Announcement

Collapse
No announcement yet.

Nintendo Wii U

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Απόδειξη πόσο εύκολα θα βγάζει 1080p.
    Τι σόι απόδειξη είναι το ότι ΘΑ βγάζει 1080p, ενώ δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ακόμα ;

Comment

• Originally posted by Evans View Post
      Τι σόι απόδειξη είναι το ότι ΘΑ βγάζει 1080p, ενώ δεν έχουμε δει κάτι τέτοιο ακόμα ;
      Το Zombi U τρέχει ήδη σε 1080p. Τα Monster Hunter 3 Ultimate και Rayman Legends θα τρέχουν σε 1080p επίσης.

Comment

• Originally posted by Hellraider View Post
        Γιατί πιστεύεις ότι τα digital/indie παιχνίδια δεν θα ευνοηθούν και αυτά με καινούριο hardware;;)
        Οι indies δεν ενδιαφέρονται για το hardware αλλά για τη ποιότητα των διαθέσιμων tools και, φυσικά, για τη δομή και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών που καλούνται να χρησιμοποιήσουν.

Στα παραπάνω, μέχρι στιγμής, και οι τρεις είναι για τα πανηγύρια.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Originally posted by Enpsty View Post
          Το Zombi U τρέχει ήδη σε 1080p. Τα Monster Hunter 3 Ultimate και Rayman Legends θα τρέχουν σε 1080p επίσης.
          Ναι αλλά είναι άσχετο με την Ram lol.
          Η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο, δε σε ενδιαφέρει μόνο πόσα πράγματα χωράει η Ram, αλλά και πόσο γρήγορα ανταλλάσει δεδομένα με τον επεξεργαστή (για αυτό δεν τρέχουνε ακόμα σε DDR1 οι υπολογιστές)
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• @Evas: Δεν διαφωνώ σε αυτά που λες για indie, απλά λέω ότι η πορεία της indie σκηνής δεν έχει σχέση με το hardware.

Originally posted by kakashi_gr View Post
            λεφτα ΔΕΝ υπαρχουν.
            καλυτερα να αργησουν λιγο ακομα οι νεες κονσολες μπας και μαζεψουμε κανα λεφτο και βλεπουμε.
            μια χαρα την βγαζω με την xbox-αρα ακομα.
            δεν εχω αναγκη απο νεες κονσολες.
            Μα γιατί να αργήσουν ; πρέπει να τις πάρεις day 1 ; Όσο πιο γρήγορα βγουν τόσο πιο γρήγορα θα υπάρξει price drop . Ας βγουν αύριο, εγώ έχω 2-3 χρόνια ακόμα για να τελειώσω με τα games της τωρινής γενιάς .

Comment

• Originally posted by Somari View Post
              Ναι αλλά είναι άσχετο με την Ram lol.
              Η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο, δε σε ενδιαφέρει μόνο πόσα πράγματα χωράει η Ram, αλλά και πόσο γρήγορα ανταλλάσει δεδομένα με τον επεξεργαστή (για αυτό δεν τρέχουνε ακόμα σε DDR1 οι υπολογιστές)
              Δεν διαφωνώ. Για το 1080p μίλησα κάτι που οι περισσότεροι devs έχουν πει ότι είναι πιο εύκολα εφικτό στο Wii U.
              Ούτως ή άλλως εκτός ενός απ'την 4A Games οι περισσότεροι devs μάλλον θετικά έχουν μιλήσει για το hardware.

Comment

• to agorasa ke exo pexi 5-6 ores lipon oi entiposis mou mexri tora ine thetikes.
                1-to gamepad ine ola ta lefta elafri ke litourgi telia
                2-to menu ta settings ine polli apla ke litourgika
                3-ine athorivo
                4-to miiverse mou arese ke to nintendo shop
                5-to mario ine polli kalo
                afta mexri tora den dokimasa akomi to zombiu i to nintendo land.to monadiko se isagogika provlima pou exo ine otan allaxis aplications argi 10 deftera alla logika tha to ftiaxoun me kana update parakato

Comment

• wesker το μηχάνημα είναι ελαφρύ; Η πιθανότητα μεταφοράς είναι εφικτή;

Σκεφτόμουν το τραβηγμένο αλλά super-duper win σενάριο να πάρεις Wii U και να το συνδέσεις σε πρίζα τραίνου και να παίζεις μέσω του gamepad.

Αν είσαι αρκετά καμένος πάρτο σε κανά starbucks και πες μας εμπειρίας μεταφοράς, σύνδεσης, gaming experience (και αντίδραση του κόσμου ).

Όσο περνάνε οι μέρες, το WiiU μου φαίνεται όλο και πιο super win μηχάνημα, δεν καταλαβαίνω πώς κατάφερε η Ν να πείσει εμένα .

Comment

• ine polli elafri evans

Comment

• Ορίστε, η πρώτη φορητή κονσόλα. Η τέλεια λύση για hardcore gaming while commuting .

Comment

• Originally posted by Evans View Post
                        wesker το μηχάνημα είναι ελαφρύ; Η πιθανότητα μεταφοράς είναι εφικτή;

Σκεφτόμουν το τραβηγμένο αλλά super-duper win σενάριο να πάρεις Wii U και να το συνδέσεις σε πρίζα τραίνου και να παίζεις μέσω του gamepad.

Αν είσαι αρκετά καμένος πάρτο σε κανά starbucks και πες μας εμπειρίας μεταφοράς, σύνδεσης, gaming experience (και αντίδραση του κόσμου ).

Όσο περνάνε οι μέρες, το WiiU μου φαίνεται όλο και πιο super win μηχάνημα, δεν καταλαβαίνω πώς κατάφερε η Ν να πείσει εμένα .
                        Ποσο win θα ειναι αυτο, δεν το ειχα σκεφτει καν..

Οσο περνάν οι μερες και εμενα ολο και καλυτερο μου φαινεται.. Να ειχει multitouch και capacitive touch το gamepad και θα ηταν ακομα καλυτερο..

Comment

• Ok seriously twra, diavasa arketa kai den eipa tipote, alla edw to 99% twn gamers pou exw milhsei vrizoun tis forhtes paixnidomhxanes epeidh exoun hardcore titlous legontas pws to hardcore gaming den einai ftiagmeno gia na paizeis "on the go" (kai ara den aksizoun ws konsoles) kai eseis enthousiazeste gia forhto gaming me to terastio pad tou WiiU?
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

• Ε καλά τέτοιο graphic quality μόνο η επόμενη γενιά φορητών θα βγάλει (+5 χρόνια).

Ούτε καμένες σκέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε πλέον .

Πάντως seriously το WiiU πραγματικά το θεωρώ μία "φορητή" κονσόλα, δεδομένου ότι το μόνο που χρειάζεσαι για να παίξεις είναι μία πρίζα. Δε λέω ότι είναι handheld, προς θεού, το concept όμως WiiU στο τραπέζι του τραίνου και gaming στο gamepad είναι πέρα για πέρα εφικτό.

Άλλοι βγάζουν τα laptops τους, εσύ βγάζεις το WiiU. Το ίδιο και το αυτό .

Πρέπει να βρω δουλειά, να αγοράσω WiiU και να το κάνω το παραπάνω. Έχω βγάλει laptop και έπαιζα FF XII, τώρα πρέπει να πάω στο επόμενο level .

Comment

• Όσο περνάνε οι μέρες, το WiiU μου φαίνεται όλο και πιο super win μηχάνημα, δεν καταλαβαίνω πώς κατάφερε η Ν να πείσει εμένα .
                              Πραγματικά πολύ περίεργο να ψηθείς για νέο high tech gadget .

Comment

• Kamia shmasia den exei, prwta prwta einai ypervolika megalo se megethos gia forhto, defteron tha eprepe na pistevete oti ta core games den einai gia forhta, triton tha eprepe na pistevete oti ta forhta einai gia na ta paizeis xwris priza, tetarton h othonh den einai 5000 intswn kai ara tha eprepe na sas enoxlei sto "immersion".

Den ta lew egw afta, oi alloi mou ta legane otan milousame gia forhto gaming.
                                "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                                But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                                Kindred, this blade and I.
                                "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                                Greek Gaming Videos
                                Greek Final Fantasy Forum

Comment

Working...
                                X