Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πειρατεία

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Enpsty View Post
    Σαφέστατα και είναι.
    Το αντιγράφω/αναπαράγω είναι κλοπή απ'την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του προϊόντος που αντιγράφεις/αναπαράγεις έχει απαγορεύσει κάτι τέτοιο.
    Έτσι απλά.

Τώρα για τους anonymous, αν είναι τόσο κάλοί χάκερς και έχουν τόσα βαριά αρχ****α όσο λένε να πάνε να χακάρουν την CIA, την NSA και την FEMA, αλλά βλέπεις εκεί δεν έχει μηνύσεις. Εκεί έχει γκουαντάναμο.
    Μαγκιά, κλανιά και το πουλί το χέρι δλδ.
    Δέν νομίζω, δικαίομα σου είναι να κάνεις backup τα cd σου για προσωπική χρήση παντά. Τώρα άν το κάνεις backup πολές φορές και το πουλάς εντάξει..

Αφτοί οι hackers που λές δέν θα πάρουν λεφτά ούτε έχουν κάποιο λόγο να χακαρουν την CIA... δουλεύουν για εμάς.
    Απλά ξεκίνισε η sony πόλεμο με αυτούς και φυσικά με τον Geohot.

Comment

Το αντιγράφω/αναπαράγω είναι κλοπή απ'την στιγμή που ο ιδιοκτήτης του προϊόντος που αντιγράφεις/αναπαράγεις έχει απαγορεύσει κάτι τέτοιο.
      Το θέμα αυτό σηκώνει μεγάλη συζήτηση. Το ό,τι είναι νόμιμο δε σημαίνει πως είναι σωστό ή δίκαιο. Ειδικά η Σόνυ έχει πολύ χεσμένη τη φωλιά της σε αυτό το θέμα, και συγκεκριμένα με το OtherOS. Δεν έχει σημασία ότι λίγα άτομα το χρησιμοποιούσαν, ουσιαστικά είναι σα να σου αφαίρεσαν μέρους αυτού που είχες αγοράσει.
      Δε λέω πως αυτό που κάνουν οι χάκερ είναι σωστό ή χρήσιμο (εδώ που τα λέμε όλοι φλασαρισμένο πσπ έχουμε οπότε είναι και λίγο υποκριτικό να καταδικάζουμε έτσι τους χάκερς). Καλώς ή κακώς η σχέση καταναλωτή-κατασκευαστή είναι δυναμική και αμφίδρομη και αν ο δεύτερος δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις για να ανταποκριθεί σε κάποιες από τις ανάγκες του πρώτου δε θα φταίει μόνο ο πρώτος.
      Είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει και με το region lock του 3DS όπως είπε και ο Τάννος...
      Originally posted by Squall Leonhart
      I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
      Originally posted by 丹野
      Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
      Originally posted by Ryu_gr
      υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Originally posted by straier View Post
        Καλώς ή κακώς η σχέση καταναλωτή-κατασκευαστή είναι δυναμική και αμφίδρομη και αν ο δεύτερος δεν παρακολουθεί τις εξελίξεις για να ανταποκριθεί σε κάποιες από τις ανάγκες του πρώτου δε θα φταίει μόνο ο πρώτος.
        Αυτό που λες είναι σωστό. Αλλά η παρανομία δεν είναι τρόπος να εκδικηθείς τον κατασκευαστή. Ο μόνος τρόπος να τον εκδικηθείς είναι να μην αγοράζεις το προϊόν του.

Να ένα παράδειγμα: Θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι το Πλαίσιο πχ το έχει 70 ευρώ. Θέλω να τιμωρήσω την εταιρεία για τις τιμές της. Τι κάνω;
        Μπαίνω σε ένα ένα κατάστημα, το βουτάω κάτω απ'το μπουφάν και φεύγω;
        Όχι γιατί αυτό θεωρείται κλοπή. Τι κάνω λοιπόν; Δεν το αγοράζω και τέλος.

Δεν μπορείς να τιμωρείς μία εταιρεία γαι την πολιτική της κλέβοντας την. Γιατί έτσι δίνεις δίκιο στην εταιρεία.

Comment

Σαφέστατα και είναι.
          Έτσι απλά.
          Μπορει να ναι παρανομο αλλα δεν ειναι κλοπη. Κλεβω = παιρνω κατι που δε μου ανηκει απο τον ιδιοκτητη του και του το στερω απο τη κατοχη του.
          Οταν αντιγραφω ενα game δε το στερω απο την εταιρεια που το εφτιαξε.
          Ετσι απλα.
          Do a barrel roll!

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
            Μπορει να ναι παρανομο αλλα δεν ειναι κλοπη. Κλεβω = παιρνω κατι που δε μου ανηκει απο τον ιδιοκτητη του και του το στερω απο τη κατοχη του.
            Ετσι απλα.
            Δλδ, εσύ κόλλησες στις λέξεις;
            Είναι παράνομο, αυτή είναι η ουσία.

Comment

Να ένα παράδειγμα: Θέλω να αγοράσω ένα παιχνίδι. Το παιχνίδι το Πλαίσιο πχ το έχει 70 ευρώ. Θέλω να τιμωρήσω την εταιρεία για τις τιμές της. Τι κάνω;
              Μπαίνω σε ένα ένα κατάστημα, το βουτάω κάτω απ'το μπουφάν και φεύγω;
              Όχι γιατί αυτό θεωρείται κλοπή. Τι κάνω λοιπόν; Δεν το αγοράζω και τέλος.
              τι λογικη ειναι αυτη? και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος με καμια εταιρια για να τους τιμωρισω ολους δεν θα αγορασω τιποτα για παντα? lol? γιατι ετσι να τιμωρισω και τον εαυτο μου μαζι και να του στερησω μια διασκεδαση? πας και το αντιγραφεις και τελος

Ετσι απλα.
              +1, αλλα καπου εδω μπαινει ο παραγοντας πνευματικη ιδιοκτησια που ειναι κατι σχετικο παντα με το πως το βλεπει και αντιλαμβανεται ο καθενας και σε ποια μερια καθεσαι απο τις δυο

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                τι λογικη ειναι αυτη? και αμα δεν ειμαι ευχαριστημενος με καμια εταιρια για να τους τιμωρισω ολους δεν θα αγορασω τιποτα για παντα? lol?
                Ναι.

Η εταιρεία δεν είναι φτιαγμένη για το δημόσιο συμφέρον. Και ούτε σου χρωστάει τίποτα.

Και αν συμφωνείς με την λογική αυτή γιατί δεν το κάνεις και στην πραγματική ζωή; Γιατί δεν πας να κλέψεις ένα εστιατόριο που τιμολογεί ακριβά τα φαγητά του;
                Ούτε μία καραμέλα των 20 λεπτών δεν τολμάει κάποιος να κλέψει! Γιατί είπαμε στην real life δεν έχει ατιμωρησία.
                Η λογική λοιπόν ''είμαι μάγκας και κάνω ότι γουστάρω πίσω απ'το pc αλλά όταν βγαίνω έξω σκύβω το κεφάλι'' είναι αστεία.

edit: Οι εταιρίες θέλουν μόνο κέρδος. Αν δεν έχουν κέρδος αλλάζουν την πολιτική τους. Ας μην αγοράσεις το προϊόν τους και θα δεις για πότε θα ρίξουν τι τιμές τους. Δεν είανι αναγκη να τις κλέψεις.

Comment

Συμφωνώ με την λογική του enpsty,πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να καταλάβουμε ότι η αγορά που κάνουμε λειτουργεί ως ψήφος και πρέπει να προσέχουμε που επενδύουμε.

Λίγο θα ξεφύγω,αλλά αν οι gamers είχαν καταναλωτική συνείδηση θα έκοβαν τον αέρα από εταιρείες όπως πχ την capcom που χρεώνουν ως dlc περιεχόμενο το οποίο συμπεριλαμβάνεται μέσα στο δισκάκι του παιχνιδιού.Απλά φέρνω ένα παράδειγμα.

Tidy!

Do not blame me.Blame yourself or God.
                  In Matsuno we trust.

Comment

Ετσι απλα.
                    Den leitourgei etsi.
                    H etairia poulaei to paixnidi pou eftiakse gia na vgalei lefta, ean esy moirazeis dwrean to paixnidi pou eftiakse o allos gia na vgalei lefta, einai san na tou perneis emesa ta lefta apo thn tseph kai ara thewreitai kloph.

Epishs opws eipa prin yparxei kai kloph pnevmatikhs idiokthsias, oxi mono ylikhs.

Telos den to paizw agios, xrhsimopoiw flasharismeno PSP kai emulators edw kai xronia, alla den vgainw na pw kai se aftous pou tous klevw oti den mou kanoun efkolh thn zwh.
                    Giafto eipa poio prin oti kanoun malakies.
                    "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                    Kindred, this blade and I.
                    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                    Greek Gaming Videos
                    Greek Final Fantasy Forum

Comment

Δεν μπορείς να τιμωρείς μία εταιρεία γαι την πολιτική της κλέβοντας την. Γιατί έτσι δίνεις δίκιο στην εταιρεία.
                      Γενικά συμφωνώ με όλα όσα είπες, αλλά ειδικά με αυτό συμφωνώ όσο δεν πάει.

Comment

Originally posted by Deus View Post
                        Συμφωνώ με την λογική του enpsty,πρέπει να αποκτήσουμε επιτέλους καταναλωτική συνείδηση και να καταλάβουμε ότι η αγορά που κάνουμε λειτουργεί ως ψήφος και πρέπει να προσέχουμε που επενδύουμε.

Λίγο θα ξεφύγω,αλλά αν οι gamers είχαν καταναλωτική συνείδηση θα έκοβαν τον αέρα από εταιρείες όπως πχ την capcom που χρεώνουν ως dlc περιεχόμενο το οποίο συμπεριλαμβάνεται μέσα στο δισκάκι του παιχνιδιού.Απλά φέρνω ένα παράδειγμα.
                        Έτσι είναι.

Ο λόγος πχ που στο ds 3 χρόνων games κοστίζουν ακόμα 45 ευρω φταίνει οι καταναλωτές που πάνε και τα αγοράζουν. Ας ρίχναν πιστόλι και θα δεις για πότε η Nin τα έριχνε στην μισή τιμή. Και η πειρατεία στο ds δεν βοήθησε να πέσουν οι τιμές. Βοήθησε;

Εγώ πάντα ήμουν της άποψης Θες να τιμωρήσεις; Σταμάτα να αγοράζεις. Αυτό δλδ. που γίνεται και στην πραγματική ζωή.
                        Είναι ακριβό το τάδε περίπτερο; Μην αγοράζεις από αυτό. Άστο να ρίξει τις τιμές του ή άστο να κλείσει. Δεν θα πας να τον κλέψεις. Χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα.

Comment

Ναι.

Η εταιρεία δεν είναι φτιαγμένη για το δημόσιο συμφέρον. Και ούτε σου χρωστάει τίποτα.

Και αν συμφωνείς με την λογική αυτή γιατί δεν το κάνεις και στην πραγματική ζωή; Γιατί δεν πας να κλέψεις ένα εστιατόριο που τιμολογεί ακριβά τα φαγητά του;
                          Ούτε μία καραμέλα των 20 λεπτών δεν τολμάει κάποιος να κλέψει! Γιατί είπαμε στην real life δεν έχει ατιμωρησία.
                          Η λογική λοιπόν ''είμαι μάγκας και κάνω ότι γουστάρω πίσω απ'το pc αλλά όταν βγαίνω έξω σκύβω το κεφάλι'' είναι αστεία.

edit: Οι εταιρίες θέλουν μόνο κέρδος. Αν δεν έχουν κέρδος αλλάζουν την πολιτική τους. Ας μην αγοράσεις το προϊόν τους και θα δεις για πότε θα ρίξουν τι τιμές τους. Δεν είανι αναγκη να τις κλέψεις.
                          καταρχην δεν μιλαμε με την ιδια βαση γιατι παιρνεις ως δεδομενο κατι το οποιο δεν παιρνω εγω οτι οταν αντιγραφω κατι κλεβω μια εταιρια εμμεσως , ασε που αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να πανε 11 εκατομμυρια ελληνες στο αστυνομικο τμημα γιατι εχουμε διαπραξει κατα συρροη μαλιστα κλοπες!!!, θα δεχομουνα τετοια αποψη απο καποιον που δεν εχει ουτε ΜΙΑ φορα στη ζωη του παιξει αντιγραφο παιχνιδι η ακουσει dwonloaded free μουσικη,υπαρχει κανενας αραγε?

δεν μπορει να ειναι ολα τοσο απολυτα και μονοδυαστατα...ξαναλεω ολα ειναι σχετικα απο ποια μερια τα βλεπεις...

να πω προσωπικα οτι εχω σκασει απιστευτα ποσα σε ογκο original τιτλων αλλα εχω παιξει και πολυ αντιγραφο ταυτοχρονα, τα τελευταια χρονια συνηθιζω να αγοραζω original τιτλους στις HD κονσολες για λογο που ακομα δεν εχω προσδιορισει στα handheld ομως μονο iso

εδω ειναι φαυλος κυκλος η εταιρεια με την σειρα της σε τιμωρει με το να βαζει τις τιμες ψηλα, ΑΛΛΑ κανεις μας δεν μπορει να ειναι σιγουρος οτι οι δικαιολογιες που λενε οτι το κοστος παραγωγης ειναι υψηλο γι αυτο και βαζουνε εκει τις τιμες

Comment

καταρχην δεν μιλαμε με την ιδια βαση γιατι παιρνεις ως δεδομενο κατι το οποιο δεν παιρνω εγω οτι οταν αντιγραφω κατι κλεβω μια εταιρια εμμεσως , ασε που αν ειναι ετσι τοτε πρεπει να πανε 11 εκατομμυρια ελληνες στο αστυνομικο τμημα γιατι εχουμε διαπραξει κατα συρροη μαλιστα κλοπες!!!, θα δεχομουνα τετοια αποψη απο καποιον που δεν εχει ουτε ΜΙΑ φορα στη ζωη του παιξει αντιγραφο παιχνιδι η ακουσει dwonloaded free μουσικη,υπαρχει κανενας αραγε?

δεν μπορει να ειναι ολα τοσο απολυτα και μονοδυαστατα...ξαναλεω ολα ειναι σχετικα απο ποια μερια τα βλεπεις...
                            Ama to kanoun oloi, den einai kloph?
                            "

Greek Gaming Videos

Comment

e kserw gw ama itane ontos klopi pisteueis tha to kanane oloi ma oloi?

edw o enpsty pou mas leei oti einai klopi alla exei spasmeno Cubase SX3 , vevaia eipe oti den vgazei ton eauto tou apeksw, tote pio to noima na grafontai ola auta? einai san na mou leei entaksei einai adikima na skotoneis alla ksereis kati kai egw exw sto patari mou ena ptwma den vgazw ton euato mou apeksw

Comment

Kaneis mas den vgazei ton eafto tou apeksw thelw na ypothetw.
                                Omws entaksei h kloph einai kloph eite thn kaneis synhdita eite oxi.
                                Mporeis na metamfieseis thn leksh opws theleis alla etsi einai ta pragmata.

Kai nai einai fysko oloi na klevoun, to tsampa panta einai glyko
                                "

Greek Gaming Videos

Comment

Working...
                                X