ε ναι,ομως αυτο που γινεται σε αυτο το forum που ο καθενας βγαζει απο μονος του συμερασματα...πχ απο που προεκυψε οτι δεν εχω παιξει ας πουμε ποτε competitive fps games και συγκεκριμενα counterstrike δεν μπορω να το καταλαβω...
και για να δωσω ενα απλο παραδειγμα
τα fps χρειαζονται eye coordination, mouse muscle memory, reactions , αποστηθιση των stages των καλων spots και αποστηθιση καποιων ταχτικων (team και single)
τα fighting games χρειαζονται mind games, reactions, γνωση σε frame data , γνωση σε hitboxes και πως αλληλεπιδρουνε μεταξυ τους , γνωση ΟΛΩΝ των matchups, execution-muscle memory σε συγκεκριμενες αλληλουχιες κινησεων,practice , practice and practice και για να μην αναφερω χιλιες δυο τεχνικες που αν δεν στις δειξει καποιος δεν προκειται ποτε να τις βρεις μονος σου
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Competitive Gaming
Collapse
X
-
Όντως τρελό φεηλ το ότι δεν συμπεριέλαβαν κάποιο fighting.
Συμφωνώ με vaynard,έχοντας ασχοληθεί λίγο και εγώ με fighting,η εξάσκηση που χρειάζεται για να παικτεί ανταγωνιστικά ένα fighting είναι πραγματικά από άλλο πλανήτη.Αυτά χωρίς να υποτιμώ και τα άλλα παιχνίδια έτσι;;)
Leave a comment:
-
εχω ασχοληθει με ολες τις κατηγοριες e sports μαν που ειμαι σε θεση να γνωριζω ποσο αφωσιωση και καψιμο χρειαζεται σε καθε μια για να γινεις καλος , δεν μιλαω χωρις να ξερω, παιξε πρωτα ενα fighting αδερφε και μετα ελα να κρινεις και συ
Leave a comment:
-
Τα fightings και το Starcraft δεν είναι εξαιρέσεις. Απλά δεν έχεις ασχοληθεί σοβαρά με τα Dota clones και τα FPS για να ξέρεις τι παίζει. Στο CS επι 11 συνεχόμενα χρόνια το επίπεδο συνεχώς ανεβαίνει π.χ...
Και Tanno τον crpl τον έχω.
Leave a comment:
-
Competitive Gaming
competitive games tours χωρις fightings? , well χρειαζονται x10 το λιωσιμο για να γινεις καλος σε σχεση με τις υπολοιπες e-sports κατηγοριες (με εξαιρεση το starcraft) οποτε λογικοTags: None
Leave a comment: