Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSN Hack Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εγώ πάντως άμεσα θα αλλάξω τη χρεωστική μου .

Comment

οι crackers και οι hackers ειναι συγκινονουντα δοχεια μπορει πολυ ευκολα καποιος με
      τις απαραιτητες γνωσεις και με τα απαιραιτητα κονε στα κυκλωματα να πηγαινει τουμπα
      μια εδω μια εκει δεν ειναι στανταρ οτι ενας hacker δεν θα κλεψει αν σπασει κατι πχ

η δικια μου χρεωστικη παντως μια χαρα ειναι αμα ητανε τωρα μια βδομαδα που εχει γινει η δουλεια και το ριφιφι θα τις ειχανε ξετιναξει ολες

δηλαδη τι? θα φαει 70 εκατομμυρια μυνησεις η sony?
      it only does offline
      it only does crackers

Comment

Βλεποντας ομως τη συνολικη εικονα, οι crackers εχουν τη δυναμη να ανατρεψουν το συστημα. Λαχταρω για τη μερα που θα τα γ@μησουν κυριολεκτικα ολα. Το μεγαλυτερο ποσοστο του χρηματος αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ηλεκτρονικα στις τραπεζες. Το συστημα τρεμει τους crackers και γι αυτο εγω τους αγαπαω. Ζητω το χαος.
        Do a barrel roll!

Comment

O Mclayne einai kalyteros apo tous Hackers kai tous Crackers

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
          Kindred, this blade and I.
          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
          Greek Gaming Videos
          Greek Final Fantasy Forum

Comment

Originally posted by Ramparter View Post
            Βλεποντας ομως τη συνολικη εικονα, οι crackers εχουν τη δυναμη να ανατρεψουν το συστημα. Λαχταρω για τη μερα που θα τα γ@μησουν κυριολεκτικα ολα. Το μεγαλυτερο ποσοστο του χρηματος αυτη τη στιγμη υπαρχει μονο ηλεκτρονικα στις τραπεζες. Το συστημα τρεμει τους crackers και γι αυτο εγω τους αγαπαω. Ζητω το χαος.
            Το κακό με τους κράκερς είναι ακριβώς αυτό. Αντί να γ@μήσουν τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις και τις μυστικές υπηρεσίες γ@μάνε εταιρίες ψυχαγωγίας.

Comment

Απορία:Τις κάρτες μου τις έχω συνδέσει με το ίδιο mail που έχω για το psn,αλλά στο psn δεν έχω βάλει κανένα προσωπικό στοιχείο.Λέτε να έχω πρόβλημα;
              Carpe diem

Comment

Οχι.
                Do a barrel roll!

Comment

Βασικά μεγάλο fail από πολλές απόψεις. Πλέον μόνο με prepaid cards οι αγορές. Εννοείται κάνουμε αλλαγή κωδικού, διαγραφή ονομάτων κτλ κτλ. Ευτυχώς είχα μια παλιά πιστωτική οπότε και να τη χρησιμοποιήσουν θα φάνε άκυρο.

EDIT:
                  Κι όλα αυτά γιατί αφαίρεσαν το Other OS. xD

ΕDIT 2:
                  Γράφοντας prepaid εννοώ τις PSN cards.
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Κι εγώ έχω την pre-paid μέσα χωρίς χρήματα μέσα, οπότε ας κάνουν ότι γουστάρουν. :xp: Δεν σκάω κιόλας... :xp:
                    sigpic

Comment

Originally posted by Burai_Fighter View Post
                      Βασικά μεγάλο fail από πολλές απόψεις. Πλέον μόνο με prepaid cards οι αγορές. Εννοείται κάνουμε αλλαγή κωδικού, διαγραφή ονομάτων κτλ κτλ. Ευτυχώς είχα μια παλιά πιστωτική οπότε και να τη χρησιμοποιήσουν θα φάνε άκυρο.

EDIT:
                      Δε λες τίποτα. Το PS3 έχει πέσει πάρα πολύ στα μάτια μου, μία τόσο αναξιόπιστη κονσόλα απορώ πώς θα ανταγωνιστεί τις άλλες. Μέσα σε ενάμιση χρόνο έχει πόσα fail : το πρώτο jailbreak, APOCALYPS3, δεύτερο jailbreak, fail0verflow, επίθεση από Anonymous, PSN outage και τώρα αυτό, για να μην αναφέρω το πιο προφανές, την αφαίρεση του Other OS. Πες ότι για όλα κάνεις τα στραβά μάτια, όταν όμως το θέμα έρχεται στα προσωπικά σου δεδομένα δε νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει μεγάλη ανέχεια από τη μεριά των καταναλωτών. Το αστείο είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν τη στιγμή που κυκλοφόρησε το Portal 2 και ξεκίνησε η συνεργασία PSN και Steam.

Απαράδεκτη κατάσταση από όποια πλευρά και αν το δεις και προσωπικά δε με ενδιαφέρει από που ξεκίνησε, αλλά το ότι συνέβη.

Comment

Kαλα αν τελικα εχουν κλεψει χρηματα απο gamers και προβαλουν ως αφορμη το Other OS για αυτες τους τις πραξεις,τι να πω.Οι τυποι θα ειναι για κλαμματα.

Αν απλα ηθελαν να τιμωρησουν την sony ,προκαλωντας μονο αναστατωση ,ας πουμε οτι χωνευεται πιο ευκολα(ας πουμε γιατι και παλι μλκιες κανουν εις βαρος μας).

Comment

Συμφωνώ. Δεν είναι καν θέμα αντιπάθειας προς τη Sony. Όταν αποδεδειγμένα έχεις ελλειπή ασφάλεια στην κονσόλα- η οποία ανακαλύφθηκε μετά την αφαίρεση του other OS- τέτοιες ενέργειες ήταν επόμενο να συμβούν κάποια στιγμή. Τώρα από εδώ και πέρα τι θα γίνει είναι το θέμα.

Στο neogaf και στα ξένα fora και media γίνεται πανικός. Ελπίζω να έχει μια καλή απάντηση η SONY γιατί οκ μιλάμε για μεγάλο στραπάτσο. Περιμέναν όλοι τη συνεργασία steam- psn, πήραν Portal 2 με την προοπτική να παίξουν online cross platform. Εν τω μεταξύ υπάρχει θέμα με τα κέρδη των publishers/ developers για τις digital κυκλοφορίες.... Από την άλλη η οργή των καταναλωτών για τη διαρροή προσωπικών δεδομένων, για το κρυφτό και τις δηλώσεις που διασφάλιζαν την προστασία τους έχει χτυπήσει κόκκινο. Εντάξει απογοήτευση σκέτη, έχει περάσει στην ιστορία πλέον, μένει να δούμε ποιες διορθωτικές κινήσεις θα γίνουν και πότε.

EDIT:
                          hideo εννοείται. Απλώς ήθελα να πω, πως κάπως έτσι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για τη SONY.
                          «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Εκτός από αυτά που αναφέρετε, και τα γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα, υπάρχουν στη μέση και τα διαφύγοντα κέρδη τρίτων εταιριών από DLC, digital downloading κλπ. Κοινώς οποιαδήποτε αγοραπωλησία γίνεται μέσω PSN.

Πολύ χρήμα!
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Originally posted by Burai_Fighter View Post
                              hideo εννοείται. Απλώς ήθελα να πω, πως κάπως έτσι άνοιξαν οι ασκοί του Αιόλου για τη SONY.
                              Kαλα οχι οτι αμφιβαλλω πως θα πουν κατι τετοιο
                              Απλα υπηρχε γενικα ως δεδομενο μεχρι τωρα, οτι οι ''καλοι χακερς'' θελουν να τιμωρησουν την ''κακια sony'' λογο της χουντικης αποφασης να βγαλει το other OS.
                              Σε λιγες μερες(ελπιζω)θα εχουμε βγαλει τα τελικα συμπερασματα μας.

Comment

Μα εννοείται. Η τωρινή κατάσταση είναι άσχημη όχι μόνο για τους gamers, αλλά και για τους devs. Οι μεν έχουν μία αναξιόπιστη, από άποψη ασφάλειας και παροχών, κονσόλα, οι δε έχουν μία πλατφόρμα ανάπτυξης που δεν τους συμφέρει.

Όντως έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τα αντιμετωπίσει όλα αυτά η SONY, αν και είναι η τρίτη φορά που το λέμε αυτό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και πάντα κάτι ακόμα συμβαίνει.

edit:

hideo κατά τη γνώμη μου η συγκεκριμένη κίνηση της SONY δεν είναι λιγότερο απαράδεκτη από όλα αυτά που κάνουν οι hackers. Προφανώς και δεν εγκρίνω τίποτα από όλα αυτά βέβαια.

Comment

Working...
                                X