Όντως, ο Adams πρέπει να είναι.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τι fanboy ήσασταν/είστε;
Collapse
X
-
Ναι ειναι ο Adams.
Ανεβαζω λιγο τη δυσκολια, ο 1ος ειναι ο Anelka ή πεταξα κοτσανα;
Για τον 4ο παλι ιδεα δεν εχω.
Ο Parlour πώς και αναφερθηκε;
Πολυ σας τιμαμε SEGA fanboys με τη συγκριση με την Arsenal τοτε που κανε το double (1999 νομιζω).
Για να ηταν σωστος ο παραλληλισμος επρεπε να βαλουμε καμια ομαδα που επεσε στην τελευταια κατηγορια λογω χρεων και δεν ξανανεβηκε ποτε .
Comment
-
Πέρασα τον Adams για τον Parlour, τελικά ο Adams είναι ο hardcore. Στη φωτό πρέπει να είναι Anelka, Petit, Adams και Vieira.
Υ.Γ. Το 98 κάνατε double, το 99 έκανε treble η κωλόφαρδη η United.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
O Parlour ειχε τρελη μπουκλα. Τον Vieira ακομα παλευω να τον αναγνωρισω, δεν τον θυμαμαι ετσι.
Για το 99 βλακεια ειπα οντως, τετοιες χρονιες δεν ξεχνιουνται καλως ή κακως.
Καπου εχω κι εγω την κιτρινη φανελα SEGA, μηπως να αλλαξω την ψηφο μου σαν κρυφο-fanboy;
Comment
-
Παιζει ενα "παραδοξο" στην φωτογραφια... Η φωτογραφια μαλλον εχει τραβηχτει αρκετο καιρο πριν την κυκλοφορια του μηχανηματος στην Ευρωπη. Το DC κυκλοφορησε σε Αμερικη-Ευρωπη Σεπτεμβριο-Οκτωβριο 1999 αλλα ο Anelka την ειχε κανει για την Ρεαλ απο το καλοκαιρι εκεινης της χρονιας:troll:
Comment
-
Eγω εχω φανελα David Seaman παντως πορτοκαλι αλλα με JVC, πριν την αλλαγη σε SEGA. Γιατι δεν εχουμε επιλογη JVC στο poll;
....εεεεε.....
Edit: πλακα - πλακα δυο πλακες, μια 50αρα την συμπληρωσαμε στο poll. Εαν παρουμε υποψη και τους διαγραφεντες απο το κομμα, τους χιλιους ψηφους τους χτυπαμε! Oh, wait...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
-
ειναι που οι ενεργοι χρηστες του forum αγγιζουν τους 70 :fsss:
Ωραια ομαδα ειχε τοτε η Arsenal.Εχει και τον παιχταρα Bergkamp.
Comment
Comment