Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    OBJECTION!!!
    τι; ρώτα και τον crpl

Leave a comment:

• Altair
    replied
    [QUOTE=BigBOSS;102902
    αλλά όχι πως και τα Halo δεν είναι υπερκτιμημένα.[/QUOTE]
    OBJECTION!!!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Μην συγκρίνετε το U3 με ένα tech demo.

Είπαμε το U3 είναι το top of the top του ps3, και η Naughty Dog χρειάστηκε 3 παιχνίδια για να βγάλει τέτοια γραφικά.

fail λογική, κατά λάθος το wii u εγκαινιάζει την νέα γενιά στις κονσόλες, ή μήπως αυτό δεν είναι ακόμη και τόσο σίγουρο;;

δηλαδή το καλύτερο σε γραφικά fighting του ps2 (επειδή οι devs ήξεραν χρόνια την κονσόλα και τα κόλπα της) ξεπερνούσε σε γραφικά ας πούμε το Virtua Fighter που βγήκε στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του ps3;

όχι φυσικά γιατί το ps3 ήταν επόμενης γενιάς κονσόλα ώστε ακόμη και τα καλύτερα γραφικά του ps2 να μην αγγίζουν καν τα γραφικά των αρχικών games του ps3.

Deus δεν είπα πως το Killzone 2,3 είναι καλύτερο σε gameplay απο τα Halo, αλλά όχι πως και τα Halo δεν είναι υπερκτιμημένα.

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by hideo View Post
    Moνο εγω βλεπω,οτι παραδοσιακα εδω και 10 σχεδον χρονια(απο gamepro forum) ολα τα vs ηταν στην πραγματικοτητα(στην ουσια) BigBoss vs Paixtis ?

Χαχά καλό!
    Τώρα BB τα tech demo του WiiU είναι τα καλύτερα που έχουμε δει μέχρι τώρα.Το killzone 2 είναι cgi οπότε δεν είναι στην ίδια κατηγορία.Αυτό από μόνο του γεννάει μεγάλες προσδοκίες για το WiiU και πού ξες μπορεί να μην είναι και πολύ μακρυά από τον επικείμενο ανταγωνισμό.Και επαναλαμβάνω ότι θα χρησιμοποιεί κάρτα του 2008 έγκειται ακόμη στα όρια της φήμης.Μπορεί να αλλάξει χίλιες κάρτες μέχρι να κυκλοφορήσει του χρόνου η κονσόλα αν δεν την αποκαλύψουν επίσημα μέχρι τότε.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Epeidh twra ekana ton kopo na dw to tech demo tou zelda, na pw oti afto pou to kanei na mhn deixnei toso kalo oso eprepe na deixnei einai to animation tou Link Imo?
    Kaneis pou kaneis tech demo, giati den vazeis ena motion capture ston hrwa sou mamw?
    Poso kalytero tha edeixne?

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Τι σας αρεσει στην πλαστικουρα του Uncharted δεν μπορω να καταλαβω..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Μάγκες,έχω κράξει πολλές φορές τον ΒΒ για τη λογική του και τη νοοτροπία του
    δεν είναι θέμα λογικής και νοοτροπίας, απλώς αν το πρόσεξες τις τελευτέες μέρες τρολάρω συνεχώς

δες και ένα ποστ μου στο θέμα του psvita

Και ναι είμαι Μ$ fanboy,αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβλεπα τα Uncharted,Heavy Rain,God of War 3,αναρωτιόμουνα πως στο κέρατο θα έβγαινε κάτι τέτοιο στο Χ360.
    ισχύει.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Μάγκες,έχω κράξει πολλές φορές τον ΒΒ για τη λογική του και τη νοοτροπία του,αλλά στο συγκεκριμένο θέμα συμφωνώ 100% μαζί του.Βλάκα Crpl αδιαφορώ για τα μικρά στούντιο.Εδώ μιλάμε για το τι μπορεί να κάνει το μηχάνημα.Οπότε όπως καταλαβαίνεις είσαι off topic.
    Και ναι είμαι Μ$ fanboy,αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν έβλεπα τα Uncharted,Heavy Rain,God of War 3,αναρωτιόμουνα πως στο κέρατο θα έβγαινε κάτι τέτοιο στο Χ360.

Deus Μιλάμε για τεχνικό τομέα εδώ.Ναι στο gameplay το Halo 1 είναι καλύτερο από όσα fps (εκτός Halo franchise) κυκλοφορούν σε οποιαδήποτε κονσόλα,αλλά όχι και στα γραφικά.

Leave a comment:

• hideo
    replied
    Moνο εγω βλεπω,οτι παραδοσιακα εδω και 10 σχεδον χρονια(απο gamepro forum) ολα τα vs ηταν στην πραγματικοτητα(στην ουσια) BigBoss vs Paixtis ?

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Γιατι καθε θρεντ πρεπει να καταληγει σε graphics whoring μεχρι αηδιας; Να λεγαμε και για το Wii U παει κι ερχεται, αλλα που τετοια..

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Βρε big boss άλλο το να έχουν κάποια games καταπληκτικά γραφικά,ίσως καλύτερα από ότιδήποτε έχει να δώσει ο ανταγωνισμόςκαι άλλο να κάνουν ένα άλλο μηχάνημα να δείχνει ξεπερασμένο.Α και άκυρο το παράδειγμά σου για το killzone γιατί δεν έχει φτάσει το halo σε ποιότητα.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Με games σαν τα Uncharted, Κillzone 2,3 και God of War 3.

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Χαχαχαχαχαχαχα

Το σώμα μου δεν ήταν έτοιμο.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by BigBOSS View Post

έγινε.

joke post??

Leave a comment: