Announcement

Collapse
No announcement yet.

God of Gaiden May Cry

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sOLiD SNAKE
    replied
    In howard we trust ;)

Έτσι για να μαζευόμαστε οι true hardcore fans του dmc

Βάζω και για το Asura's Wrath (aka god of war made in japan)

sOLiD_SNAKE υπάρχει θέμα για NG3. http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=gaiden
    Επειδή βλέπω ότι δεν τραβάνε τα ξεχωριστά θρεντ εγώ λέω να ποστάρουμε εδώ γενικά για το genre

Ninja Gaiden III - Boss Battle

και ένα bossbattle του NG3 από την E3 που βρήκα στο youtube

Leave a comment:

• wesker
    replied
    na po ke ego tin gnomi mou.to god of war gia mena den ine hack and slash to theoro action adventure.tora an milisoume gia xaraktires protimo ton kratos apla epidi den mou aresi pou o dante sinexos kani astia ke palava pragmata diki mou apopsi panta etsi.vasika o kathenas exi tin gnomi tou se allous aresoun kapia pragmata se allon oxi.tora ta reviews ti lene den me endiaferi an mou aresi ena game tha to pexo.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Ποτε έφτιαξα έτσι ωραίο topic?

sOLiD_SNAKE υπάρχει θέμα για NG3. http://www.gamers-odyssey.com/forums...ghlight=gaiden

Leave a comment:

• sOLiD SNAKE
    replied
    nooto,sOLiD, ηρεμήστε ρε σεις,μια χαρά τα λέγατε τόση ώρα.
    Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον nooto .

Δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα για το NG3, οπότε το βάζω εδώ .

TGS 11: Consequences Trailer

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Eπειδή δεν συμφωνεί κανείς μαζί σου,είναι ανάγκη να χρησιμοποιείς χαρακτηρισμούς που προσβάλλουν τον άλλο;Θες κουβέντα;Συνέχισε,αλλά αν δεν φέρεσαι κόσμια,μην περιμένεις οι υπόλοιποι να σε αντιμε,ωπίζουν καλύτερα. ;)
    Τα έχεις παίξει;Από τα παραπάνω ποστ κατάλαβα ότι δεν έχεις ασχοληθεί παρά μόνο με το NG.Sorry αν κατάλαβα λάθος,αλλά τόσα ποστς μαζεμένα διάβασα μπορεί να τα έχασα λίγο.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Να μην λέω την γνώμη μου τότε? Στην αρχή ήμουν έτοιμος για συζήτηση, και αν θυμάμαι καλά δεν είχα αναφερθεί σε γελοιότητες, μέχρι που άρχισαν να λένε για τους χαραχτήρες και την ιστορία του GOW. Εκεί αν δεν πεις ότι είναι γελοίο, τότε πως αντιδράς? Η δεν αντιδράς?

Να ρωτήσω, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω παίξει τα συγκεκριμένα παιχνίδια?

Τελοσπάντων, να πηγαίνω και εγώ σιγά-σιγά από αυτό το topic.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    nooto,sOLiD, ηρεμήστε ρε σεις,μια χαρά τα λέγατε τόση ώρα.
    Aion είπες ότι είναι γνώμη μας και το βρίσκεις γελοίο,άρα είναι σα να λες εμάς γελοίους.Το αστείο όμως ξέρεις ποιο είναι;Ότι εμείς,ναι ακόμα κι εγώ ()έχουμε παίξει και τελειώσει τα παιχνίδια.Εσύ πάλι,απλά λες ότι σου κατέβει στην κούτρα,μας προσβάλλεις όλους και μετά λες ότι θες να κάνουμε και κουβέντα με επιχειρήματα.Ω καιροί,ω ήθη.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Καλά από τα τόσα ορθογραφικά εκεί έμεινες εσύ;
    Επαναλήφθηκε τόσες φορές που βαρέθηκα να το βλέπω. Τα άλλα πες πως είναι λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Originally posted by straier View Post
    Το "γελοίος" γράφεται έτσι.
    Kαλά από τα τόσα ορθογραφικά εκεί έμεινες εσύ;

Leave a comment:

• nooto
    replied
    Count on me.
    Ι bet...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Όντως.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Το "γελοίος" γράφεται έτσι.

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Count on me.

Leave a comment:

• nooto
    replied
    @Solid

Καλα ειναι προφανες πλεον οτι υπαρχει προβλημα επικοινωνιας και κατανοησης του τι λεει ο αλλος (δεν το λεω μονο για σενα γενικα μιλαω).

Anyway καλο ηταν οσο κρατησε αλλα καπου βαρεθηκα, εχουμε εστιασει σε 3-4 σημεια και απ'οτι φαινεται δεν υπαρχει ικανοτητα ουτε (στο στοιχειωδες) να κανουμε κατανοητα τα επιχειρηματα μας στον αλλον (δεν εχω το κουραγιο να σου εξηγησω οτι για ακομη μια φορα αλλα γραφω και σε αλλα μου απαντας... και μπορει να κανω και εγω το ιδιο, δεν αντιλεγω σε αυτο)...

Αν ειχες παρει χαμπαρι εστω και λιγο την ιστορια του GOW θα καταλαβαινες οτι αυτο ειναι τελειος ακυρο.
    Και να πω οτι ειναι κανα πολυπλοκο σεναριο.
    Δηλαδη εσενα αυτο ειναι θεμα σου και το τελικο σου point? Οτι δεν πηρα χαμπαρι? Συγχαρητηρια, δεχομαι το πορισμα σου...

Τουλαχιστον χαιρομαι γιατι πιστευω οτι ακουστηκαν και ωραια πραγματα μεσα σε ολο αυτο.

@Aion

Απο σενα τι να σχολιασω... Keep walking με αυτη την καταπληκτικη επιχειρηματoλογια...

Leave a comment:

• Aion
    replied
    Μεσω του Shenmue τα εμαθες ''εσυ'' οχι ''εμεις''... Οταν κυκλοφορησαν τα RE4 και GοW ''εσυ'' σκεφτηκες το Shenmue, οχι ''εμεις''...
    A μιλώ του τοίχου. Θέλεις κατάλαβε, θέλεις μην καταλάβεις.
    o Aion opws vlepw kai den exei idea gia poio pragma milaei kai synexizei na snobarei ton synomilith tou adikaiologhta xwris na diavasei kan thn gnwmh tou kai xwris na dwsei kan dika tou epixeirhmata.
    Έδωσα ολίγα επιχειρήματα, αν δεν τα είδες δεν σημαίνει ότι είναι πρόβλημα μου. Εγώ όταν λέω κάτι συνήθως το κάνω με επιχειρήματα, όχι σαν εσένα που "Και οι άλλοι συμφωνούν μαζί μου, πέστε του και εσείς παιδιά, πέστε του!". Το να δώσω επιχείρημα όμως σε ένα θέμα όπως είναι η ιστορία του GOW και γιατί δεν είναι έτσι όπως τα λες, το θεωρώ σαν ντροπή. Βασικά, βαριέμαι.
    Aion oson afora ta top paixnidia pou valame edw prwton einai apotelesma dikhs mas epiloghs, dhladh o kathenas mas evale oti tou arese tou idiou, ara prokeitai gia proswpikes listes kai o Loggo evgale aplws ena sygentrwtiko apotelesma.
    Opote prwton den einai dynaton na epiteithesai sthn proswpikh gnwmh tou allou kai defteron den ginetai na apokaleis hlithious, gelious kai fanboys tous perissoterous sto forum pou psifhsan to DMC3, mono kai mono epeidh den antistoixei sta dika sou (an theleis na to akouseis "geloia") gousta.
    Είναι η γνώμη σας, και είπα ξεκάθαρα από την αρχή ότι δεν σύμφωνο και το βρίσκω γελίο. Είχα σκοπό να πω πολλά άμα τύχαινε (που το περίμενα άλλωστε), να το συζητήσουμε, όμως μετά που είδα τις αντιδράσεις και ποσο γελία τα σκέφτεστε, το θεώρησα ανώφελο να πω αναλυτικά περισσότερα, όπως για παράδειγμα για το ότι ο Kratos δεν σκότωσε τόσο οικειοθελώς τους δικούς του.
    Thewreis ton Dante synithismeno xarakthra kai esena sou aresei o "Ninja", mhn eisai toso protwtypos stis epiloges sou tha patheis tipote...
    Ninjas yparxoun apeiroi, xarakthres san ton Dante den yparxei kanenas akomh sta video games giafto einai kai monadikos, to emathes twra kai afto.
    Βασικά παραξενεύτηκα κάπως που δεν το είχες αναφέρει από πριν αυτό, για τον Ninja. Είναι ένα hack & slash adventure με ninja, άρα τι θα είχε σαν κεντρικό χαραχτήρα? Ninja! Το είδος του παιχνιδιού, σε σχέση με το θέμα, και τον κεντρικό χαραχτήρα, δεν σου δίνει πολλά περιθώρια για να παραπονεθείς. Ο Hayabusa δείχνει ένας πολύ cool ninja χωρίς να δίνει δικαιώματα για παράπονα.

Όσο για τον Dante, συμφωνώ. Δεν υπάρχει άλλος στα VideoGames που να φορα τα συγκεκριμένα ρούχα, να έχει άσπρα μαλλιά, να τον λένε Dante, και οδηγά μια μηχανή. Κατά τα αλλα, ΚΛΙΣΕ, RPG και Anime style, nothing special, ειδικά αν τον συγκρίνεις με άλλους χαραχτήρες του είδους.

Γενικά για μένα το Ninja Gaiden παίρνει την πρωτιά, όπως έχω ήδη πει όμως, αν στην λίστα έμπαινε δεύτερο για παράδειγμα, μαζί με αλλα δυο παιχνίδια του είδους που να αξίζουν πραγματικά μια θέση στην τριάδα, τότε δεν θα υπήρχε πρόβλημα. Όχι πως τώρα έχει.

Αυτό για την μπανάνα που έβαλες μπορούμε να το συζητήσουμε μέσο chat.

Leave a comment:

Working...
X