Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι fanboy ήσασταν/είστε;

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Όντως, ο Adams πρέπει να είναι.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

• Ναι ειναι ο Adams.
      Ανεβαζω λιγο τη δυσκολια, ο 1ος ειναι ο Anelka ή πεταξα κοτσανα;
      Για τον 4ο παλι ιδεα δεν εχω.
      Ο Parlour πώς και αναφερθηκε;

Πολυ σας τιμαμε SEGA fanboys με τη συγκριση με την Arsenal τοτε που κανε το double (1999 νομιζω).
      Για να ηταν σωστος ο παραλληλισμος επρεπε να βαλουμε καμια ομαδα που επεσε στην τελευταια κατηγορια λογω χρεων και δεν ξανανεβηκε ποτε .

Comment

• Πέρασα τον Adams για τον Parlour, τελικά ο Adams είναι ο hardcore. Στη φωτό πρέπει να είναι Anelka, Petit, Adams και Vieira.

Υ.Γ. Το 98 κάνατε double, το 99 έκανε treble η κωλόφαρδη η United.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:

Comment

• O Parlour ειχε τρελη μπουκλα. Τον Vieira ακομα παλευω να τον αναγνωρισω, δεν τον θυμαμαι ετσι.
          Για το 99 βλακεια ειπα οντως, τετοιες χρονιες δεν ξεχνιουνται καλως ή κακως.

Καπου εχω κι εγω την κιτρινη φανελα SEGA, μηπως να αλλαξω την ψηφο μου σαν κρυφο-fanboy;

Comment

• Παιζει ενα "παραδοξο" στην φωτογραφια... Η φωτογραφια μαλλον εχει τραβηχτει αρκετο καιρο πριν την κυκλοφορια του μηχανηματος στην Ευρωπη. Το DC κυκλοφορησε σε Αμερικη-Ευρωπη Σεπτεμβριο-Οκτωβριο 1999 αλλα ο Anelka την ειχε κανει για την Ρεαλ απο το καλοκαιρι εκεινης της χρονιας:troll:

Comment

• Ο Vieira ίδιος είναι. Αυτός ο Adams μοντέλο πάντως ρε γμτ.

Comment

• Ρε Xeno βρήκες τον Anelka ( που είναι παιδάκι στην φωτο) και δεν σου μοιάζει ο Vieira για Vieira που δεν έχει αλλάξει στο ελάχιστο εδώ και 15 χρόνια ; :xp:

Comment

• Ο Βιεϊρά ποιός είναι, ο ξανθός?
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Originally posted by Titus View Post
                    Ο Βιεϊρά ποιός είναι, ο ξανθός?
                    O Ξανθος ειναι ο petit.O Βιεϊρά ειναι τερμα δεξια.

Ωραια ομαδα ειχε τοτε η Arsenal.Εχει και τον παιχταρα Bergkamp.

Comment

• (ελπίζω να το καταλάβατε πως κάνω πλάκα, έτσι?)
                      Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

• Kαι εγω πλακα εκανα.
                        :troll:

Οχι,νομιζα οτι εκανες κανονικη ερωτηση.

Comment

• Originally posted by utsutsu View Post
                          Sega till death!
                          To Xbox στο σαλόνι σου όμως άλλα λέει που μου το έπαιζε και Microsoft hater. Ιούδα!
                          - Anime based on videogames list -

Comment

• Eγω εχω φανελα David Seaman παντως πορτοκαλι αλλα με JVC, πριν την αλλαγη σε SEGA. Γιατι δεν εχουμε επιλογη JVC στο poll;

....εεεεε.....

Edit: πλακα - πλακα δυο πλακες, μια 50αρα την συμπληρωσαμε στο poll. Εαν παρουμε υποψη και τους διαγραφεντες απο το κομμα, τους χιλιους ψηφους τους χτυπαμε! Oh, wait...
                            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

• ειναι που οι ενεργοι χρηστες του forum αγγιζουν τους 70 :fsss:

Ωραια ομαδα ειχε τοτε η Arsenal.Εχει και τον παιχταρα Bergkamp.
                              οντως ωραιες εποχες, πολλα κιλα ποδοσφαιρικης ιδιοφυιας ο dennis και ας μην εμπαινε ποτε σε αεροπλανα, ακομα θυμαμαι το γκολ που εβαλε σε ενα match με την newcastle με control-τριπλα απο καθετη σεντρα

Comment

• Αυτό με την επική ντρίμπλα στον Νταμπίζα λες;

Έπος.

Comment

Working...
                                X