@Aion
Καλα θα ξαναμιλησουμε οταν παιξεις πρωτα τα παιχνιδια, προς το παρον πηγαινε και διαβασε το gamespot.
Μιλησες στο πρηγουμενο post για το ποιος τις γεννησε οχι για το ποιος τις καθιερωσε... και παλι εγω μπορω να σου πω οτι τις καθιερωσε το gow ή το RE4, beat that. Ασε που ειναι ξεκαθαρο οτι δεν εχεις ιδεα σε ποσα παιχνιδια εχει παρουσιαστει ο μηχανισμος πριν μπει με αυτον τον τροπο στο shenmue.
Τα παντα κρινονται με καποια κριτηρια, αν εσενα σου φαινεται φυσιολογικο τη στιγμη που σου εχουν πει μην μπεις εκει να μπεις και να σκοτωνεις τους παντες τι να σου πω, μπραβο... Κατα τα αλλα εγω λεω τα παλαβα.
Το ασχημο ειναι οτι καθομαι τελικα και τρωω το χρονο μου για να σου επιχειρηματολογησω ενω ειναι ξεκαθαρο ή οτι τρολλαρεις ή οτι πιστευεις αυτα που λες επειδη δεν ξερεις που πανε τα τεσσερα. Καθομαι και γραφω σεντονια και μου πετας ''λες μλκς''... Θες να σε παρω στα σοβαρα?
Εχω πει οτι δεν εχω παιξει τα NG γι'αυτο και οπως βλεπεις δεν τα εντασσω στο λογο μου και καθομαι να διαβασω με ενδιαφερον το οτι γραφεται. Δεν ξερω αν καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο, οταν δεν εχεις γνωση πανω στο αντικειμενο το καλυτερο ειναι να ακους και οχι να πετας αυτα που εχεις διαβασει στο gamespot...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
God of Gaiden May Cry
Collapse
X
-
Από πια άποψη δεν σου θυμίζει μαϊμού? Κάνει τούμπες, σκοτώνει τέρατα λέγοντας αστεία που δεν ξέρω ποιοι γελάνε με αυτά, είναι κλισέ χαραχτήρας που ουσιαστικά δεν έχει χαραχτήρα, πετάει πίτσες και μπάλες του μπιλιάρδου, κάνει ακροβατικά με την μηχανή... Τότε η μαϊμούδες πως είναι? Επειδή δεν τρώει μπανάνα?
Ο Kratos γιατί γορίλας? Πως θα έκανες εσύ τον πιο βίαιο και ανένδοτο χαραχτήρα όλο τον εποχών?
Leave a comment:
-
Σπερνει ο serial killer/mass murderer punisher αλλα ειναι gtp ο kratos γιατι??
Leave a comment:
-
Ότι έγινε,δεν ξεγίνεται.Επίσης ο Dante μόνο μαϊμού δεν θυμίζει.Ο Kratos θυμίζει γορίλα.Τέλος.
Ο Punisher σπέρνει.Τέλος και από δω.
Συνεχίστε το θέμα χωρίς ανούσιες συγκρίσεις..+-
Leave a comment:
-
nooto οκ υποψιασμενος θα ημουν για παγιδα και οκ ειναι flawed το σεναριο σε εκεινο το σημειο θα μπορουσαν να το εξηγησουν αλλιως δεν διαφωνησα με αυτο.. Νομιζω δεν υπαρχει λογος να συζηταμε αλλο για το συγκεκριμενο κομματι της ιστοριας.. ;)
Αληθεια τι γνωμη εχετε για τον punisher σαν χαρακτηρα??
Leave a comment:
-
Altair, τότε να ξαναγίνει πιο προσεγμένη λίστα στο topic. Όχι να μου συγκρίνουν πράγματα αστεία. Όσο για τους χαραχτήρες, το DMC3 δεν έχει κάτι να δείξει. Τίγκα στα κλισέ με ένα χαραχτήρα μαϊμού για να χαίρονται τα πιτσιρίκια. Είναι σαν τον Steven Seagal από μια άποψη.
Leave a comment:
-
Αυτό που λες για την ιστορία, είναι ηλίθιο, παλαβό, και γέλιο. Απορώ πως και το λες, πραγματικά. Βαριέμαι όμως να κάτσω να μιλήσω για την ιστορία, ο sOLiD_SNAKE έχει περισσότερη όρεξη.
Όσο για τα quick time events, ακόμα και αν υπήρχαν από τον καιρό του Pac-Man, το Shenmue τα καθιέρωσε και τα έβγαλε στην επιφάνεια, όλα τα αλλα είναι περιττά. Μην λέμε ότι θέλουμε ε.
Να ξαναγίνουν τότε η λίστες, να μπει το Bayonetta πρώτο, δεύτερο το DMC3, τρίτο χατιρικώς το GOW, και το Ninja Gaiden, το πιο ισορροπημένο, το πιο όμορφο, το επίτευγμα μιας γενιάς, το ανώτερο παιχνίδι όλο τον άλλον, να μην μπει στην λίστα καν.
Χαχαχαχαχα.
Και έζησαν αυτοί καλά, και εμείς καλύτερα!
Αστείε κόσμε. Να βάλουμε fanboy meter στο forum.
Leave a comment:
-
Πω πω,λίγες μέρες έλειψα και τα κάνατε όλα μπάχαλο.
Aion λες βλακείες.Κι εσύ Ground.Οι υπόλοιποι μιλάτε σωστά κατά το ήμιση αλλά μόνο εγώ έχω δίκιο.Άντε και οι IHNE & Evans.
Οκ εντάξει κάτσε να απαντήσω σοβαρά.Όσο γίνεται με αυτά που διάβασα.
Ground,o Kratos δεν κατάλαβε ότι είναι η οικογένειά του γι'αυτό τους έσφαξε.Ήταν brainwashed από τον Άρη,gone berzerker δεν ξέρω κιε γώ τι,αλλά σίγουρα δεν ακταλάβαινε τι έκανε εκείνη την ώρα.Επίσης το ότι στο βίντεο δείχνει να τους σφάζει με μια κίνηση δεν λέει κάτι,είναι συμβολικό το θέμα.Σιγά μην κάτσει να μας δείξει κάθε λεπτομέρεια.Έκανε ένα βήμα μπροστά μετά ένα ακόμα,μετά άναψε τσιγάρο,ακόνισε τις λεπίδες και μετά άρχισε να ανεμίζει αριστερά δεξιά τις λεπίδες.Έλεος με τα αυτονόητα.
Το God of War δεν είναι hack n slash.Το ότι έχει μηχανισμούς hack n slash δεν λέει κάτι.Με αυτή τη λογική να το βάλουμε και στα Platforms,mini games Και δεν ξέρω κι εγώ που αλλού.Action/adventure είναι,αν σας αρέσει.Αν όχι τη βόλτα σας.
Tα DMC/Bayonetta είναι hack n slash.Και ναι,το DMC3 είναι το κορυφαίο στην κατηγορία του,whether you like it or not.
Πάμε στο θέμα των χαρακτήρων.Και οι 3 (Dante,Kratos,Ryu) είναι γαμάτοι,cool & awesome ανάλογα τα γούστα του καθενός,με το δικό του τρόπο έκαστος.Γούσταρα άπειρα με τον Ryu vα σφάζω δαίμονες και να νιώθω Master ninja.Γούσταρα τρελά με τον Kratos να κατακρεουργώ ότι βρίσκω μπροστά μου γιατί απλά μπορώ.Το DMC3 αν και το απόλαυσα κι αυτό πολύ,ξενέρωνα γιατί δεν μπορούσα να το παίξω όπως έπρεπε,aka δεν έβγαζα καλή βαθμολογία στο τέλος.Αλλά το ότι εγώ είμαι άχρηστος δεν πάει να πει ότι ο τίτλος πάσχει.Είναι καθαρά δικό μου φταίξιμο.Για το τέλος να πω εδώ,ότι ο Dante είναι ο πιο COOL χαρακτήρας EVER.
Aν συμφωνείτε με όσα έγραψα καλώς,αν όχι,σπμ,500 ποστς διάβασα για να απαντήσω,μπορεί να μου ξέφυγαν κάποια πράγματα.
Leave a comment:
-
Ρε παιδια εδω και τοση ωρα δηλαδη λεμε τα ιδια και τα ιδια...
IHNE αν ερθω και σου πω, φιλε μην μπεις σε αυτο το σπιτι γιατι δεν θα υπαρχει γυρισμος, εσυ αν αποφασισεις να μπεις δεν θα εισαι καπως υποψιασμενος? Αν μπουκαρεις με ενα καλασνικοφ και αρχιζεις να θεριζεις οτι υπαρχει μετα θα σου φταιει ο αλλος που σου εστεισε παιχνιδι? Και επισης αν σκοτωνεις αδιακριτως χωρις να κοιτας το τι και πως, καποια στιγμη δεν θα παρει η μπαλα και τους δικους σου? Εχεις δικιο σε οσα λες περι πραγματικων γεγονοτων, εγω απλα λεω οτι σε καποια σημεια το σεναριο ειναι flawed.
Αion quick time events υπηρχαν απο την εποχη του die hard arcade, μην τσαπουνας οτι σου κατεβαινει στο κεφαλι. Το bayonetta δεν υπαρχει στις λιστες γιατι το τελευταιο post ειναι 6/2/10, το παιχνιδι βγηκε ενα μηνα πριν, μπορει να μην το ειχαμε παιξει-τερματισει τοτε... παλι οτι να να ναι δηλαδη.
Εdit: Απο την ωρα που κυκλοφρησε το Bayonetta μεχρι τις 6/2 υπαρχουν μονο 3 tops...
Leave a comment:
-
Το μονο που μπορεί να θεωρηθεί ανώτερο από την μεριά του DMC3 είναι το πιο προσεγμένο και δουλεμένο battle system. Όμως, το Bayonetta που είναι? Υποτίθεται εκείνο θεωρείτε ΤΟ παιχνίδι στο συγκεκριμένο τομέα, έτσι? Γιατί δεν μπήκε εκείνο πρώτο με αυτή την λογική? Εκτος και αν είναι ΧΑΛΙΑ σε όλα τα αλλα και γίαυτό δεν το βάλατε, που δεν νομίζω.
Πλασάρετε το DMC3 σαν καλύτερο στο θέμα μάχης, και σαν συγκρίσιμο ή και καλύτερο στους άλλους τομείς, πράγμα που δεν ισχύει.
Το Pro Evolution που κολλα? Έχει quick time events? Ανέφερα το Shenmue επειδή στην ουσία αυτό τα γέννησε, και είναι γεμάτο το παιχνίδι, όμως δεν έχω δει κάποιον να πει ότι είναι βαρετά και παλαβά.
Βασικά, πέραν της γελοιότητας ότι το DMC3 είναι το ανώτερο στο είδος, ειπώθηκαν πολλές μαλακίες τόσο για την ιστορία, όσο και για τους χαραχτήρες του GOW. Πράματα αδιανόητα, ΠΑΛΑΒΑ.
Προσωπικά, από όλα προτιμώ το Ninja Gaiden, όμως αποφεύγω να το συζητήσω επειδή ποιος ξέρει τι θα μου πείτε.
