το πρωτο retrospective του tomb raider
Announcement
Collapse
No announcement yet.
VG Ντοκυμανταίρ, άρθρα, και πάσης φύσεως εγκυκλοπα
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Παίρνω πάσα από το "Νέα και ειδήσεις για Xbox360"
Originally posted by Ramparter View PostΔε χρειαζεται μαθηματα συμπιεσεις, ολα ειναι θεμα trade-off. Απο τη στιγμη που το Ν64 επαιξε RE2 ολα ειναι δυνατα
Π.χ. ενώ τα gameplay γραφικά είναι αρκετά παρεμφερή και στις δύο κονσόλες, τα FMVs είναι πολύ κατώτερα στο Ν64. Αυτό οφείλεται μόνο σε 1 Mb το οποίο πιστεύουν πως θα μπορούσαν να το είχαν γλιτώσει αν είχαν κάνει καλύτερη συμπίεση
While we achieved a tour-de-force of compression overall, we didn't anticipate all the assets that would need to be compressed. Audio and video received most of the attention and were pushed and squeezed until they fit. Our focus on these assets, however, caused us to neglect other areas such as the animation data. We did manage to cage these beasts, too, but on our final burn we had to shave another megabyte off the video. This last megabyte took us under the critical point where the video suddenly went from very pretty to just a bit too obviously compressed.
Οι ίδιοι λένε πως αυτό έγινε επειδή είχαν ήδη έτοιμο το υλικό από το PS1 και δεν ασχολήθηκαν με την ανάπτυξη του παιχνιδιού αλλά αμιγώς με την συμπίεσή του. Λογικό, αλλά και πάλι δεν παύει να αποτελεί άθλο.
Comment
-
Γιατί ήμουν σίγουρος ότι το είχα δει εδώ?
Μια ωραία παρωδία του Perfect Little World, του ντοκιμαντέρ για το NeoGAF.
Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?
Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...
Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί
Comment
Comment