Announcement

Collapse
No announcement yet.

PSN Hack Thread

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Φήμες για νέα επίθεση στο psn
    Carpe diem

Comment

Sony to gift PSN users two free games
      Sony is going to offer PSN users two free games in the wake of last month's widely-publicised security breach.

Btw μου εχει ερθει και εμενα το portal αλλα δεν εχω ανοιξει το μηχανημα ακομα...Αντε να δουμε ποτε θα γινει η επαναφορα...

Comment

2 από μία λίστα των 5; Αστειεύονται ρε ; Ελπίζω τουλάχιστον αυτά τα 5 να είναι πραγματικά καλά παιχνίδια και όχι βλακείες. Εγώ το Trine θα ήθελα και το PixelJunk Shooter 2, τώρα τι θα δώσουν...

Comment

fail post.
          Ας σβηστει.

Comment

Το θέμα δεν είναι να δώσουν 5 αλλά αυτά τα 5 από τα οποία διαλέγεις να είναι καλά παιχνίδια και να μην τα έχεις.
            Originally posted by Squall Leonhart
            I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
            Originally posted by 丹野
            Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
            Originally posted by Ryu_gr
            υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

Ναι το καταλαβα straier.Aστο με εφαγε η αυπνια.Δεν επικοινωνω.
              Aκυρωσα το ποστ μου.

Επρεπε να βαλουν περισσοτερα για επιλογη.Τουλαχιστον ελπιζω να μη βαλουν σαβουρες.
              Βεβαια μπορουν να βαλουν και μεγαλα παιχνιδια(Πχ infamous κτλ) που εχουν βγει σε blu ray και οχι μονο τυπου Trine.
              Κατσε να δεις που το ενα θα ειναι το lbp.

Comment

Imo πρέπει να είναι σύγχρονα παιχνίδια. Ok δυνατά τα LBP και WipEout HD, αλλά πέρασαν πόσα χρόνια από τότε που κυκλοφόρησαν.

5 παιχνίδια από όλη την υπηρεσία = fail imo, ας έδιναν το ok να πάρουμε 2 games από όλα όσα έχουν στο PSN ή 15-20€ στο wallet να τα φάμε όπως θέλουμε.

Comment

Μπορει να εχει και ps1 games και psp games μεσα στα 5.
                  Δλδ σιγουρα θα εχει.
                  Οποτε τα παιχνιδια του ps3 στην καλυτερη θα ειναι 3 λογικα.

Comment

We will be offering PSN users the opportunity to select two PS3 games from a list of five, as well as offering PSP users the opportunity to choose two games from a list of four
                    κανονικα επρεπε νa σου δινουνε τη δυνατοτητα να παρεις 2-3 games απο ολο το psn

Comment

Εμένα πάντως 2/5 PS3 games, 2/4 PSP games και 1 μήνας PSN+ δε μου λένε κάτι, μέχρι να δω ποια παιχνίδια θα είναι αυτά. Υπάρχουν σίγουρα τίτλοι που με ενδιαφέρουν, αλλά στους 5 οι πιθανότητες να τύχουν αυτά που θέλω είναι ελάχιστες.

Comment

παντως φημες λενε οτι παει για ιουνιο η επαναφορα του psn ελπιζω να ειναι ραδιοαρβυλα ( και οχι αυτη του αντ1)

Comment

Οποτε στα 5 παιχνιδια ,θα ειναι ολα ps3 games.(εκτος αν θεωρουν τα ps1 games ,ps3 games,επειδη παιζουν στο ps3)
                          Μια χαρα ακουγεται.
                          Βεβαια ας δουμε τι παιχνιδια θα ειναι πρωτα.

Comment

Originally posted by Vaynard View Post
                            παντως φημες λενε οτι παει για ιουνιο η επαναφορα του psn ελπιζω να ειναι ραδιοαρβυλα ( και οχι αυτη του αντ1)
                            Αν πάει για Ιούνιο τι να πω, split screen coop το Portal 2 με μπύρες και πίτσες, back to 90s .

Comment

αν δεν προλαβουνε την κυκλοφορια του L.A noire παντως που ειναι πολυ πιθανο (γιατι θα εχει και day one dlc μαλλον) θα ειναι ακομα ενα fail, και τον ιουνιο εχει πολυ πραμα απο τιτλους που πρεπει να ειναι ετοιμο το psn
                              dungeon siege 3, alice (τυχον dlc), duke nukem, hunted κτλ

edit: και φυσικα infamous 2 και η ΑΕ του ssfiv πως τα ξεχασα

Comment

Γιατί το πας τόσο μακριά; Δες τι γίνεται τώρα, κυκλοφόρησε Portal 2, επί ενάμιση χρόνο ακούγαμε για cross platform multiplayer, steam cloud saves, συγχρονισμό της προόδου και των trophies μεταξύ steam και PSN, δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού σε Steam φυσικά και τελικά τι έχουμε στα χέρια μας; Τίποτα . Αυτό, σε συνδυασμό με όσους δεν μπορούν να παίξουν τόσο καιρό και φυσικά με τα όσα είπες φέρνουν τη Sony σε τραγικά μειονεκτική θέση και, καλώς ή κακώς, η υπομονή αρχίζει να εξαντλείται.

Και πάνω σε όλα αυτά μας λένε 2 στα 5 επιλεγμένα από αυτούς games τσάμπα και 1 μήνα στο PSN+;

Comment

Working...
                                X