Announcement

Collapse
No announcement yet.

VG Ντοκυμανταίρ, άρθρα, και πάσης φύσεως εγκυκλοπα

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Κώστα, ούτε εγώ το αγοράζω το Retro Gamer. Καλό, χρυσό, αλλά πραγματικά πανάκριβο. Τα scans τα βρήκα σε έναν ξεχασμένο φάκελο που είχα καταχωνιασμένο στον φορητό σκληρό.
    Originally posted by kakashi_gr View Post
    ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!!!
    Πάρε:

The Making of Shenmue - Retro Gamer

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Συμφωνώ υπέροχο περιοδικό, αλλά στα ελληνικά καταστήματα απλησίαστο. Είχα ξεκινήσει να το αγοράζω 7.90 και ξαφνικά πήγε στα 10€... Εντάξει υπερβολικά χρήματα- ειδικά σε κάποια τεύχη ήθελα να διαβάσω μόνο για έναν ή δυο τίτλους, οπότε καθόμουν και χάζευα στον Παπασώτο- λαθραναγνώστης κι έτσι...
      Επίσης το Time Extend του EDGE ειναι πολύ καλή δουλειά
      Time Extend: Super Metroid

Time Extend: Vagrant Story
      The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.

Time Extend: Maximo
      The latest video game news, reviews and features from the team at Edge Magazine. Subscribe here today.
      «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Ωραια αρθρα, τωρα τα διαβαζα ενα-ενα και καποια απο αυτα τα ειδα και για πρωτη φορα εδω που τα λεμε.
        Τωρα χαζευα το αφιερωμα στο Vagrant Story:

When its stage dressings are first pulled aside to hint at the depths of mechanic beneath – usually at a boss encounter where the player discovers their chosen weapon fails to even register a chink in their foe’s armour – many considered it a betrayal, that they had been lured unwittingly into the ghetto of hardcore statistics-matching by the spectacular production design. And to some degree, they had been: the game was developed as a concept album for Yasumi Matsuno’s Final Fantasy Tactics and Ogre Battle team, a jam session of unbridled strategy and extravagant aesthetic designed to be all things to some gamers. If navigating the equipment trees was as straightforward as navigating the gameworld, if the hard numbers could have been injected with the playful mechanics present elsewhere, if the battle system wasn’t so indifferent to a first-time player’s struggles, Vagrant Story might have made more friends – but it’s a self-sacrifice Matsuno seemed not so much resigned to as expectant of.
        Μα ποσο σωστο..
        Eιχα φαει τεραστια ηττα οταν βρεθηκα στην ιδια κατασταση.

Others were driven to simply chaining enough attacks for the combination bonuses to stack up damage that their weapon couldn’t otherwise deliver, allowing Ashley to triumph over most foes using only his original sword, Fandango – though such a protracted process should require renaming that blade Track And Field.
        .

Comment

Providing general trivia about the subject of video games.

Επικό site που ανακάλυψα χάρη στο 9gag.

Comment

Πραγματικά, μετά την ίδρυση αυτού του site αυτό το thread δεν έχει λόγο ύπαρξης... Μπράβο τους!
            Originally posted by Raf
            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Η Valve προσέλαβε οικονομολόγο κάτι το οποίο δεν θα ήταν ακριβώς νέο εκτός αν 1) Δεν προσελήφθη για να αναλάβει τα οικονομικά της εταιρίας αλλά για να αναλύσει πώς δουλεύει η οικονομία στα Video Games και να βελτιώσει την εμπειρία των Online συναλλαγών 2) Είναι καθηγητής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ίσως να έχετε ακούσει το όνομα του ή να έχετε διαβάσει κάποιο άρθρο του μιας και είναι σχετικά γνωστός (εγώ τον είχα ξανακούσει πάντως) και το όνομα του Γιάννης Βαρουφάκης.

Valve has recruited an "economist-in-residence" to help it scale up its virtual economies and offer a better customer e…

Comment

Mindfuck

Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Older than the internet

Comment

Εγώ δεν το 'ξέρα! Καλόοοο!
                    The illusion of free will is an illusion.

Comment

Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΗ VALVE!!!!

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

3 posts πάνω .

Comment

Εεεεεεεεεεεε...

Έχω καλύτερα links όμως!!!

Old news is so exciting...

Πέρα από την πλάκα αυτά που έβαλα είναι το Valve blog του Βαρουφάκη και το αγγλικό οικονομικό blog του, με βάση το οποίο τον έμαθε ο Newell.

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Ναι ρε πλάκα σου κάνω .

Btw κάποια comments στο blog του ρίχνουν τρελό bashing. Έχουν δίκιο, ή απλά spam-άρουν;

Comment

Θα δω και θα γράψω κάτι, επειδή τώρα τα διαβάζω. Γενικά αυτό που ισχύει με το Βαρουφάκη είναι πως είναι καλός αλλά όχι τόσο καλός όσο παριστάνει ότι είναι, και είναι ΠΟΛΥ καλός στο να πουλάει τον εαυτό του. Επειδή παρακολουθώ τις αναλύσεις του γενικά είναι αρκετά ως πολύ εύστοχος αλλά αντιτίθεται σε πολλά θεωρητικά προσκόμματα, και να θυμάσαι πως είναι εξαιρετικά τεταμένο ζήτημα όπου τόσο η οικονομική θεωρία όσο και η οικονομική πρακτική είναι υπό διαμόρφωση. Αυτά τα λέω επειδή πέφτει πολύ bashing εκατέρωθεν, είτε σε επιστημονικό είτε σε πεζοδρομιακό επίπεδο, και είναι δύσκολο να καθορίσεις ποιός έχει δίκιο κάθε φορά. Η γραμμή στην οποία ανήκει ο Βαρουφάκης διεθνώς έχει μόλις αρχίσει να παίρνει το πάνω χέρι .

Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με το Βαρουφάκη, γράφει ενδιαφέροντα και τεκμηριωμένα πράγματα, αλλά διαφωνώ στην προτίμηση που δείχνει προς το ΣΥΡΙΖΑ γιατί πιστεύω πως είναι ανίκανοι σαν πολιτικό, επιστημονικό (οικονομικό δηλαδή) και τεχνικό προσωπικό να παίξουν το ρόλο που θα ήθελε ο Βαρουφάκης να παίξουν. Έχω διαβάσει βιβλία του, τον είχα και καθηγητή στο πανεπιστήμιο σε μαθήματα επιλογής, και τον έχω δει από κάπως πιο κοντά - αξίζει να τον παρακολουθείς αλλά με μια πισινή.

Comment

παει αυτο ηταν.
                                χαθηκε και η τελευταια ελπιδα για half life 2 episode 3 (ή half life 3) γιατι δε θα υπαρχει valve για να το βγαλει
                                sigpic

Comment

Working...
                                X