Πέρασα τον Adams για τον Parlour, τελικά ο Adams είναι ο hardcore. Στη φωτό πρέπει να είναι Anelka, Petit, Adams και Vieira.
Υ.Γ. Το 98 κάνατε double, το 99 έκανε treble η κωλόφαρδη η United.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι fanboy ήσασταν/είστε;
Collapse
X
-
Ναι ειναι ο Adams.
Ανεβαζω λιγο τη δυσκολια, ο 1ος ειναι ο Anelka ή πεταξα κοτσανα;
Για τον 4ο παλι ιδεα δεν εχω.
Ο Parlour πώς και αναφερθηκε;
Πολυ σας τιμαμε SEGA fanboys με τη συγκριση με την Arsenal τοτε που κανε το double (1999 νομιζω).
Για να ηταν σωστος ο παραλληλισμος επρεπε να βαλουμε καμια ομαδα που επεσε στην τελευταια κατηγορια λογω χρεων και δεν ξανανεβηκε ποτε
.
Leave a comment:
-
Ο τέρμα αριστερά έχει την κλασσική φάτσα "τιναυτό, τρώγεται?". Ο τρίτος από αριστερά είναι ο μόνος που ξέρει την αξία αυτού που διαφημίζει, ο πρώτος από δεξιά μάλλον έχει καταρράχτη και προσπαθεί να διαβάσει το auto queue.
Leave a comment:
-
Είναι casuals και τους έπεσε βαριά η hardcore-ίλα του Dreamcast. Μόνο ο Parlour είναι hardcore.Originally posted by Xeno View PostΕχουν ενθουσιαστει ολοι ιδιαιτερα απο τις προοπτικες της SEGA, καταβαλλουν πραγματικη θυσια για να συγκρατησουν τα συναισθηματα τους πιστευω.
Εντός έδρας - εκτός έδρας.Originally posted by straier View PostΓιατί οι μισοί φοράνε κόκκινα και οι άλλοι μισοί κίτρινα;
Leave a comment:
-
Γιατί οι μισοί φοράνε κόκκινα και οι άλλοι μισοί κίτρινα;
Τώρα για το κάλεσμα του Ουτσούτσου από άλλο θέμα να ψηφίσει εδώ τι να πω. Μέχρι που έγινε αλλαγή της επιλογής για να ευχαριστηθούν οι fans. Η διαπλοκή η ίδια.
Leave a comment:
-
Εχουν ενθουσιαστει ολοι ιδιαιτερα απο τις προοπτικες της SEGA, καταβαλλουν πραγματικη θυσια για να συγκρατησουν τα συναισθηματα τους πιστευω.
Leave a comment:
-
Καλά.
Το έκανα Arsenal που, πάνω κάτω, είναι το ίδιο πράγμα.
Άσε που:
Leave a comment:
-
τελευταία είμαι pc fanboy, λιγο το οτι βαρέθηκα το xbox live (με τα ατέλειωτα dlc) λιγο που το ζέλντα μου τα κανε τσουρέκια να το τερματίσω, τα παράτησα και γύρισα στο pc gaming, πολύ καλά παιχνίδια προσφέρουν τέλεια χαλάρωση και δε χρειάζεται να καίω δισκάκια...
Leave a comment:
-
Πιστεύω πως τα αποτελέσματα του Gamers Odyssey fanboy poll πρέπει να γίνουν γνωστά στο ninty.gr

Να μάθετε να μην κάνετε τους ξύπνιους!
Leave a comment:
-
Εμένα πάλι κάτι με έτρωγε που δεν ψήφισα κάτι. Άλλωστε παραδέχτηκα πως μικρός ήμουν νιντεντικός- και ζηλιάρης. Μου ερχότανε και το ελληνικό Nintendo club και χάζευα με συμμαθητές Ε δημοτικού το τεύχος από τα Σαϊνια με την 4σέλιδη διαφήμιση αναφορά στο Donkey Kong Country οπότε...
E και αν έπαιρνα ένα game σε ερημονήσι να παίζω θα ήταν το A Link to the Past( και το Super Probotector)
Leave a comment:
-
Ρε τι πολιτισμός είναι αυτός ...
SEGA και ξερό ψωμάκι!
Επίσης το SATURN είναι καλύτερο από το ps1 γιατί έχει ΤΡΕΙΣ RISC επεξεργαστές και εννοείται ότι ο SONIC είναι πιο γρήγορος από τον Mario και τον Crash!
ps: Έλα τώρα μη κάνετε πως δεν θυμάστε!
Leave a comment:
Leave a comment: