Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Altair
    replied
    Originally posted by paixtis View Post
    Φανμποίζεις coolare λίγο!
    Οι φήμες μιλάνε για αρκετά δυνατώτερο μηχάνημα πλέον.Αυτά που ήξερες last year...
    Εγώ γράφω κάτι βασισμένο σε επιχειρήματα,ο Νικ μου είπε πως δεν είναι έτσι,και τον πιστεύω μιας και θεωρώ πως το έχει ψάξει περισσότερο,κι εσύ μου μιλάς για φανμποϊσμό.Ότι να'ναι πραγματικά.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Big Boss meta to prwto sxolio den katafera na diavasw alla

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Originally posted by Altair View Post
    Πόσο δυνατότερο να είναι;Άλλωστε το 2012 που θα βγει,πρέπει να είναι δυνατότερο.Αλλά ακόμα κι αυτό δεν λέει κάτι.Μην ξεχνάμε ότι κάθε μηχάνημα βγάζει τα καλύτερα γραφικά του όσο περισσότερο συνηθίζουν οι προγραμματιστές την αρχιτεκτονική του.Με αυτό το σκεπτικό,κι εφόσον δεν είναι πολύ δυνατότερο από τα άλλα δύο,το πιθανότερο είναι όταν κυκλοφορήσει να υπάρχουν απειροελάχιστες διαφορές,για να μην σας πω πως θα είναι και κατωτέρου επιπέδου.Από το PS3 στάνταρ.Από το Χ360 ίσως.Αλλά μακάρι να βγω ψεύτης.

Φανμποίζεις coolare λίγο!
    Οι φήμες μιλάνε για αρκετά δυνατώτερο μηχάνημα πλέον.Αυτά που ήξερες last year...

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by Ground_zero View Post
    Psilo off topic alla kapou eprepe na to pw

Yparxei ena arthro sto gameover.gr pou leei oti epesan oi metoxes ths Nintendo 5% meta thn parousiash tou WiiU ktl ktl.
    To koryfaio einai h prwth apanthsh sta sxolia apo katw and I quote:

Pou einai o poio kontinos gremos na phdiksw!!!!!
    κάποιος άλλος λέει
    εγώ δεν εντυπωσιάστηκα καθόλου...δεν νομίζω η οικιακή κονσόλα της ninty να προσφέρει τίποτα...ειδικά το χειριστήριο-τηλεόραση-τούβλο-μπλοκάκι και γω δεν ξέρω τι άλλο...φέτος την ninty την βλέπω πεσμένη γενικά...μια με το 3ds τώρα με το wii-u

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Xaxa, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ!

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Psilo off topic alla kapou eprepe na to pw

Yparxei ena arthro sto gameover.gr pou leei oti epesan oi metoxes ths Nintendo 5% meta thn parousiash tou WiiU ktl ktl.
    To koryfaio einai h prwth apanthsh sta sxolia apo katw and I quote:

κουραγιο nintendo και μολις βγει το Wii U εμεις θα στην ανεβασουμε τη μετοχη!!
    Pou einai o poio kontinos gremos na phdiksw!!!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    To Wii U ειναι φτιαγμενο απο κυτταρα του Chuck Norris και μπορει να τρεξει τα παντα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Originally posted by Enpsty View Post
    Απίστευτο πάντως πως ένα παιχνίδι που βγήκε πριν 2-3 χρόνια; και δεν μπορούν να το τρέξουν στα ούτε τα καλύτερα μηχανήματα.
    Αυτο ελεγα σε αλλο thread.. Απλα πολυ μπροστα απο την εποχη του..

To wii u ουτε στον υπνο του δεν το τρεχει σε 1080p και high... Εδω τα φτηνουν αλλα και αλλα συστηματα. Μιλαμε για 30 frames σταθερα δηλαδη οχι στην αρχη και ολα οκ, οποιος το εχει τερματισει ξερει ποσο μπορει να πεσει το frame rate οταν γινεται χαμος, πχ στην τελευταια μαχη το wii u θα το εβγαζε σε slow motion αυτο ειναι σιγουρο.. Με φιλτρα και τεχνικες(οπως στο crysis 2) ολα γινονται αλλα μιλαμε για brute force που το wii u ειναι φανερο οτι δεν εχει και ουτε ο σκοπος του ηταν να εχει.

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Oύτε η 5990 ή GTX 580 μπορούν να το τρέξουν πάνω απο 100 frames (συνήθως γύρω στα 70) στα 1080p και μιλάμε για game κοντά τετραετίας, αλλά αξίζει να δώσεις κοντά 600 ευρώ για το Crysis; ε όχι

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Απίστευτο πάντως πως ένα παιχνίδι που βγήκε πριν 2-3 χρόνια; και δεν μπορούν να το τρέξουν στα ούτε τα καλύτερα μηχανήματα.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ε για 30 έλεγα συνέχεια εγώ, το να θέλεις να τρέξεις το Crysis με 60Fps είναι υπερβολή να ούμ~!

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Είπα δεν το πάιζει με 60 frames όχι πως δεν μπορεί να το παιξει πχ με 30, και μιλάμε για 1080p που είναι πολύ μεγάλη ανάλυση. Ούτε βέβαια σε 1280x1024 παιζει στα 60fps.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    H 4870 με την 5770 που είναι ένα level κάτω απο την 5850 έχουν ίδιες επιδόσεις. Συν τοις άλλοις επειδή έκανα τα maths όταν έγραφα τα προηγούμενα, η κάρτα του Wii είναι 15% γρηγορότερη απο την 4870 σε pure δύναμη. Πάντως BigBoss η δικιά σου κάρτα μου φαίνεται περίεργο που δεν βγάζει το Crysis με 30 fps στο Very High με AA on (το Metro 2033 ήταν ο λόγος που έγραψα σχεδόν ). Με το κατάλληλο optimization είμαι σίγουρος οτι θα μπορούσε να αποδώσει το Crysis το Wii U έστω χωρίς ΑΑ ή απλά στα High.
    Η αλήθεια είναι πάντως πως το 2012 θα θεωρείται σχετικά αδύναμη κάρτα.

Leave a comment:

• i Have no Equal
    replied
    Και το wii u θα ζοριστει και με χαμηλοτερα games να εισαι σιγουρος.. Η νιντεντο δεν παει για τα γραφικα για αυτο βαζει ενα μετριο hardware οπως παντα, με το wii εβαλε hardware που γελαγαν και οι πετρες με το wii u αποφασισε να βαλει ενα μετριο και εκανε σωστη επιλογη.. Με διαφορα φιλτρα, motion blur και τετοια μπορει να βγαλει παρα πολυ ομορφα παιχνιδια και αυτο ειναι και το ζητουμενο..

Leave a comment:

• BigBOSS
    replied
    Originally posted by i Have no Equal View Post
    Οσο για το αν μια 4870 maxarei crysis και metro 2033 με 30fps σε καμια περιπτωση νομιζω. Τα τρεχει καλα αλλα οχι max με σταθερο fr..
    εδώ και το pc μου ζορίζεται στο crysis με όλα τέρμα στα 1080p, δηλαδή το παίζει με 30 το πολύ μέσο frame (μόνο σε 2-3 games αυτό, που και το metro 2033 είναι κάργα nvidia optimised). Βέβαια αυτό αλλάζει με 2x 5850

Leave a comment:

Working...
X