IHNE αν ερθω και σου πω, φιλε μην μπεις σε αυτο το σπιτι γιατι δεν θα υπαρχει γυρισμος, εσυ αν αποφασισεις να μπεις δεν θα εισαι καπως υποψιασμενος? Αν μπουκαρεις με ενα καλασνικοφ και αρχιζεις να θεριζεις οτι υπαρχει μετα θα σου φταιει ο αλλος που σου εστεισε παιχνιδι? Και επισης αν σκοτωνεις αδιακριτως χωρις να κοιτας το τι και πως, καποια στιγμη δεν θα παρει η μπαλα και τους δικους σου? Εχεις δικιο σε οσα λες περι πραγματικων γεγονοτων, εγω απλα λεω οτι σε καποια σημεια το σεναριο ειναι flawed.

Σιγα μην του λεει οτι αμα μπει θα σκοτωσει και την οικογενεια του :xp:
Η Oracle λεει λεξη προς λεξη : "Beware Kratos, the dangers in the temple are greater than you know "
Ελεος δηλαδη. To σεναριο στο συγκεκριμενο σημειο ειναι ξεκαθαρο αυτο που ειναι flawed αν θες, ειναι το presentation και η σκηνοθεσια της σκηνης.
Δηλαδη προσπαθεις να αποδειξεις αυτο που θες παση θυσια με αυθαιρετα συμπερασματα.
Αν του εβαζες την κορη του να φρουρει τις μοιρες αντι για τον Θησεα, πιθανοτατα θα την ξανασκοτωνε για να περασει και μετα θα ελεγε οτι φταιει
Και να πω οτι ειναι κανα πολυπλοκο σεναριο.
Solid για να το κλεισω καπως, η εκδικηση του Κρατος ειναι δικαιολογημενη στα δικα του ματια (παροτι πιστευω οτι αν τον ρωταγαν ''Κρατος γιατι θες να σκοτωσεις τον Δια'' θα ελεγε ''aawawwa kill them all'') δεδομενης της δικης του νοημοσυνης και αντιληψης.
Τωρα σοβαρα μου το λες αυτο για την εκδικηση ; Η εκδικηση ετσι και αλλιως εξορισμου δεν πρεπει να δικαιολογειται αν το πας ετσι, και στο κατω κατω ειναι οφθαλμος αντι οφθαλμου και εχει νοημα για αυτον που παιρνει εκδικηση αλλιως δεν θα ηταν εκδικηση.....
Και το ολο GoW εχει να κανει με την εκδικηση.
Στην συζητηση συμμετειχα γιατι θεωρουσα οτι ελεγα απλα και ξεκαθαρα πραγματα, αλλα τελικα ισως και να μην ειναι . Σιγα μην κατσω να ασχοληθω αλλο με το σεναριο του GOW και του DMC.
Και κατι τελευταιο. Το συγκεκριμενο ειδος το γουσταρω με χιλια και εχω λιωσει τα dmc,gow,ng,bayonetta,Catlevania:LoS ακομα και godhand,vewtiful joe,shinobi,OTOGI κ.α. Αγαπημενο μου ειναι το DMC λογο του πρωτου που για εμενα ειναι και ο σημαντικοτερος με διαφορα τιτλος του ειδους . Αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν βλεπω που υπερτερει ο καθε τιτλος. Το λεω και για το Aion γιατι καλο gameplay εχουν ολα (το καθε ενα με την λογικη του) αλλα το θεμα με τα battlesystem ειναι κατι δεδομενο, δεν ειναι κατι κρυφο. Πως να το κανουμε το GOW ειναι πιο απλο και προσβασιμο για τος απειρους και εχει καποια θεματα που πρεπει να διορθωθουν.

Leave a comment: