Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ramparter
    replied

ΥΓ: ΟΚ σπαμοποστ αλλα δε περιμενα να εχουμε και τον Xeno στη darkside

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Παροτι στο αρχικο μου post εκανα λογο για Nintendo και Squaresoft, τωρα ψηφισα την 1η for great justice κτλ κτλ, γιατι σαν να παραγινε καπου το κακο και να αναθαρρησαν καποιοι.
    ΤΣΟ & ΛΟ indeed, παμε γερα και χωρις περαιτερω τεκμηριωση.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Αχ ωραίες εποχές...

Τότε που το XBOX είχε μόνο fps, το Playstation 2 μόνο μεγάλα και πολύπλοκα παιχνίδια (βλ. Final Fantasy) και μη - αποκλειστικότητες (βλ.FIFA).

Φυσικά και το PS2 είχε μεγάλη βιβλιοθήκη! Αφού τα περισσότερα ήταν σκουπίδια... Άσε που είχε και τα χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά...

Αν πάμε πιό πίσω,

θα βρούμε ένα Playstation που ήταν χειρότερο από Dreamcast.

Η Nintendo πάλι, ααααχχχχ, αυτή είχε κονσόλες!

Με τις διασκεδαστικότατες αποκλειστικότητες (βλ.Mario - ακόμη και αν δεν μου άρεσε τόσο, The Legend of Zelda κ.α.) τα οποία έκαναν για όλες τις ηλικίες, και πιο "ενήλικα" άμα γούσταρες, όπως Metroids.

Είναι δυνατόν να γούσταρες άλλη εταιρεία; Θα έπρεπε να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος...

Υ.Γ: Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικές καταστάσεις ή πρόσωπα είναι τελείως συμπτωματική.

Leave a comment:

• Orion
    replied
    Αν πρέπει να πω τι είμαι τώρα, θα έλεγα αρκετά Xbox 360 fangirl. Βεβαια, αυτό έχω, αυτό ξέρω, αυτό αγαπάω.
    Το πλήρωσα πολύ τότε για να μη το αγαπάω. Αλλά τελευταία παίζω στο PC. Windows... Yeah, I'm a Microsoft whore...

Leave a comment:

• Enpsty
    replied
    Και να το GO ανεβαίνει ξανά στα μάτια μου.

ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ που θα έγραφε και ο από πάνω.

Leave a comment:

• Orion
    replied
    Όχι fanboy, αλλά στη γενιά μετά-Amiga, ήμουν Sony και μόνο Sony. Θυμάμαι που έθαβα το Xbox γιατί έβλεπα μόνο "πολεμικά" παιχνίδια (read: FPS).
    E, μετά πήρα το 360, έπαιξα και στον υπολογιστή και τώρα είμαι ανοιχτή γενικώς. Αλλά αυτό που ποτέ δε πήγαινα σε γενικές γραμμές, είναι η Nintendo.

Μη με δείρετε, αλλά απλά δε με τραβάει το καρτουνίστικο/μη-τυχόν-και-δείξουμε-dark-grungy-πράγματα-και-λιποθυμήσει-καμμιά-γιαγιά στυλ τους.

Επίσης (για περισσότερα γιαούρτια), δεν παίζω παλιά παιχνίδια (ποτέ δεν άντεχα τη δυσκολία τους) και γενικά με τραβάνε τα linear με καλές ιστορίες.
    Εκτός απο κάτι Skyrim (AKOMA να το τελείωσω, το άτιμο) και τέτοια open world, που είναι καύλα λόγο contextual storytelling και ας μην είναι linear.

Αν θα πετάξετε πέτρες, προσέχετε λίγο τα δόντια μου. Απο τον Ιούλιο πληρώνω και υποφέρω για να τα φτιάξω. 5 απονευρώσεις και εγχείρηση. Γάμησέ τα...

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Επικο comeback +2, εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα λεμε, ολοι στο ΟΑΚΑ τη Τεταρτη!!!

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    NINTY RE MOU........

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Originally posted by Phantom Duck View Post
    Ναι αλλά έδινες 4 χιλιάρικα κάθε 3 μήνες για να πάρεις καινούργια κονσόλα
    δίνανε στη μάνα μου με το δώρο των χριστουγέννων και παιχνίδια για τα παιδιά μέχρι να κλείσουν τα 12... οπότε για μια τριετία την έβγαλα από κει.

Leave a comment:

• Kostakis420
    replied
    Originally posted by Somari View Post
    Kιτρινοκάσσετο fanboy. Όχι σοβαρά, πλακωνόμουν με NES-ακια επειδή ενώ ήταν τα ίδια, εμένα κάθε κασσέτα έκανε 2.000 και είχε 20 παιχνίδια!!!
    egw eixa kai ena me 100.000 paixnidia!(i 10.000 elege i 100.000):troll:

Leave a comment:

• Phantom Duck
    replied
    Ναι αλλά έδινες 4 χιλιάρικα κάθε 3 μήνες για να πάρεις καινούργια κονσόλα

Leave a comment:

• Somari
    replied
    Kιτρινοκάσσετο fanboy. Όχι σοβαρά, πλακωνόμουν με NES-ακια επειδή ενώ ήταν τα ίδια, εμένα κάθε κασσέτα έκανε 2.000 και είχε 20 παιχνίδια!!!

Leave a comment:

• Vetus
    replied
    Tiger fanboy. Tι Gameboy, Gamegear, NeoGeo Pocket, Wonderswan, DS, PSP, 3DS, PS Vita και πράσινα άλογα μου λέτε. Game.com και τα μυαλά στα κάγκελα! H υπέρτατη φορητή κονσόλα!

fixed by Ramparter
    Στα youtube tags βαζουμε μονο το κωδικο: Dp460zM_PGA οχι ολοκληρο το link: http://www.youtube.com/watch?v=Dp460zM_PGA

Leave a comment:

• TheCursed
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Cursed δε θα φανταζομουν ποτε οτι ησουν N fanboy, ισως επειδη εδω και χρονια δε σε θυμαμαι ενεργο σε κανενα nintendo game thread.
    Ε, ναι ρε, πάνε πολλά χρόνια λέμε.

Leave a comment:

• Altair
    replied
    Λέω κι εγώ,κάτι βασικό ξεχνάω.

Leave a comment:

Working...
X