Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Πρώτη κονσόλα Atar 2600 ή κάπως έτσι,με άπειρα παιχνίδια στη μνήμη κλπ.Δεν ξέρω καν αν είναι αυθεντικό.Μετά το καλοκαίρι της 2ας Δημοτικού μου δίνει ένας ξάδελφος το Gameboy,παίζω Tetris βαριέμαι,παίζω ένα racing,βαριέμαι,παίζω Super Mario Land,έκανα να του δώσω την κονσόλα κάμποση ώρα.Στα Χριστούγεννα της 3ης Δημοτικού είμαι ανάμεσα σε ένα gameboy+burai fighter+dr mario+motocross maniacs και τον Playmobil Zoo.Αποφασίζω να πάρω τον ζωολογικό κήπο,μόνο και μόνο για να μου πουν οι γονείς μου,πάρε και τα 2,λεφτά υπάρχουν ().Τελικά τα πήρα και τα 2.Είχα ξενερώσει όταν είδα ότι το Dr Mario μοιάζει με Tetris.Τελικά πήρα Super Mario Land 2 + Wario Land και από τότε ήμουν Mario Fanboy.

    Δυο χρόνια μετά,ένας φίλος πήρε το Megadrive με το Mortal Kombat 2.Τέλος,αυτό ήταν.Έπρεπε να πάρω megadrive.Το πήρα τελικά πάλι ως δώρο Χριστουγέννων με το ΜΚ3 μέσα.Έγινα Mortal Kombat Fanboy.Δύο χρόνια μετά,στην πρώτη Γυμνασίου πηγαίναμε σε ένα κονσολάδικο και βλέπαμε τα Saturn,N64,Playstation παραταγμένα στη σειρά.Είδα σε ένα φίλο με Saturn το πρώτο Tomb Raider,ενώ στο μαγαζί είχα δει στο PS1 το Resident Evil 1.Ήταν και οι εποχές που είχα αρχίσει να παίρνω Gamepro.Βλέπω σε ένα αφιέρωμα για την τότε E3,διάφορα games για Saturn & N64,Resident Evil 2+Tomb Raider 2+Castlevania Symphony of the Night για PS1.Η επιλογή ήταν απλή.Playstation έτσι απλά.


    Από τότε έγινα Sony Fanboy,όχι λόγω του ότι υποστήριζα τη Σόνυ,αλλά λόγω του ότι είχε τίτλους που με ενδιέφεραν περισσότερο από άλλες εταιρείες.Βγήκε το Dreamcast θυμάμαι και έλεγα σιγά τη μούφα,το PS2 θα είναι καλύτερο.Έλα όμως που τυχαίνει και πουλάει ένας φίλος σχεδόν τσάμπα το Dreamcast του.Το τσίμπησα με τη μία εννοείται.Είχε βλέπετε το καταραμένο το Code Veronica.Μετά στην πρώτη Λυκείου αν θυμάμαι καλά,τσίμπησα ένα Gameboy Color,ακόμα αναρωτιέμαι γιατί,τεσπά.

    Το Δεκέμβριο του 2002 πήρα το ΧΒΟΧ.Ο λόγος;Ήταν η πιο φτηνή από τις 3 κονσόλες εκείνη την εποχή.Άλλωστε το είχα πάρει απόφαση ότι από κει κι έπειτα θα τις παίρνω όλες (τις κονσόλες).Έγινα Halo Fanboy.Toν Απρίλιο του 2004 πήρα ένα τούμπανο για τότε πισί,το οποίο έχω ακόμα ().Σ'αυτό έπαιξα διάφορα strategy,Dungeon Siege,Far Cry,Doom 3,Quake 4,Half Life+expansions και άλλα.Μέσα στο 2006 πήρα Playstation 2 με Tekken 5,Onimusha Trilogy,Devil May Cry Trilogy,Resident Evil 4,Okami,Ico,Shadow of the Colossus και πολλά ακόμα.Είχα γίνει Capcom Fanboy.Μετά πήρα psp μτχ από φίλο,ότι πρέπει για τα ταξίδια με το πλοίο.

    Μετά μου χάρισε ένα παιδί το Gamecube του με κάμποσα παιχνίδια,επειδή είχε πάρει Wii.Απρίλιο του 2008 αν θυμάμαι καλά,πήρα το Χ360,ενώ την ίδια μέρα πήρα και δεύτερο GC.Τον Μάιο του 2008,ένα μήνα μετά δηλαδή,πήρα και το DS Lite μου.Εκείνο τον καιρό ήμουν X360 Fanboy,PS2 Fanboy & DS Fanboy.Το Μάιο του 2010 που απολύθηκα από φαντάρος,τσίμπησα ένα μαύρο Wii,ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους τσίμπησα ένα PS3.Μέσα στο διάστημα 2010-2012 έγινα Assassin's Creed Fanboy+Uncharted Fanboy.Νοέμβριο του 2011 αν θυμάμαι καλα τσίμπησα και ένα 3DS.
    Και κάπου εδώ,τελειώνει η αναδρομή μας.

    Πλεόν τι Fanboy είμαι;Μάλλον Uncharted μόνο.Ούτε καν Assassin's Creed πια.Αν και πάντα θα του έχω αδυναμία όπως άλλωστε και σε σειρές όπως Devil May Cry,Onimusha,Resident Evil,Mortal Kombat,Final Fantasy,Halo,Ace Attorney καθώς και τίτλους όπως τα Okami,Ico,Shadow of the Colossus,Rayman Origins,Demon's Souls,Ghost Trick Phantom Detective κ.ά.


    Y.Γ. Κάπου μέσα στο 2009 είχα γίνει Phoenix Wright Fanboy.
    Carpe diem

    Comment


    • Altair: Be ALL the fanboys!


      Comment


      • Originally posted by Altair View Post
        Πλεόν τι Fanboy είμαι;Μάλλον Uncharted μόνο.Ούτε καν Assassin's Creed πια.Αν και πάντα θα του έχω αδυναμία όπως άλλωστε και σε σειρές όπως Devil May Cry,Onimusha,Resident Evil,Mortal Kombat,Final Fantasy,Halo,Ace Attorney καθώς και τίτλους όπως τα Okami,Ico,Shadow of the Colossus,Rayman Origins,Demon's Souls,Ghost Trick Phantom Detective κ.ά.
        Ξέχασες τα castlevania..Τι σόι true Alucard ήσουν...
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

        Comment


        • Λέω κι εγώ,κάτι βασικό ξεχνάω.
          Carpe diem

          Comment


          • Originally posted by Ramparter View Post
            Cursed δε θα φανταζομουν ποτε οτι ησουν N fanboy, ισως επειδη εδω και χρονια δε σε θυμαμαι ενεργο σε κανενα nintendo game thread.
            Ε, ναι ρε, πάνε πολλά χρόνια λέμε.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

            Comment


            • Tiger fanboy. Tι Gameboy, Gamegear, NeoGeo Pocket, Wonderswan, DS, PSP, 3DS, PS Vita και πράσινα άλογα μου λέτε. Game.com και τα μυαλά στα κάγκελα! H υπέρτατη φορητή κονσόλα!


              fixed by Ramparter
              Στα youtube tags βαζουμε μονο το κωδικο: Dp460zM_PGA οχι ολοκληρο το link: http://www.youtube.com/watch?v=Dp460zM_PGA
              - Anime based on videogames list -

              Comment


              • Kιτρινοκάσσετο fanboy. Όχι σοβαρά, πλακωνόμουν με NES-ακια επειδή ενώ ήταν τα ίδια, εμένα κάθε κασσέτα έκανε 2.000 και είχε 20 παιχνίδια!!!
                Originally posted by Raf
                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                Comment


                • Ναι αλλά έδινες 4 χιλιάρικα κάθε 3 μήνες για να πάρεις καινούργια κονσόλα

                  PK World - Τα πάντα για Disney comics!

                  Comment


                  • Originally posted by Somari View Post
                    Kιτρινοκάσσετο fanboy. Όχι σοβαρά, πλακωνόμουν με NES-ακια επειδή ενώ ήταν τα ίδια, εμένα κάθε κασσέτα έκανε 2.000 και είχε 20 παιχνίδια!!!
                    egw eixa kai ena me 100.000 paixnidia!(i 10.000 elege i 100.000):troll:

                    Comment


                    • Originally posted by Phantom Duck View Post
                      Ναι αλλά έδινες 4 χιλιάρικα κάθε 3 μήνες για να πάρεις καινούργια κονσόλα
                      δίνανε στη μάνα μου με το δώρο των χριστουγέννων και παιχνίδια για τα παιδιά μέχρι να κλείσουν τα 12... οπότε για μια τριετία την έβγαλα από κει.
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                      Comment


                      • NINTY RE MOU........

                        Comment


                        • Επικο comeback +2, εχει πολυ δρομο το πρωταθλημα λεμε, ολοι στο ΟΑΚΑ τη Τεταρτη!!!
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • Όχι fanboy, αλλά στη γενιά μετά-Amiga, ήμουν Sony και μόνο Sony. Θυμάμαι που έθαβα το Xbox γιατί έβλεπα μόνο "πολεμικά" παιχνίδια (read: FPS).
                            E, μετά πήρα το 360, έπαιξα και στον υπολογιστή και τώρα είμαι ανοιχτή γενικώς. Αλλά αυτό που ποτέ δε πήγαινα σε γενικές γραμμές, είναι η Nintendo.

                            Μη με δείρετε, αλλά απλά δε με τραβάει το καρτουνίστικο/μη-τυχόν-και-δείξουμε-dark-grungy-πράγματα-και-λιποθυμήσει-καμμιά-γιαγιά στυλ τους.

                            Επίσης (για περισσότερα γιαούρτια), δεν παίζω παλιά παιχνίδια (ποτέ δεν άντεχα τη δυσκολία τους) και γενικά με τραβάνε τα linear με καλές ιστορίες.
                            Εκτός απο κάτι Skyrim (AKOMA να το τελείωσω, το άτιμο) και τέτοια open world, που είναι καύλα λόγο contextual storytelling και ας μην είναι linear.

                            Αν θα πετάξετε πέτρες, προσέχετε λίγο τα δόντια μου. Απο τον Ιούλιο πληρώνω και υποφέρω για να τα φτιάξω. 5 απονευρώσεις και εγχείρηση. Γάμησέ τα...
                            sigpic

                            Comment


                            • Και να το GO ανεβαίνει ξανά στα μάτια μου.

                              ΤΣΟ ΚΑΙ ΛΟ που θα έγραφε και ο από πάνω.

                              Comment


                              • Αν πρέπει να πω τι είμαι τώρα, θα έλεγα αρκετά Xbox 360 fangirl. Βεβαια, αυτό έχω, αυτό ξέρω, αυτό αγαπάω.
                                Το πλήρωσα πολύ τότε για να μη το αγαπάω. Αλλά τελευταία παίζω στο PC. Windows... Yeah, I'm a Microsoft whore...
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X