Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πειρατεία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Πειρατεία

Anonymous Gets Serious, Attacks Sony Employees

Infamous hacking group, Anonymous, began a series of attacks against Sony earlier today, bringing down several Sony sites and the PlayStation Network. However, a radical offshoot of the main group believe that the attacks aren't enough, and are prepared to take the fight to a more severe level.
    Update Updated with info on what the attacks could include

The website of the company handling Sony's case has been brought down.

One SonyRecon member boasted on the IRC:

lol well like 30 min ago i left chocolate rain on the judge’s voicemail lawl
    A radical offshoot of the main group of Anonymous believe that the attacks aren't enough, and are prepared to take the fight to a more severe level.
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

Literally, Piracy VS Sony 1-0...
    sigpic

Comment

Τι σου κάνει η πολλή μαλακία στο υπόγειο των γονιών σου, ε;

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
        Τι σου κάνει η πολλή μαλακία στο υπόγειο των γονιών σου, ε;
        Απίστευτη σπασικλάδικη μαλακία, για να είμαστε ειλικρινείς...
        sigpic

Comment

O Rampater είχε δίκιο, οι ανώνυμοι δεν αστειεύονται.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

Αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν οι ανώνυμαι είναι ότι δεν δημιουργούν πρόβλημα μόνο στην σονυ αλλά και στους χρήστες-παίχτες.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
            In Matsuno we trust.

Comment

Edw den katalavainoun oti klevoun kai zhtane ta resta kai apo panw, afto tha katalavoun?
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Deus that's the point

ΥΓ: Το hacking δεν ειναι κλοπη, μιλαμε για τεραστεια προπαγανδα γυρω απο το θεμα. Αλλο το κλεβω κι αλλο το αντιγραφω/αναπαραγω κλπ...
                Do a barrel roll!

Comment

Twra les to na klevw einai kako kai to na vohthaw tous kleftes den einai
                  "

Greek Gaming Videos

Comment

Οχι, λεω οτι το hacking αλλα και η πειρατεια δεν ειναι κλοπη.
                    Do a barrel roll!

Comment

Eksartatai an dexesai thn pnevmatikh idiokthsia h oxi.
                      "

Greek Gaming Videos

Comment

Η γνώμη μου είναι ότι καλά έκανε το γκρουπάκι. Γιατί ρε @$#@ Sony αγοράζω απο εσένα μια κονσόλα και μου λές πως θα την χρησιμοποιήσω δηλαδή άν την σπάσω στον τοίχο πάλι παράνομος είμαι? Άσε που το Psn- σε σχέση με το Live+ δέν συγκρίνεται και οι πειρατές της Microsoft πληρώνουν το Live.. Με νευριάζει η συμπεριφορά τους πάρα πολύ λές και έχουμε χούντα. Μετα λογικό είναι μετά να γίνονται αυτα που ανέφερε ο BigBoss.

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
                          Οχι, λεω οτι το hacking αλλα και η πειρατεια δεν ειναι κλοπη.
                          Σαφέστατα και είναι.
                          Το αντιγράφω/αναπαράγω είναι κλοπή απ'την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του προϊόντος που αντιγράφεις/αναπαράγεις έχει απαγορεύσει κάτι τέτοιο.
                          Έτσι απλά.

Τώρα για τους anonymous, αν είναι τόσο κάλοί χάκερς και έχουν τόσα βαριά αρχ****α όσο λένε να πάνε να χακάρουν την CIA, την NSA και την FEMA, αλλά βλέπεις εκεί δεν έχει μηνύσεις. Εκεί έχει γκουαντάναμο.
                          Μαγκιά, κλανιά και το πουλί το χέρι δλδ.

Comment

Originally posted by Enpsty View Post
                            Σαφέστατα και είναι.
                            Το αντιγράφω/αναπαράγω είναι κλοπή απ'την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του προϊόντος που αντιγράφεις/αναπαράγεις έχει απαγορεύσει κάτι τέτοιο.
                            Έτσι απλά.
                            Βέβαια, αν "σπάσουν" την κονσόλα, αυτό θα ήταν πειρατεία στα μάτια της Sony. Για τα παιχνίδια, δεν ξέρω. Εγώ πάντως σπάω την κονσόλα αν βρω κάτι μειονεκτικό για τα γούστα μου, όπως το region lock, και μετά αγοράζω γνήσια τα παιχνίδια...
                            sigpic

Comment

Το πρόβλημα με του πειρατές είναι ότι κανείς δεν παραδέχεται ότι η πειρατεία υπάρχει γαι έναν και μόνο λόγο: ΔΩΡΕΑΝ.
                              Ο ένας λέει θέλω να τιμωρήσω την τάδε εταιρεία, ο άλλος λέει είναι υψηλές οι τιμές θα δουν τι θα πάθουν κτλ.
                              Και όμως ελάχιστοι παραδέχονται ότι η αντιγραφή/πειρατεία υπάρχει γιατί κάτι που θα πλήρωνες το παίρνεις τσάμπα.
                              Δλδ. το psone που όλοι η Ελλάδα το είχε σπάσει το κάναμε γιατί είχαμε θυμώσει με την sony ή γιατί αγοράζαμε games με 2 χιλιάρικα;
                              Το δωρεάν τραγούδια τα κατεβάζουμε γιατί δεν γουστάρουμε την ΕΜΙ ή γιατί δεν θελουμε να σκάσκουμε λεφτά.
                              Και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'εξω. Πχ έχω σπασμένο το Cubase SX3 το οποίο χρησιμοποιώ κάθε μέρα. Και ο λόγος είναι ότι δεν είχα να δώσω 600 ευρώ να το αγοράσω.
                              Πολύ θα ήθελα να δω κάποιον από τους επαναστάτες-πειρατές να εφαρμόζουν το τιμωρώ την τάδε εταιρεία για την πολιτική/τιμές της στην real life.
                              Να μπουν σε ένα supermarket και να κλέψουν μία σοκολάτα των 1 εύρω ως τιμωρία στις τιμες της εταιρείας. Δεν θα το κάνουν γιατί εκεί έχει κάμερα-security-αστυνομία.

Comment

Working...
                              X