Announcement

Collapse
No announcement yet.

Μικροί χαρακτήρες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Roy Campbell: Metal Gear Solid

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Efialtis

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Loggo

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Kaebora Gaebora νομίζω λέγεται.
    Πηγαίνοντας στο παρελθόν έχω να θυμηθώ τον cranky kong που καθοδηγούσε τον donkey στο donkey kong 64.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Πολυαγαπημένοι ξεχασμένοι "κομπάρσοι"!

Εγώ θα βάλω εναν για ΤΩΡΑ.

Που νομίζω και ελπίζω ότι τον ξέρετε και τον αγαπάτε όλοι σας!

Leave a comment:

• Faraday
    replied
    Κορυφαία είναι και η Dee Vasquez από AA: Phoenix Wright

Leave a comment:

• Six Winged Angel
    replied
    one is THE character xD
    Sigint mgs3

...
    .....

http://www.youtube.com/watch?v=XrsPUoZl-6Q

lawl

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Τότε ήταν και avatar και θα είναι όταν μου φύγει η τρέλλα με τον Joker
    Να δούμε πότε όμως θα γίνει αυτό. Δν το βλέπω σύντομα

Leave a comment:

• Ai0n
    replied
    Μιλάμε για χαραχτήρες εντελώς απαρατήρητους? Η γενικά για χαραχτήρες που δεν έχουν πρωταγωνιστικό ρολο? Όπως και να έχει:

"Oh it's you, Master Alucard. What do you need?"

Δεν ξέρω γιατί, αλλα πάντα μου άρεσε ο συγκεκριμένος χαραχτήρας, με ιδιαίτερη συμπάθεια στην φωνή του.
    Δεν είναι ο μικρότερος χαρακτήρας, και δεν περνάει απαρατήρητος αλλά από την 1η στιγμή που τον είχα δει έκλεισα μία θέση στο πάνθεον για αυτόν.
    Tyrael.....Αρχάγγελος στο DiabloII.....ο κύριος στο avatar και στην sig μου
    [/b]
    Ο αρχάγγελος στο Diablo II δουλεύει σαν Joker part time λέγοντας ατάκες όπως "Let's put a smile on that face!" για να βγάζει τα προς το ζην του?
    Το πρώτο ζόμπι στα Resident Evil.

Θυμάστε στο πρώτο παιχνίδι της σειράς εκεί στο δωμάτιο με τη τραπεζαρία και τη λίμνη απο αίμα που ακούτε τον πυροβολισμό; H δίπλα πόρτα βγάζει σε εναν διάδρομο ο οποίος οδηγεί στην πιο τρομακτική σκηνή της παιδικής μας ηλικίας. Εκείνο το ασπροκέφαλο ζόμπι να μασουλάει το πτώμα του Kenneth και όταν καταλαβαίνει την παρουσία του ήρωα, γυρνάει σιγά σιγά...

http://www.youtube.com/watch?v=skm3iXz9qSU
    [/b]
    - Jill: Berry?!
    - Berry: What is this?
    - Jill: Watch out! Is a monster!
    - Berry: Let me take care of this!
    Peow... Peow... PEOW...

B)

Leave a comment:

• Neltharion
    replied
    Υπηρχε ενας στο BG καθως κι ενας στο BGII:Shadows Of Amn.Στην ουσια ηταν ενας NPC με το skin ενος απλου χωρικου που σε πλησιαζε κι αρχιζε να σου μιλαει.Ακομα κι αν πατουσες το "End Dialogue" αυτος συνεχιζε να σε ακολουθει και ξεκινουσε τη διαδικασια του διαλογου ξανα και ξανα.Ηταν δυνατο φυσικα να τον σκοτωσεις (μαλιστα στη δικη του περιπτωση ουτε καν θα εχανες reputation) ομως στην περιπτωση που καθοσουν να τον υποστεις (μετα απο ενα μικρο διαστημα υποχωρουσε) θα επαιρνες 1000ΧΡ.Οχι και πολυ ασχημα λαμβανοντας υπ οψην ποσο νωρις συνανταται στον τιτλο.
    [/b]
    Στο Baldur's Gate όντως τον θυμάμαι κι εγώ μου είχε ζαλίσει τα...νεύρα,αλλά τελικά το extra XP δε με χάλασε.Τώρα στο Baldur's Gate II δε θυμάμαι να τον είχα συναντήσει(αν το είχα κάνει θα το θυμόμουν σίγουρα),αλλά μιας και το ξαναπαίζω τώρα θα μου δοθεί η ευκαρία να το κάνω

Leave a comment:

• Psycomaniac
    replied
    Barney Calhoun

Ο φύλακας της Black Mesa Research Facility από το Half-Life.

Βέβαια, μετά βγάλαν και expansion με τον τύπο (blue shift) αλλά ήταν ψιλοάθλιο...

G-Man

"The bastard in the blue suit" όπως τον αποκαλούσαμε πιτσιρίκια, από το ίδιο παίγνιο.

Όπως καταλαβαίνετε, το half-life μου άφησε κατάλοιπα... (πρώτο και βασικό, έγινα συνάδελφος του Freeman... )

Leave a comment:

• FiOth
    replied
    Φαφλατά στα Baldur's Gate δε θυμάμαι, αλλά αν αναφέρεις σημείο κάτι γίνεται...
    [/b]
    Υπηρχε ενας στο BG καθως κι ενας στο BGII:Shadows Of Amn.Στην ουσια ηταν ενας NPC με το skin ενος απλου χωρικου που σε πλησιαζε κι αρχιζε να σου μιλαει.Ακομα κι αν πατουσες το "End Dialogue" αυτος συνεχιζε να σε ακολουθει και ξεκινουσε τη διαδικασια του διαλογου ξανα και ξανα.Ηταν δυνατο φυσικα να τον σκοτωσεις (μαλιστα στη δικη του περιπτωση ουτε καν θα εχανες reputation) ομως στην περιπτωση που καθοσουν να τον υποστεις (μετα απο ενα μικρο διαστημα υποχωρουσε) θα επαιρνες 1000ΧΡ.Οχι και πολυ ασχημα λαμβανοντας υπ οψην ποσο νωρις συνανταται στον τιτλο.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Για να δουμε...ο Fel,ο tatoo artist του PlaneScape Torment ηταν καταπληκτικος.Τρομερη εντυπωση μου εκανε επεισης και ο "φαφλατας" στα Baldur's Gate και Shadows Of Amn(το ξερετε πως αν τον αφηνατε να σας πρηξει εδινε 1000xp?Mαλλον για ψυχικη οδυνη... ).Δε θυμαμαι κατι αλλο αλλα ρε Titus ο νανος που αναφερεις ουτε μουγγος ειναι και το τριανταφυλλο σου το δινει για να το γυρισεις πισω στο πανδοχειο που βρισκεται στην αρχη του Heart Of Winter.Σε αυτον αναφερεσαι ετσι δεν ειναι?
    [/b]
    (Ό'τι θυμάμαι χαίρομαι)

Το Fel τον θυμάμαι ελάχιστα. Αν δεν κάνω λάθος ήταν ένας μίζερος, μουντρούχος καλλιτέχνης, αλλά θα εκτιμούσα ιδιαίτερα ένα φρεσκάρισμα της μνήμης μου.

Φαφλατά στα Baldur's Gate δε θυμάμαι, αλλά αν αναφέρεις σημείο κάτι γίνεται...

Όσο για το νάνο, είμαι σίγουρος ότι ήταν μουγκός. Το τριαντάφυλλο το είχα πάρει (και είμαι και σχεδόν σίγουρος ότι αυτός ήταν ο διάλογος), ενώ αυτό που μου λες για το πανδοχείο δεν το είχα κάνει και διαβάζοντας οδηγό στρατηγικής είδα ότι είχα χάσει πολύ πράγμα από το νάνο. Πάνω που ψηνόμουν να ξαναπαίξω το παιχνίδι...

Leave a comment:

• Evans
    replied
    tingle! γιατι ας το παραδεχθουμε ολοι... η βοηθεια του ειναι πολυτιμη οταν ειχε να κανει με τους χαρτες

λολ. σορρυ παιδια, δεν μπορω να σκεφτω κατι αυτη την στιγμη αλλα ηθελα και εγω κατι να γραψω επειδη ζηλεψα.
    [/b]
    Officially πλέον μπορείς να καείς στην κόλαση .

Tingle=biggest flaw in videogaming world EVAH.-

Και εγώ Issun θα έλεγα, είναι ο πρώτος που μου έρχεται στο μυαλό. Από εκεί και πέρα σκέφτομαι διάφορους secondary chars των Xenosaga, αλλά δεν μπορώ να αναφέρω κανέναν, η ανάπτυξη της προσωπικότητας τους είναι μεγαλύτερη από όλους τους main characters όλων των υπόλοιπων RPGs που έχω παίξει .

Margulis fan, τι να κάνουμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Σιγουρα γαμω τους χαρακτηρες αλλα δεν νομιζω να θεωρουνται μικροι.
    [/b]

τους έγραψα εδώ μιας και δεν τους θεωρώ τους πρωταγωνιστές και όλοι τους πλην του Αγκρο είναι non-playable γι'αυτό.
    Όλα είναι θέμα αντίληψης.

Leave a comment:

Working...
X