Τα fighting games του Nintendo 64 ήταν το ένα πιο trash από το άλλο. Ήθελε το κάθε trash να χαρεί τον τίτλο του και το άλλο trash δε το άφηνε.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Tα χειρότερα fightings που έχετε δει ή παίξει
Collapse
X
-
OK, το τι είναι ενδιαφέρον είναι υποκειμενικό. Δύσκολα όμως μπορεί να πει κανείς ότι το N64 είχε ποιοτικά fighting games. Κι αυτό που θα χαρακτηρίσουμε καλό θα το προσδιορίσουμε σε σχέση με τι, με το Bio Freaks και War Gods ας πούμε;
To Mace, πχ, μπορεί να θεωρηθεί αξιοπρεπές μόνο για τα, στενά, χαμηλά, εσωτερικά standards του Nintendo 64. Σε μια γενιά που τα standards είχαν τεθεί από τίτλους όπως τα Virtua Fighter, τα Tekken, το Megamix, το Soul Blade κλπ, δεν υπήρχε κανένα Mace. Ακόμα και οι "δευτεροκλασάτες" επιλογές σε PS1/Saturn ήταν καλύτερες, χίλιες φορές να παίξεις Last Bronx (win) και Bloody Roar.
Στο PS1 είχα εξωτερικό τσιπάκι με ελατήριο (?!?!?), δεν χρειαζόταν το Software Center. Ό,τι ενδιαφέρον υπήρχε στα demo το έπαιρνες. Στο N64 όμως, εκείνο το επικό σύστημα με τις ανταλλαγές ήταν super.
Είχα δώσει:
ISS 64 – Nagano Winter Olympics 98 (epic fail is epic αλλά μόλις είχα πάρει το 98)
Nagano Winter Olympics 98 – Mace the Dark Age (μπρος fail και πίσω pwnage)
Mace the Dark Age – NBA Courtside (χμ...win?)
NBA Courtside – Fighter’s Destiny (δεκακό lol)
Fighter’s Destiny – Yoshi’s Story (τελικός προορισμός και soundtrack WIN)There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Δεν είπα ότι είχε ποιοτικά, αλλά ενδιαφέροντα.
Επίσης δεν καταλαβάινω γιατί το Mace συνδέεται αυτομάτως με το Ν64.
Πρώτα είχε κυκλοφορήσει με ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία στα arcades και μετά ήρθε στο Ν64.
Αυτό γιατί μερικοί νομίζουν ότι γουστάρουμε Mace γιατί είμαστε fanboys.
Δεν είναι σπόντα για Ground Zero αυτό
Comment
-
To Fighter's Destiny θυμάμαι είχε πάρει αρκετά καλές κριτικές, από τον Νιντέντο τύπο τουλάχιστον. Δεν έχω παίξει κανένα fighting στο Ν64 για να ξέρω καλύτερα πάντως...
Σε αυτό που λέει ο Enpsty έχει αρκετό δίκιο πάντως. Αν έχεις παρέα και δε σε νοιάζει να εμβαθύνεις το fightings είναι playable παιχνίδια όσο άσχημα και να είναι.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
Wow! Kαι νόμιζα ότι μόνο εγώ ήξερα το Catfight (που το είχα πετύχει και στο VideoBlue της Ηλιούπολης και μαλακία μου που δεν το πήρα πριν κλείσει). Ορισμένα από τα παιχνίδια που
παραθέτεις θα τα έλεγα παρακμιακά δε αλλά όχι απαραίτητα απαίσια με την αρνητική έννοια. Αλλά θα μου πεις τώρα και παιχνίδια όπως το Tattoo Assasin είναι so bad they are actually good (ένα πράγμα όπως οι trash movies) ή υπάρχουν και παιχνίδια στην λίστα που ενώ δείχνουν απαίσια τουλάχιστον είναι playable oπότε έκανα σχετικές αλλαγές στο αρχικό post για να συμπεριληφθούν "διαμάντια" όπως το Τime Slaughter και το Ultra Vortrek. Eπίσης θα παρακαλούσα κάποιον moderator ν' αλλάξει τον τίτλο του thread σε "Shitty fightings".
Comment
-
Na sxoliasw kati pou eipwthike prin:
Επίσης δεν καταλαβάινω γιατί το Mace συνδέεται αυτομάτως με το Ν64.
Πρώτα είχε κυκλοφορήσει με ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία στα arcades και μετά ήρθε στο Ν64.
Αυτό γιατί μερικοί νομίζουν ότι γουστάρουμε Mace γιατί είμαστε fanboys.
An den aksize na asxolitheis mazi tou ws Arcade mia fora, e den aksize na synexiseis sthn konsola poly apla ta pragmata.
Kai ena teleftaio sxolio gia to Blazblue, panw se afta pou eipe o Vetus.
Oute prwtotypo einai, oute ypotimhmeno.
To paixnidi einai to Guilty Gear me kainourious xarakthres, oloi kseroun pws einai kalo, alla taftoxrona oloi kseroun pws an htan Guilty Gear tha htan kalytero."Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
Greek Gaming Videos
Greek Final Fantasy Forum
Comment
-
Άσχετο αλλα μιας και αναφέρθηκε το Bloody Roar πιο πριν ο αγαπημένος μου χαρακτήρας:
Comment
-
Originally posted by TravisGr View Post
Μιλάμε παιχνίδαρα με τρομερό balance(στα στήθη των χαρακτήρων) με βαθύ σύστημα μάχη, μιλάμε τώρα για νέα mechanics όπως το βύζο-counter και το κυλότα-breaker που είναι αιώνές μπρόστα ακόμα και από το Virtua Fighter 5.Aν και δεν φτάνει σε "ποιότητα" το Super Strip Fighter IV
:
Kι η σειρά Strip Fighter είναι κι αρκετά παλιά, από την εποχή του PC Engine:
Mε την ευκαιρία πρόσθεσα στην λίστα αυτά τα δύο παιχνίδια οπότε ξανατσεκάρετε το πρώτο post κι αφήστε τις "σοβαρές" συζυτήσεις πέρι fightings για κανά άλλο forum που επικεντρώνεται στα fightings και το Pro Evolution.
Comment
-
Το καλύτερο Fighting του N64, πάντως, είναι το Super Smash Bros., το οποίο, παρά τα τεχνικά προβλήματα, είναι ένα άρτιο και πολύ πρωτότυπο παιχνίδι. Κατά τα άλλα είχαμε όντως μετριότητες. Και το Mace the Dark Age, ακόμα, το οποίο το είχα κάψει στα arcades, το θεωρώ αξιοπρεπέστατο, αλλά μέχρι εκεί. Τώρα αν η N64 έκδοση είναι καλύτερη ή χειρότερη, δεν το γνωρίζω."Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"
Comment
-
πέρα από αυτά που αναφέρω και στο animeplanet, θυμήθηκα/ανακάλυψα και κάποια άλλα
Flying Dragon (N64)
Έχω ακόμη το official Nintendo Magazine (Αγγλικό) που παρουσιάζει το παιχνίδι. Δεν έλαβε και τα καλύτερα σχόλια και είναι εμφαές το γιατί απ'τo video
Το N64 έχει τα πιο τραγικά Fightings στην PS/Sat/n64 ERA. Με μεγάλη διαφορά όμως...
Yu Yu Hashuko (3DO)
Ultraman Powered (3DO)
Battle Beast (PC)
Deadly Moves (SNES)
" You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?
Authenticity sir, authenticity. "
Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)
Comment
Comment