Α και κάτι άλλο, μπορώ να έχω δύο λογαριασμούς σε μια κάρτα ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
PSVita
Collapse
X
-
Δυστυχώς όχι.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Εγω είχα προτιμήσει το Sports pack και μπορώ να σου πω ότι δεν αξίζει ιδιαίτερα, γιατί τα "δυνατά" παιχνίδια του πακέτου είναι psp titles και κατά πάσα πιθανότητα θα έχεις psp και μπορείς να τα παίξεις και εκεί τζάμπα .
Στο Disney pack από την άλλη, τα Mickey's Wild Adventure και Epic Mickey 2: The Power of Two είναι ευχάριστα games αν είσαι disney fan.
Για έμενα τα πακέτα είναι θέμα WipEout Pulse ή Mickey's Wild Adventure + Epic Mickey 2: The Power of Two.
Από εκεί και πέρα με το plus σίγουρα θα έχεις κάποια καλά παιχνίδια να παίξεις και δεν θα πολυασχοληθεις με τα παραπάνω. Γενικά τα δυο πράγματα που χρειάζεται κάθε κάτοχος vita, είναι memory card και PSplus.
Comment
-
Βασικά δεν έχω πλας και δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου, θα πάω για disney pack για το value for money και επειδή γουστάρω τα δύο μίκυ πολύ περισσότερο απλά λογικά θα πάρω και το persona 4 golden μαζί. Έχω ήδη βέβαια πολλά PSone Classics καθώς και τα Sly 4 και Ratchet Q-force οπότε πιστεύω θα είμαι κομπλέ.
Comment
-
Απο το sports pack imo το παιχνιδι που αξιζει πραγματικα ειναι το motorstorm rc (που ειναι cross platform, το παιρνεις και σε ps3) και απο κει και περα gran tourismo και wipeout απο psp games. Tα υπολοιπα τα δοκιμασα μεν αλλα δεν τα ξαναγγιξα.
Το motorstorm ειναι φανταστικο game αλλα δυστυχως δεν ασχολουμαι γιατι εχει bugαρει και δεν κανει save Tωρα για το αλλα πακετο δεν μπορω να πω και πολλα γιατι δεν ασχοληθει με κανενα game. Παντως οπως και να εχει μη δινεις πολυ σημασια σε αυτα τα initial packs, με το που παρεις την κονσολα και δεις τις επιλογες θα προχωρησεις γρηγορα παρακατω.
Comment
-
Καλά νέα. Είναι εξαιρετικό μηχάνημα και του αξίζει παρόλο που η σονυ δεν το υποστηρίζει σοβαρά. Πάντως παρόλο που υπάρχει μικρή ποικιλία τίτλων retail το psnetwork έχει πολύ ικανοποιητική βιβλιοθήκη τίτλων.
Κρίμα πάντως για το borderlands 2, το περίμενα πως και πως για να το παίξω στο βιτα. Λένε βέβαια ότι θα βελτιώσουν το παιχνίδι μέσω patches οπότε βλέποντας και κάνοντας.
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Γενικα απ'οσα εχω διαβασει το παιχνιδι ειναι πολυ καλο και στο vita, απλα βρισκεται πιο κατω απο τις αντιστοιχες home εκδοσεις (δηλαδη αν θες να το παιξεις υποθετω οτι δεν θα χασεις overall). Σε αλλα νεα
Sony Has Just Made it Easier to Port Mobile Games to PlayStation Vita, TV
Sony: Fewer First-Party Games Coming for PS Vita
Το τελευταιο δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο (απο πλευρας marketing) που το βγηκε και το δηλωσε...
Comment
-
Ys memories of celceta είναι πολύ καλό action rpg
Persona 4 golden τα σπάει αν δεν το έχεις παίξει αλλού
Τoν Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει το Tales of Hearts το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα tales of
Δες επίσης το tearaway, έχει πάρει εξαιρετικές βαθμολογίες
Oddworld strangers wrath θεωρείται καταπληκτικό αν και δεν το έχω δει
Ενδιαφέρεσαι για indie να σου προτείνω και από αυτά;
Tidy!
Do not blame me.Blame yourself or God.
In Matsuno we trust.
Comment
-
Καταρχάς ευχαριστώ για το reply.
Persona 4 Golden είχα αγοράσει πριν πάρω το Vita μιας και το είχα βρει σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Θα δοκιμάσω και τα τρία που μου πρότεινες και όσο για το Hearts R δεν ξέρω αν θα καταφέρω να το πάρω αμέσως αν και πλέον τα Tales δεν χάνονται μετά από λίγο καιρό.
Όσο για indies ενδιαφέρομαι. Τα φορητά και το pc είναι οι μόνες πλατφόρμες που μπορώ να ασχοληθώ με αυτά.
Comment
-
Gravity Rush, το πιο χαρακτηριστικό παιχνίδι του PSVita κατά την άποψή μου.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
Comment