Leave a comment:
-
Οτι θα σκοτωνε καποια στιγμη τους δικους του ετσι και αλλιως ειναι απλα ακυρο, συμφωνω οτι το εχουμε κουρασει το θεμα, και ετσι να το δεχτω οτι ειναι βλακεια του σεναριου το οτι δεν ξεχωριζε φιλους απο εχθρους αλλα δεν μιλαμε για πραγματικα γεγονοτα για να βγαλουμε τη δικη μας θεωρια.. Υπαρχει ενα σεναριο που καλως η κακως αυτο μας δειχνει καθαρα και δεν μπορουμε να πουμε εμεις "Δεν το πιστευω αποκλειεται να μην καταλαβε.." γιατι απλα δεν ειναι πραγματικο γεγονος.. Επισης του ειχε δοθει η πληροφορια αλλα μπορουσε να ερμηνευτει και αλλιως δεν σημαινει απαραιτητα οτι ειχε υποψιαστει οτι ειναι η οικογενεια του μεσα και απλα δεν τον ενοιαζε.Originally posted by nooto View PostSolid για να το κλεισω καπως, η εκδικηση του Κρατος ειναι δικαιολογημενη στα δικα του ματια (παροτι πιστευω οτι αν τον ρωταγαν ''Κρατος γιατι θες να σκοτωσεις τον Δια'' θα ελεγε ''aawawwa kill them all'') δεδομενης της δικης του νοημοσυνης και αντιληψης. Για τον παικτη ωστοσο που εχει μια καποια στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα δεν ειναι ετσι και εξηγησα το γιατι. Θεοι, Τιτανες και λοιποι δεν εκαναν καποια ιδιαιτερη δολοπλοκια, ο Κρατος δεν μπορουσε να δει περα απο τη μυτη του (κυριως επειδη ειναι mindless οχι κακος και μοχθηρος), στον παικτη ηταν σαφες το τι γινεται. Και κανεις λαθος σε αυτα που λες για την Αθηνα, η Αθηνα ηταν προφανες οτι βοηθουσε τον ηρωα για καποιο λογο απλα δεν μας τον ειχε αποκαλυψει στην αρχη. Στο τελος ωστοσο εξηγει στον Κρατος αναλυτικα... που ειναι η δολοπλοκια σε αυτο? Του ειπε θα σε βοηθησω να σκοτωσεις τους παντες (ουτε καν εδω δεν τον ελεγχει γιατι θα το εκανε ουτως ή αλλως) και σιγα σιγα θα καταλαβεις το γιατι, στο τελος του λεει και το whole story και του ΖΗΤΑΕΙ να επιστρεψει την ελπιδα... Δολοπλοκια θα ηταν να μην του εξηγησει τιποτα, να του παρει την ελπιδα μανιπιουλαροντας τον (το μονο ευκολο δηλαδη) και εκεινος να το μαθει μετα.
Παιδια επειδη το εχουμε κουρασει, αυτο που λεει ο Ground ειναι πολυ απλο. Στον Κρατος ειχε δωθει η πληροφορηση οτι κατι δεν παει καλα σε αυτο το σπιτι, εκεινος ωστοσο μπηκε μεσα και εσφαξε οτι βρηκε (και μαλιστα με μια κινηση). Αυτο που λεει ο Ground ειναι οτι ακομα και αν δεν ειδε ποιους σκοτωσε αυτο τον κανει ακομα πιο γελοιο γιατι καποια στιγμη (αφου εσφαζε τυφλα ανεξαρτητα απο προειδοποιησεις) θα σκοτωνε ουτως ή αλλως τους δικους του. Η τρελα του χαρακτηρα βρισκεται στο γεγονος οτι δεν εκατσε να κανει την αυτοκριτικη του, τα εριξε στον Αρη και συνεχιζε να σφαζει οτι βρει στα τυφλα παροτι αυτο ακριβως ηταν που εφερε το θανατο της οικογενειας του. Ενας τετοιος χαρακτηρας δεν ειναι σοβαρος ουτε μπορεις να δεθεις μαζι του. Ειναι πληρως χειραγωγισιμος και το μονο στοιχειο που εχει ο χαρακτηρας του ειναι οτι σφαζει οτι βρεθει στο δρομο του, μυαλο μηδεν δηλαδη. Αν του εβαζες την κορη του να φρουρει τις μοιρες αντι για τον Θησεα, πιθανοτατα θα την ξανασκοτωνε για να περασει και μετα θα ελεγε οτι φταιει ο Διας που την εβαλε εκει, μιλαμε για τετοια βλακεια.
Αion αποκλειεται να εχεις παιξει εστω και ενα gow εστω και ενα dmc. Η αυτο ή τρολαρεις. Το gow σε αντιθεση με dmc, bayonetta κλπ ειναι κοινως γνωστο σε ολο τον κοσμο των vg οτι δεν κανει focus στο συστημα μαχης (το οποιο ειναι σε ενα βαθμο και broken) το εχουν παραδεχτει και οι δημιουργοι του, ελεος. Το οτι εσενα μπορει να σου φαινεται πιο διασκεδαστικο να πατας επι 8 ωρες τετραγωνο, τετραγωνο, τριγωνο ειναι τελειως situational... αλιμονο αν σκεφτομαστε ετσι για να κρινουμε το ''καλυτερο''.
