρεις μεταχειρισμενο και σε κανα χρονο απο τωρα.
            Αλλα αν περιμενεις να πεσει 100 ,θα το παρεις οταν θα βγει,αν βγει το psvita 2 με γραφικα ps4:p

Comment

• Εγώ κλασσικά θα περιμένω να βγει κάποιο game που με ενδιαφέρει και σε τιμή όχι πολύ πάνω από 100e θα το τσιμπήσω.Για την ώρα δεν με ενδιαφέρει.
              Σε άλλα νέα, εγώ δεν έφαγα ψάρι σήμερα το βράδυ.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by hideo View Post
                Αλλο αυτο.150 παιζει να το βρεις μεταχειρισμενο και σε κανα χρονο απο τωρα.
                Αλλα αν περιμενεις να πεσει 100 ,θα το παρεις οταν θα βγει,αν βγει το psvita 2 με γραφικα ps4:p
                Υπάρχει και η προσφορά που θα βγάζει το τάδε μαγαζί. Μην το ξεχνάμε αυτό. ^^ Και στο παρελθόν είχαμε δει κάποιες κονσόλες(περισσότερο της Mon€¥$ο£t) με άλλα παιχνίδια ως bundle ως προσφορά.
                sigpic

Comment

• Πολύ πάθος βλέπω από κάτι ελάχιστους εδώ μέσα να υποστηρίξουν ένθερμα ότι κάποιο μηχάνημα δεν αξίζει τλχ. για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Προσωπικά θα μπορούσω να σας πω πόσο αξίζει το 3DS σαν σύνολο για να σκάσω λεφτά τέτοιες εποχές αλλά δεν θα το κάνω. θα ήταν όμως καλύτερο για τα μάτια να μην τονίζουμε τόσο έντονα τις συμπάθειές μας προς κάποια εταιρεία ή κονσόλα καθώς πολλές φορές υποτιμάμε άδικα τον "αντίπαλο". Έτσι κύριε Paiktis και Tannosuke?

Comment

• Ετσι ειναι πανω κατω και καλο θα ναι αυτη η ιστορια να τελειωνει σιγα σιγα γιατι καπου κουραζει το θεμα. Κοινως προχωραμε και δεν κοιταμε πισω γιατι θα λεμε τα ιδια και τα ιδια για πολλες σελιδες ακομα και εν τελει δε θα καταληξουμε και καπου.

Τα λεω αυτα για να μην αρχισουν οι απαντησεις και τα μα και μου. Κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να παρει μια κονσολα με το ζορι, ολοι κανουν ο,τι θελουν και δε χρειαζεται να δινουν λογαριασμο σε κανεναν, ουτε να τους το βγαζουν οι αλλοι απ' τη μυτη.

Η συνεχεια να ναι on-topic, οτιδηποτε αλλο θα διαγραφει.

Comment

• Originally posted by Ren_of_Heavens View Post
                      Πολύ πάθος βλέπω από κάτι ελάχιστους εδώ μέσα να υποστηρίξουν ένθερμα ότι κάποιο μηχάνημα δεν αξίζει τλχ. για τα επόμενα 1-2 χρόνια. Προσωπικά θα μπορούσω να σας πω πόσο αξίζει το 3DS σαν σύνολο για να σκάσω λεφτά τέτοιες εποχές αλλά δεν θα το κάνω. θα ήταν όμως καλύτερο για τα μάτια να μην τονίζουμε τόσο έντονα τις συμπάθειές μας προς κάποια εταιρεία ή κονσόλα καθώς πολλές φορές υποτιμάμε άδικα τον "αντίπαλο". Έτσι κύριε Paiktis και Tannosuke?
                      Έτσι είναι, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μ' άρεσαν οι launch τίτλοι, και συνεπώς περιμένω να βγει ένα καλό RPG bundle PSV. Δεν θα κάτσω να σκάσω λεφτά για μία κονσόλιτσα που έχει έναν αδιάφορο launch τίτλο. Πόσο μάλλον να την πληρώσω πανάκριβη από μόνη της. Γι' αυτό θα περιμένω να πέσει η τιμή και να βγει ένα αξιόλογο RPG bundle και τότε της σκάω μία αγορά.
                      sigpic

Comment

• To Gravity Rush το έχεις δει Τάννο;
                        Originally posted by Squall Leonhart
                        I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                        Originally posted by 丹野
                        Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                        Originally posted by Ryu_gr
                        υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by straier View Post
                          To Gravity Rush το έχεις δει Τάννο;
                          - ???

- Checks on it...

- Results from gameplay video and pictures...

- Why didn't see it earlier??? I fail so hard... :kill:

- Will wait for the price to lower a bit before acquiring it.
                          sigpic

Comment

• Daxter ή Size Matters και γιατί;

Comment

• Daxter.Γιατί το Size Matters δεν το έχω παίξει,αλλά το Daxter μου φάνηκε φοβερό.

edit:
                              Daxter is centered around the world of the lovable orange ottsel made popular in the Jak and Daxter franchise. The story unfolds as Daxter searches for Jak, who was imprisoned during the events that led to the start of "Jak II." Daxter, now on his own in an unfamiliar place, quickly realizes that being small and furry won't help his chances of survival. To help stamp out a mysterious metalbug infestation, Daxter takes on a job as a pest exterminator, enabling him to explore parts of Haven City in an effort to collect the clues that will lead him to Jak. Daxter allows gamers to play from his perspective offering a distinctive set of moves with agile abilities that allows players to climb walls, creep up on enemies, fit in small places and maneuver vehicles. Taking a job as a pest exterminator, to fight an ongoing invasion of metal-bugs, Daxter comes equip with gadgets to rid the city of these metal nuisances. Get close up and personal by using your flimsy bug swatter to squash an army of attacking insects or your spray gun to hover around a variety of environments while picking up various upgrades. [SCEA]

While on a much needed vacation, Ratchet and Clank's rest and relaxation time is suddenly cut short as they soon find themselves lured into a mysterious quest. Following the trail of a kidnapped girl, Ratchet and Clank rediscover a forgotten race of genius inventors known as the Technomites. They soon uncover a plot more dangerous than they could have imagined. Featuring new and returning weapons and gadgets, including the Shocker, Agents of Doom and Shrink Ray, Ratchet & Clank: Size Matters packs all of the combat and destruction fans have come to expect from the series. Players can utilize the all-new customizable armor system themed for various gameplay to gain upgrades and advance through challenging action-packed areas. Gain access to different vehicles to compete in races and combat enemies in intense battlefield missions. With wireless multiplayer gaming, up to four players can connect for intense combat and head-to-head action. [SCEA]

Carpe diem

Comment

• Δεν περισσεύουν αυτήν την περίοδο, οπότε έχασα την ευκαιρία του πρώτου μου early adopting μετά το Dreamcast. Το καλό είναι πως προς το παρόν μόνο το Uncharted με ενδιαφέρει (δεν τα έχω παίξει παρά ελάχιστα στο PS3) και συγκεκριμένα PSP games + τo Play με καλύπτει πολύ καλά για τις άλλες φορητές ανάγκες, οπότε μάλλον θα περιμένω το πρώτο price drop που θα έχουν λυθεί και τα προβληματάκια του launch. Όχι πως το κακολογώ, αν έχεζα λεφτά θα το παίρνα πρώτος πρώτος και θα καραγούσταρα 100%

Comment

Working...
                                X