Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι fanboy ήσασταν/είστε;
Collapse
X
-
Ε δε παιζω, χαλασες την ωραια ισορροπια που ειχαμε! Τι παει να πει στο CGM Nintendo fanboy; Δεν ειναι δικαιολογιες αυτες...
Ελα, ενας SEGAκος δεν υπαρχει να ερθουμε στα ισα μας; αααααα.....
Leave a comment:
-
Οι αρχαίοι χρήστες ίσως με θυμούνται ως Nintendo fanboy στο παλιό CGM forum.
Αλλά εντάξει, πάνε χρόνια από τότε, ήμουν και μπόμπιρας οπότε δικαιολογούμαι.
Leave a comment:
-
Ψιλοάκυρο bump αλλά βρήκα αυτό που ταιριάζει γάντι και απλά έπρεπε να το βάλω
Originally posted by Marth View PostΕίμαι ένθερμος υποστηρικτής της Nintendo μας από πολύ μικρή ηλικία, και είμαι υπερήφανος γιαυτό. Καλό θα ήταν, οι επιλογές για τα υποχείρια των micro$oft/$ony να ενοποιηθούν, λόγω του οτι ουσιαστικά είναι το ίδιο μαγαζί.
Leave a comment:
-
Πάλι ισοφάρισε η Sega. Και μετά λέτε γιατί δεν υπάρχουν νέα μέλη. :troll:
Leave a comment:
-
Lol klassiko paradeigma pou eixame proseksei oloi tote, o Squall kalei ton quetzacotl kai aftoi kanoun san na paizoun kana fightng game.
An evazan to FF9 tha htan poio pistefto...
Leave a comment:
-
:tanno:Γιατί ίσως το παιχνίδι υποστηρίζει διπλό; Ξέρεις, δεν είναι όλα τα παιχνίδια σαν τα Final Fantasy, μπορείς σε αρκετά από αυτά να παίξεις με δεύτερο παίκτη, αν και όχι πάντα ταυτόχρονα, όπως το πρώτο Mario.
Leave a comment:
-
Nintendo Ηater; Υπάρχει αυτός ο όρος; Το χρησιμοποιούν μόνο τα 12χρονα βρετανακια Sony fanboys.
Επίσης θυμάμαι ένα βίντεο με ενα τετοιο ατομο με το headset να λέει στο tube "Xbox 360 iz waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaayyy betah tan te psTREE πολυ φαση δε το βρισκω ρε γαμωτο.
Leave a comment:
-
Πέρα από Nintendo Fanboy Haters δε νομίζω πως έχουμε Nintendo haters εδώ μέσα.
Leave a comment:
-
Το σωστο ειναι αν καποιος δηλωσει N-hater πχ να πηγαινει -1 ψηφος...
Leave a comment:
-
Τα ninty fanboys ξαναπεράσανε μπροστά 10-9. Επιτέλους λίγη λογική σε αυτό το φόρουμ.
Leave a comment:
Leave a comment: