Announcement

Collapse
No announcement yet.

Gaming Awards 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Gaming Awards 2011

Αν περιμενατε καλο ΟΤ θα σας απογοητευσω, αλλα παρολαυτα κανω την αρχη γιατι οπου να ναι θα δουμε πολλες λιστες.

Το EDGE λοιπον κανει την αρχη:

Edge Awards 2011
    The winner is in bold and below it are the two runners-up.

Mainstream Game of the Year
    The Legend of Zelda: Skyward Sword
    Dark Souls
    The Elder Scrolls V: Skyrim

Indie Game of the Year
    SpaceChem
    Bastion
    Triple Town

Portable Game of the Year
    Mario Kart 7
    Super Mario 3D Land
    Jetpack Joyride

Best Online Experience
    Dark Souls
    Portal 2
    Call of Duty: Modern Warfare 3

Best Visual Design
    Uncharted 3
    Battlefield 3
    Child of Eden

Best Audio Design
    Portal 2
    The Legend of Zelda: Skyward Sword
    Dark Souls

Publisher of the Year
    Nintendo
    Ubisoft
    Bethesda Softworks

Studio of the Year
    Eidos Montreal
    Mojang
    Firemint

Οριστε και τα reviews του μηνα επ' ευκαιριας:

Minecraft - 9
    Mario Kart 7 - 9
    Need For Speed: The Run - 3
    Halo: Combat Evolved Anniversary - 9
    Kinect Sports: Season 2 - 6
    Saints Row The Third - 6
    Ace Combat: Assault Horizon - 7
    Diamond Trust Of London - 6
    Where Is My Heart? - 8

Πηγη: ΓΚΑΦ κτλ κτλ.

--------------
    Zelda>Skyrim (trololo, discuss, whatever).

Πολύ νιντεντιακό έγινε το edge.Πάντως πολύ πιο ορθολογιστική λίστα...Στα περισσότερα συμφωνώ!
    Nintendo I.D.: paixtis
    3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Best Online Experience
      Dark Souls

wtf?? ok οχι mw3 αλλα ουτε bf3??

Comment

Ναι αυτό είναι το μόνο κουφό που είδα..Για το mario kart 7 συμφωνώ έναντι του super mario 3dland.
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Ποια games έβγαλε φέτος η Eidos?! Εκτός αυτού διαφωνώ με σχεδόν όλες τις υπόλοιπες επιλογές... Η μόνη αντικειμενικά πολύ σωστή επιλογή είναι του Visual Design.

Έριξα googlia και η Eidos έβγαλε μόνο το Deus Ex φέτος. Really Edge?

Comment

Α και no arkham city επισης.. Edge fails εντελως ομως. Seriously ποιος πηρε Dark Souls για τα online features??

Comment

Κι εμενα μου φαινονται λιγο ακυρα καποια απ' αυτα, αλλα καλυτερα να μας δωσει τα φωτα τουι ο Paixtis που πρεπει να εχει παιξει τους περισσοτερους τιτλους, εφοσον συμφωνει με τις περισσοτερες επιλογες.

Comment

Originally posted by Xeno View Post
                Κι εμενα μου φαινονται λιγο ακυρα καποια απ' αυτα, αλλα καλυτερα να μας δωσει τα φωτα τουι ο Paixtis που πρεπει να εχει παιξει τους περισσοτερους τιτλους, εφοσον συμφωνει με τις περισσοτερες επιλογες.
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Κοινώς, fail number 2...

Πραγματικά όλες οι εφημερίδες/περιοδικά είναι casual!
                  sigpic

Comment

Μα και γω έχω παίξει μόλις 4 απο τα Games που υπάρχουν στην λίστα αλλά επειδή όπως και όλοι εδώ μέσα έχω χόμπι να διαβάζω Reviews άρθρα συγκριτικά κτλ. κτλ. έχω μια πολύ καλή ιδέα για το πως θα έπρεπε να είναι η λίστα. Απλά οι προφανείς επιλογές προφανώς δεν είναι στο στυλ του Edge. Π.χ. στο Online Experience και στο Audio Design είναι ληστεία που δεν είναι καν nominated το Battlefield 3... Game of the Year ένα Zelda είναι σαν στεγνή διαφήμιση της Nintendo. Τόση διαφορά κάνει ο χειρισμός και το εκτινάσσει στην κορυφή;
                    Έχω ενστάσεις και για το Indie goty αφού αυτή ήταν η χρονιά των Bastion Trine 2 και Minecraft αλλά το Spacechem μου είχε κάπως ξεφύγει οπότε δεν ξέρω τι παίζει.

Comment

Aν και σιγουρα υπαρχουνε και αλλες solid ενναλαχτικες για game με το καλυτερο online της χρονιας, λεγε με bf3,rift,mv3,gow3 αλλα το dark souls δικαιως μπορει να επιλεχτει, γιατι περα απο το γεγονος οτι ειναι μια ξεχωριστη online εμπειρια που ξεχωριζει σαν την μυγα μεσα στο γαλα (των fps), αποτελει και την φυσικη συνεχεια του demon's souls ως προς την υλοποιηση μηχανισμων

Eιδικα τωρα που εχουνε πεσει και τα καταλληλα patches για το balance + οτι πλεον δουλευουνε ολα τα covenants αψογα. το pvp ειναι τελειο uber βαθυ combat, σηκωνει πολυ πειραμματισμο και λιωσιμο

Kοινως παιξτε το πρωτα λιωστε το αν εχετε το χρονικο περιθωριο και μετα ελατε και πειτε οτι διαφωνειτε και σας φαινεται πολυ off η επιλογη παιδες...

εχω παιξει ολα τα games απο τις που διαλεξανε πλην των portables, γενικα με τις επιλογες του edge ψηλοσυμφωνω, skyward sword goty ειναι λιγο υπερβολικη επιλογη σε μια τετοια χρονια οπως το 2011

Comment

Οκ δεν ειμαι bf3 fan αλλα ουτε καν nominated για best online experience?? Καλα οχι οτι δινω σημασια στο τι λεει το edge αλλα απο τη μια εχουμε ενα παιχνιδι με εμφαση στο single player και αλλο ενα που υποτιθεται στο τριτο μερος θα κοντραρε το MW3 στα ισια. Συμφωνα με την γνωμη πολλων gamers το κανει με επιτυχια και δεν ειναι καν nominated για online experience?? Ποσο πιο fail δηλαδη...

Παρ'οτι δεν το εχω παιξει απο οσα εχω δει το bf3 δεν ειναι ενα αλλο fps του σωρου, μπορεις να το πεις αυτο για το MW3 αλλα οχι για το bf νομιζω..

Comment

το point μου ειναι οτι δεν ειναι απαραιτητο best online experience να το παρει ενα shooter

οσο για το minecraft προκειται για μια ηλιθια ιδεα που βασιζεται στον εθισμο που προκαλουν καποιες εξισου χαζες ιδεες και ασχολουνται μαζι του στην πλειοψηφια τους τα ιδια ατομα που παιζουνε τα φοβερα και τρομερα games του facebook:resp:, αλλα αποτελουνε δυνατο αγοραστικο κοινο και πρεπει να τους σεβομαστε τους non gamers gamers διοτι ειναι το μελλον της ανθρωποτητας το καινουργιο pop lifestyle και μπλα μπλα μπλα , :troll:

Comment

Δεν ειναι απαραιτητο εννοειτε αρκει να προσφερει οντως καλυτερη εμπειρια, δεν εχω παιξει dark souls και δεν ξερω για το online του οποτε δεν μπορω να πω αν ειναι η οχι, δεν κρυβω ομως οτι στο μυαλο μου το ειχα σαν single player oriented και μου κανει εντυπωση η επιλογη. Ξερω ομως για bf3 οτι το εκανε σωστα και το nomination του αξιζε σιγουρα ισως και περισσοτερο απο το MW3..

Για τα υπολοιπα και τους non-gamers συμφωνω απολυτα...

Comment

δεν ειναι απαραιτητο να εχεις στο μυαλο σου το στερεοτυπο οτι ενα game που εχει καλο single player game δεν μπορει να αποτελει epic/best multi player εμπειρια

γενικα το dark/demon's souls ειναι ιδιαζουσα περιπτωση αν δεν εχει ασχοληθει καποιος ειναι δυσκολο να καταλαβει το γιατι

Comment

Working...
                              X