Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by straier View Post
    LOL
    Θα απαγορεύεται να το πωλούν και στα μαγαζιά πέραν αυτών των ωρών;
    Σε shady καταστήματα σαν sex shop ξερω γω.... σε τιποτα σοκακια αποκλειστικα για αυτα τα games...

nintendo, every year more awesomely stupid

Comment

• Well played.
      Aντε και με Wii U homebrew thread μεσα στους ερχομενους μηνες.

Comment

• hacking?

Comment

• Ναι βασικα αυτο υπονοει - εκτος κι αν ειναι σοπια. Αν και μαλλον ειναι real deal.
          Do a barrel roll!

Comment

• Ήδη έχει πέσει η φήμη ότι κατάφεραν να «σπάσουν» το region lock σύστημα στο 3DS. Περιμένω να επιβεβαιωθεί και να πάω να το «σπάσω» το δικό μου!
            sigpic

Comment

• Κοιτάζω τώρα online να δω τι γίνετε με το Nintendo Club. Σου στέλνουν gifts ανάλογα με το ποσα coins έχεις ε? Έχετε account? Δουλεύει ok?

Comment

• Νομίζω είναι μόνο για Αγγλία. Ή τουλάχιστον δεν έχει Ελληνικό Nintendo Club.

Comment

• Λέει πάντως ότι το shipping είναι free. Δεν είναι worldwide? Αν είναι να μην ασχοληθώ τότε.

Comment

• Νομίζω ότι δεν μπορείς να καταχωρήσεις πόντους αν δεν είσαι από Αγγλία. Ή και να καταχωρήσεις δεν κερδίζεις τίποτα. Έχουμε nortec club αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με αυτό.

Comment

• Οριστε ενα ωραιο αρθρο απο το Eurogamer για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι 3rd party devs στην προσπαθεια τους να αναπτυξουν παιχνιδια για το Wii U.
                      A third-party developer talks about the challenges of working with Nintendo and its latest console.

Σε αυτη τη γενια η Ν θα ειναι πιο μονη της κι απ' οσο ηταν στην εποχη του Ν64, τα λαθη που χουν γινει ειναι τραγικα.

Comment

• Προς όσους έχουν την μαύρη έκδοση.Ρε σεις;Αυτό γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα..Κατά τ'άλλα έκανα το initial setup,κάνω το μεγάλο update και τελικά δε χρειάστηκε να κάνω χώρο.Το σύνδεσα δίπλα από το PS4,βολεύει τελικά πολύ ότι είναι μικρό όσον αφορά το πλάτος.
                        Ωπ τέλος το update.Πάω για NSMBU.
                        Carpe diem

Comment

• PLUS του ότι τονίζει και την σκόνη. Άσε θα θέλει ξεσκόνισμα κάθε 2-3 ημερες, ή θα κάνω ότι έκανα και παλιά, σκέπασμα με ένα ρούχο.

Τα loading στα menus και τα setup timings είναι υπερβολικά, μου την έσπασαν σε κάποιες φάσης. Δεν σε αφήνει να κινηθείς άνετα.

Comment

• Εγώ βάζω πετσετάκια πάνω από τις κονσόλες,και στο WiiU έκανα το ίδιο.Το βγάζω όταν είναι να παίξω βέβαια ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία.Ναι αυτό με τους χρόνους φορτώματος είναι κουραστικό.Κατά τ'άλλα το Wiipad τα σπάει άπειρα έτσι;
                            Carpe diem

Comment

• Αυτό με βλέπω να ξαναρχίζω να κάνω και εγώ.

Ναι ο μοχλός είναι pretty cool, το παιχνίδι στην οθόνη φαίνεται μια χαρά και πιστεύω πως θα δουλεύει πολύ καλά με κάποια παιχνίδια. Θα πρέπει να αγοράσουμε και screen protector όμως. Η μπαταρία του δεν αντέχει αρκετά, ok αναμενόμενο. Τις βάσεις της κονσόλας και του μοχλού/charger δεν τις χρησιμοποιώ για την ώρα, αν και είναι ωραία σαν εικόνα. Απορώ πάντως αν τους στοιχίζει πολλά τέτοιο controller, είναι σαν φορητή κονσόλα από μονο του.

Comment

• Εγώ κράτησα τη συσκευασία που ήταν μέσα και το βάζω σε ξεχωριστό συρτάρι μαζί με το φορτιστή ώστενα είναι μονίμως προστατευμένο.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X