Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ήδη έχει πέσει η φήμη ότι κατάφεραν να «σπάσουν» το region lock σύστημα στο 3DS. Περιμένω να επιβεβαιωθεί και να πάω να το «σπάσω» το δικό μου!
Νομίζω ότι δεν μπορείς να καταχωρήσεις πόντους αν δεν είσαι από Αγγλία. Ή και να καταχωρήσεις δεν κερδίζεις τίποτα. Έχουμε nortec club αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει με αυτό.
Οριστε ενα ωραιο αρθρο απο το Eurogamer για τις δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι 3rd party devs στην προσπαθεια τους να αναπτυξουν παιχνιδια για το Wii U.
Προς όσους έχουν την μαύρη έκδοση.Ρε σεις;Αυτό γεμίζει δαχτυλιές για πλάκα..Κατά τ'άλλα έκανα το initial setup,κάνω το μεγάλο update και τελικά δε χρειάστηκε να κάνω χώρο.Το σύνδεσα δίπλα από το PS4,βολεύει τελικά πολύ ότι είναι μικρό όσον αφορά το πλάτος.
Ωπ τέλος το update.Πάω για NSMBU.
Εγώ βάζω πετσετάκια πάνω από τις κονσόλες,και στο WiiU έκανα το ίδιο.Το βγάζω όταν είναι να παίξω βέβαια ώστε να μην ανεβάζει θερμοκρασία.Ναι αυτό με τους χρόνους φορτώματος είναι κουραστικό.Κατά τ'άλλα το Wiipad τα σπάει άπειρα έτσι;
Ναι ο μοχλός είναι pretty cool, το παιχνίδι στην οθόνη φαίνεται μια χαρά και πιστεύω πως θα δουλεύει πολύ καλά με κάποια παιχνίδια. Θα πρέπει να αγοράσουμε και screen protector όμως. Η μπαταρία του δεν αντέχει αρκετά, ok αναμενόμενο. Τις βάσεις της κονσόλας και του μοχλού/charger δεν τις χρησιμοποιώ για την ώρα, αν και είναι ωραία σαν εικόνα. Απορώ πάντως αν τους στοιχίζει πολλά τέτοιο controller, είναι σαν φορητή κονσόλα από μονο του.
Comment