Ακυρο το σεναριο σε αυτο το σημειο μπορει να ειναι, ισως επρεπε να το κανουν αλλιως για να ειναι πιο σαφες. Τωρα με ολα αυτα παω να παρω την collection να παιξω το 2 που δεν το εχω παιξει ποτε...
Leave a comment:
-
Αλλα λογια να αγαπιομαστε...
Ωραια και τι κανει κατα τη γνωμη σου ενα τετοιο game να ειναι καλυτερο?
Ειπαμε, το gow εχει τελεια γραφικα, τελεια μουσικη, πολυ καλο concept και setting, over the top presentation, προσβασιμο αλλα απλοικο και flawed battle system, ποικιλια στο gameplay του, δεν εχει καλη ιστορια αλλα την στεινει και την αφηγειται με ωραιο-επικο τροπο, εχει εναν ηλιθιο-για γελια main character. Το dmc εχει καλα γραφικα, καλη μουσικη, ενδιαφερον αν και κλισε (κατα την ιαπωνικη νορμα) concept και setting, απιστευτα τεχνικο και over the top battle system (ειδικα το 3) με συνεπαγωγη σε free gameplay, εχει καλη ιστορια αλλα συγκριτικα δεν την στεινει τοσο καλα οσο το gow και τελος εχει εναν γαματο πρωταγωνιστη. Καταλαβες τωρα? Οι δυο σειρες δεν ειναι συγκρισιμες αλλα στο main κομματι που βασιζεται το ειδος το dmc ειναι σαφεστατα πολυ ανωτερο σαν παιχνιδι.
Οχι αλλα εχω παιξει το pro evollution soccer.Το Shenmue το έχεις παίξει? Που είναι και πιο μεγάλο σαν παιχνίδι...
Leave a comment:
-
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Από την αρχή είχα πει πως ακόμα και αν το DMC3 έχει πιο προσεγμένο battle system, αυτό δεν σημαίνει ότι το κάνει και ανώτερο από όλα τα αλλα. Είναι σαν να μου λέτε ότι το GOW τα κάνει όλα με τα γραφικά έχοντας ένα κακό και προβληματικό battle system, με έναν αδιάφορο χαραχτήρα, και μια ανύπαρκτη ιστορία. Πολύ άκυρο, λυπηρό, και γέλιο.Αion αποκλειεται να εχεις παιξει εστω και ενα gow εστω και ενα dmc. Η αυτο ή τρολαρεις. Το gow σε αντιθεση με dmc, bayonetta κλπ ειναι κοινως γνωστο σε ολο τον κοσμο των vg οτι δεν κανει focus στο συστημα μαχης (το οποιο ειναι σε ενα βαθμο και broken) το εχουν παραδεχτει και οι δημιουργοι του, ελεος. Το οτι εσενα μπορει να σου φαινεται πιο διασκεδαστικο να πατας επι 8 ωρες τετραγωνο, τετραγωνο, τριγωνο ειναι τελειως situational... αλιμονο αν σκεφτομαστε ετσι για να κρινουμε το ''καλυτερο''.
Το Shenmue το έχεις παίξει? Που είναι και πιο μεγάλο σαν παιχνίδι...
Βασικά από την αρχή το ξεφτιλίσατε το θέμα.
Leave a comment:
-
Solid για να το κλεισω καπως, η εκδικηση του Κρατος ειναι δικαιολογημενη στα δικα του ματια (παροτι πιστευω οτι αν τον ρωταγαν ''Κρατος γιατι θες να σκοτωσεις τον Δια'' θα ελεγε ''aawawwa kill them all'') δεδομενης της δικης του νοημοσυνης και αντιληψης. Για τον παικτη ωστοσο που εχει μια καποια στοιχειωδη κριτικη ικανοτητα δεν ειναι ετσι και εξηγησα το γιατι. Θεοι, Τιτανες και λοιποι δεν εκαναν καποια ιδιαιτερη δολοπλοκια, ο Κρατος δεν μπορουσε να δει περα απο τη μυτη του (κυριως επειδη ειναι mindless οχι κακος και μοχθηρος), στον παικτη ηταν σαφες το τι γινεται. Και κανεις λαθος σε αυτα που λες για την Αθηνα, η Αθηνα ηταν προφανες οτι βοηθουσε τον ηρωα για καποιο λογο απλα δεν μας τον ειχε αποκαλυψει στην αρχη. Στο τελος ωστοσο εξηγει στον Κρατος αναλυτικα... που ειναι η δολοπλοκια σε αυτο? Του ειπε θα σε βοηθησω να σκοτωσεις τους παντες (ουτε καν εδω δεν τον ελεγχει γιατι θα το εκανε ουτως ή αλλως) και σιγα σιγα θα καταλαβεις το γιατι, στο τελος του λεει και το whole story και του ΖΗΤΑΕΙ να επιστρεψει την ελπιδα... Δολοπλοκια θα ηταν να μην του εξηγησει τιποτα, να του παρει την ελπιδα μανιπιουλαροντας τον (το μονο ευκολο δηλαδη) και εκεινος να το μαθει μετα.
Παιδια επειδη το εχουμε κουρασει, αυτο που λεει ο Ground ειναι πολυ απλο. Στον Κρατος ειχε δωθει η πληροφορηση οτι κατι δεν παει καλα σε αυτο το σπιτι, εκεινος ωστοσο μπηκε μεσα και εσφαξε οτι βρηκε (και μαλιστα με μια κινηση). Αυτο που λεει ο Ground ειναι οτι ακομα και αν δεν ειδε ποιους σκοτωσε αυτο τον κανει ακομα πιο γελοιο γιατι καποια στιγμη (αφου εσφαζε τυφλα ανεξαρτητα απο προειδοποιησεις) θα σκοτωνε ουτως ή αλλως τους δικους του. Η τρελα του χαρακτηρα βρισκεται στο γεγονος οτι δεν εκατσε να κανει την αυτοκριτικη του, τα εριξε στον Αρη και συνεχιζε να σφαζει οτι βρει στα τυφλα παροτι αυτο ακριβως ηταν που εφερε το θανατο της οικογενειας του. Ενας τετοιος χαρακτηρας δεν ειναι σοβαρος ουτε μπορεις να δεθεις μαζι του. Ειναι πληρως χειραγωγισιμος και το μονο στοιχειο που εχει ο χαρακτηρας του ειναι οτι σφαζει οτι βρεθει στο δρομο του, μυαλο μηδεν δηλαδη. Αν του εβαζες την κορη του να φρουρει τις μοιρες αντι για τον Θησεα, πιθανοτατα θα την ξανασκοτωνε για να περασει και μετα θα ελεγε οτι φταιει ο Διας που την εβαλε εκει, μιλαμε για τετοια βλακεια.
Αion αποκλειεται να εχεις παιξει εστω και ενα gow εστω και ενα dmc. Η αυτο ή τρολαρεις. Το gow σε αντιθεση με dmc, bayonetta κλπ ειναι κοινως γνωστο σε ολο τον κοσμο των vg οτι δεν κανει focus στο συστημα μαχης (το οποιο ειναι σε ενα βαθμο και broken) το εχουν παραδεχτει και οι δημιουργοι του, ελεος. Το οτι εσενα μπορει να σου φαινεται πιο διασκεδαστικο να πατας επι 8 ωρες τετραγωνο, τετραγωνο, τριγωνο ειναι τελειως situational... αλιμονο αν σκεφτομαστε ετσι για να κρινουμε το ''καλυτερο''.
Leave a comment:
-
Παιδιά δε γνώριζε ποιος ήταν μέσα, πήρε την προειδοποίηση, μπούκαρε, έσφαξε τυφλά, μετά κατάλαβε ποιοι ήταν μέσα
.
Leave a comment:
Leave a comment: