Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Όλοι έχουν κατεβάσει παράνομα ΠΑΡΑ μα ΠΑΡΑ πολλά πράγματα.Δεν νομίζετε όμως ότι έχει μεγάλη διαφορά να έχεις τα πάντα κλεμμένα?Οι περισσότεροι από εδώ μέσα στηρίζουμε την βιομηχανία αγοράζοντας άλλοι λίγα άλλοι πολλά original games.
Κάποιοι όμως δεν έχουν ούτε ένα αυθεντικό παιχνίδι και κάπου εκεί αρχίζει η μεγάλη κλοπή.Εάν όλοι δεν αγόραζαν παιχνίδια η βιομηχανία θα είχε καταρρεύσει πολλά χρόνια πριν.
Σχεδόν στα πάντα πάντως συμφωνώ και εγώ με τον Enpsty,ηθικολογίες και παπαριές δεν έχουν λόγο ύπαρξης.Εάν είσαι πειρατής είσαι γιατί είναι τσάμπα.Αλλά πειρατής που να αγαπά αυτό που κλέβει δεν υπάρχει,ούτε στον χώρο των vg ούτε στην μουσική ούτε πουθενά.Γιατί αγαπάω σημαίνει στηρίζω και όχι περιμένω άλλους μαλάκες να πληρώσουν για εμένα
efoson den vgazei kaneis ton eyato tou apeksw einai akiro teleiws na vgainei kaneis kai na katakrinei tin pirateia loipon afou tin xrisimopiei
tha dexomouna apo kapoion opws eipa pou den exei peksei/akousei antigrafo paixnidi/mousiki/tainia POTE tou na katakrinei tin pirateia kai tha tou elega
''bravo re file respect'' ta ipoloipa einai verese travate me kai as klaiw
Kaneis mas den vgazei ton eafto tou apeksw thelw na ypothetw.
Omws entaksei h kloph einai kloph eite thn kaneis synhdita eite oxi.
Mporeis na metamfieseis thn leksh opws theleis alla etsi einai ta pragmata.
Kai nai einai fysko oloi na klevoun, to tsampa panta einai glyko
e kserw gw ama itane ontos klopi pisteueis tha to kanane oloi ma oloi?
edw o enpsty pou mas leei oti einai klopi alla exei spasmeno Cubase SX3 , vevaia eipe oti den vgazei ton eauto tou apeksw, tote pio to noima na grafontai ola auta? einai san na mou leei entaksei einai adikima na skotoneis alla ksereis kati kai egw exw sto patari mou ena ptwma den vgazw ton euato mou apeksw
καταρχην δεν μιλαμε με την ιδια βαση γιατι παιρνεις ως δεδομενο κατι το οποιο δεν παιρνω εγω οτι οταν αντιγραφω κατι κλεβω μια εταιρια εμμεσως , ασε που αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να πανε 11 εκατομμυρια ελληνες στο αστυνομικο τμημα γιατι εχουμε διαπραξει κατα συρροη μαλιστα κλοπες!!!, θα δεχομουνα τετοια αποψη απο καποιον που δεν εχει ουτε ΜΙΑ φορα στη ζωη του παιξει αντιγραφο παιχνιδι η ακουσει dwonloaded free μουσικη,υπαρχει κανενας αραγε?
δεν μπορει να ειναι ολα τοσο απολυτα και μονοδυαστατα...ξαναλεω ολα ειναι σχετικα απο ποια μερια τα βλεπεις...
Η εταιρεία δεν είναι φτιαγμένη για το δημόσιο συμφέρον. Και ούτε σου χρωστάει τίποτα.
Και αν συμφωνείς με την λογική αυτή γιατί δεν το κάνεις και στην πραγματική ζωή; Γιατί δεν πας να κλέψεις ένα εστιατόριο που τιμολογεί ακριβά τα φαγητά του;
Ούτε μία καραμέλα των 20 λεπτών δεν τολμάει κάποιος να κλέψει! Γιατί είπαμε στην real life δεν έχει ατιμωρησία.
Η λογική λοιπόν ''είμαι μάγκας και κάνω ότι γουστάρω πίσω απ'το pc αλλά όταν βγαίνω έξω σκύβω το κεφάλι'' είναι αστεία.
edit: Οι εταιρίες θέλουν μόνο κέρδος. Αν δεν έχουν κέρδος αλλάζουν την πολιτική τους. Ας μην αγοράσεις το προϊόν τους και θα δεις για πότε θα ρίξουν τι τιμές τους. Δεν είανι αναγκη να τις κλέψεις.
καταρχην δεν μιλαμε με την ιδια βαση γιατι παιρνεις ως δεδομενο κατι το οποιο δεν παιρνω εγω οτι οταν αντιγραφω κατι κλεβω μια εταιρια εμμεσως , ασε που αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να πανε 11 εκατομμυρια ελληνες στο αστυνομικο τμημα γιατι εχουμε διαπραξει κατα συρροη μαλιστα κλοπες!!!, θα δεχομουνα τετοια αποψη απο καποιον που δεν εχει ουτε ΜΙΑ φορα στη ζωη του παιξει αντιγραφο παιχνιδι η ακουσει dwonloaded free μουσικη,υπαρχει κανενας αραγε?
δεν μπορει να ειναι ολα τοσο απολυτα και μονοδυαστατα...ξαναλεω ολα ειναι σχετικα απο ποια μερια τα βλεπεις...
να πω προσωπικα οτι εχω σκασει απιστευτα ποσα σε ογκο original τιτλων αλλα εχω παιξει και πολυ αντιγραφο ταυτοχρονα, τα τελευταια χρονια συνηθιζω να αγοραζω original τιτλους στις HD κονσολες για λογο που ακομα δεν εχω προσδιορισει στα handheld ομως μονο iso
Δεν μπορείς να τιμωρείς μία εταιρεία γαι την πολιτική της κλέβοντας την. Γιατί έτσι δίνεις δίκιο στην εταιρεία.
εδω ειναι φαυλος κυκλος η εταιρεια με την σειρα της σε τιμωρει με το να βαζει τις τιμες ψηλα, ΑΛΛΑ κανεις μας δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι οι δικαιολογιες που λενε οτι το κοστος παραγωγης ειναι υψηλο γι αυτο και βαζουνε εκει τις τιμες
Συμφωνώ με την λογική του enpsty,πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να καταλάβουμε ότι η αγορά που κάνουμε λειτουργεί ως ψήφος και πρέπει να προσέχουμε που επενδύουμε.
Λίγο θα ξεφύγω,αλλά αν οι gamers είχαν καταναλωτική συνείδηση θα έκοβαν τον αέρα από εταιρείες όπως πχ την capcom που χρεώνουν ως dlc περιεχόμενο το οποίο συμπεριλαμβάνεται μέσα στο δισκάκι του παιχνιδιού.Απλά φέρνω ένα παράδειγμα.
Έτσι είναι.
Ο λόγος πχ που στο ds 3 χρόνων games κοστίζουν ακόμα 45 ευρω φταίνει οι καταναλωτές που πάνε και τα αγοράζουν. Ας ρίχναν πιστόλι και θα δεις για πότε η Nin τα έριχνε στην μισή τιμή. Και η πειρατεία στο ds δεν βοήθησε να πέσουν οι τιμές. Βοήθησε;
Εγώ πάντα ήμουν της άποψης Θες να τιμωρήσεις; Σταμάτα να αγοράζεις. Αυτό δλδ. που γίνεται και στην πραγματική ζωή.
Είναι ακριβό το τάδε περίπτερο; Μην αγοράζεις από αυτό. Άστο να ρίξει τις τιμές του ή άστο να κλείσει. Δεν θα πας να τον κλέψεις. Χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα.
Οταν αντιγραφω ενα game δε το στερω απο την εταιρεια που το εφτιαξε.
Ετσι απλα.
Den leitourgei etsi.
H etairia poulaei to paixnidi pou eftiakse gia na vgalei lefta, ean esy moirazeis dwrean to paixnidi pou eftiakse o allos gia na vgalei lefta, einai san na tou perneis emesa ta lefta apo thn tseph kai ara thewreitai kloph.
Epishs opws eipa prin yparxei kai kloph pnevmatikhs idiokthsias, oxi mono ylikhs.
Telos den to paizw agios, xrhsimopoiw flasharismeno PSP kai emulators edw kai xronia, alla den vgainw na pw kai se aftous pou tous klevw oti den mou kanoun efkolh thn zwh.
Giafto eipa poio prin oti kanoun malakies.
Συμφωνώ με την λογική του enpsty,πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να καταλάβουμε ότι η αγορά που κάνουμε λειτουργεί ως ψήφος και πρέπει να προσέχουμε που επενδύουμε.
Λίγο θα ξεφύγω,αλλά αν οι gamers είχαν καταναλωτική συνείδηση θα έκοβαν τον αέρα από εταιρείες όπως πχ την capcom που χρεώνουν ως dlc περιεχόμενο το οποίο συμπεριλαμβάνεται μέσα στο δισκάκι του παιχνιδιού.Απλά φέρνω ένα παράδειγμα.
τι λογικη ειναι αυτη? και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος με καμια εταιρια για να τους τιμωρισω ολους δεν θα αγορασω τιποτα για παντα? lol?
Ναι.
Η εταιρεία δεν είναι φτιαγμένη για το δημόσιο συμφέρον. Και ούτε σου χρωστάει τίποτα.
Και αν συμφωνείς με την λογική αυτή γιατί δεν το κάνεις και στην πραγματική ζωή; Γιατί δεν πας να κλέψεις ένα εστιατόριο που τιμολογεί ακριβά τα φαγητά του;
Ούτε μία καραμέλα των 20 λεπτών δεν τολμάει κάποιος να κλέψει! Γιατί είπαμε στην real life δεν έχει ατιμωρησία.
Η λογική λοιπόν ''είμαι μάγκας και κάνω ότι γουστάρω πίσω απ'το pc αλλά όταν βγαίνω έξω σκύβω το κεφάλι'' είναι αστεία.
edit: Οι εταιρίες θέλουν μόνο κέρδος. Αν δεν έχουν κέρδος αλλάζουν την πολιτική τους. Ας μην αγοράσεις το προϊόν τους και θα δεις για πότε θα ρίξουν τι τιμές τους. Δεν είανι αναγκη να τις κλέψεις.
Να ένα παράδειγμα: Θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι το Πλαίσιο πχ το έχει 70 ευρώ. Θέλω να τιμωρήσω την εταιρεία για τις τιμές της. Τι κάνω;
Μπαίνω σε ένα ένα κατάστημα, το βουτάω κάτω απ'το μπουφάν και φεύγω;
Όχι γιατί αυτό θεωρείται κλοπή. Τι κάνω λοιπόν; Δεν το αγοράζω και τέλος.
τι λογικη ειναι αυτη? και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος με καμια εταιρια για να τους τιμωρισω ολους δεν θα αγορασω τιποτα για παντα? lol? γιατι ετσι να τιμωρισω και τον εαυτο μου μαζι και να του στερησω μια διασκεδαση? πας και το αντιγραφεις και τελος
Μπορει να ναι παρανομο αλλα δεν ειναι κλοπη. Κλεβω = παιρνω κατι που δε μου ανηκει απο τον ιδιοκτητη του και του το στερω απο τη κατοχη του.
Ετσι απλα.
+1, αλλα καπου εδω μπαινει ο παραγοντας πνευματικη ιδιοκτησια που ειναι κατι σχετικο παντα με το πως το βλεπει και αντιλαμβανεται ο καθενας και σε ποια μερια καθεσαι απο τις δυο
Μπορει να ναι παρανομο αλλα δεν ειναι κλοπη. Κλεβω = παιρνω κατι που δε μου ανηκει απο τον ιδιοκτητη του και του το στερω απο τη κατοχη του.
Ετσι απλα.
Δλδ, εσύ κόλλησες στις λέξεις;
Είναι παράνομο, αυτή είναι η ουσία.
Leave a comment: