Κι εγω κυριως racing επαιζα οποτε εβρισκα, Sega Rally κυριως θυμαμαι και διαφιορα αλλα οπως Daytona και ενα με ισομετρικη στατικη καμερα lol.
Επισης ενα διαστημα ειχε ενα καφενειο στο χωριο μου ενα 2d beat em up σε φαση King of Dragons οπου μπορουσες να διαλεξεις αναμεσα σε ενα κοντο με δυο σπαθια και ενα γομαρι με κονταρι, το χα καψει αρκετα.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Τα αγαπημένα σας arcades
Collapse
X
-
Αντιθέτως, για μένα τα racings ήταν η απόλυτη εμπειρία στα Arcades. Sega Rally, επικό cabinet, γαμάτη τιμονιέρα και πετάλια, να βλέπω το αμάξι να απογειώνεται με τα επικά physics και να προσγειώνεται πάνω στις λάσπες, μέσω εσωτερικής κάμερας, στα 60fps.
Awesome breathtaking moment is awesome.
Χμ, θυμάμαι πάντως ότι, ενώ το καταφέρναμε σε games όπως το OutRun, το AfterBurner, το Pac-Man κλπ, σε κάτι Tekken και Sega Rally δε μπορούσαμε να το κάνουμε.Originally posted by Ground_zero View PostOxi re petonia empene pantou
Leave a comment:
-
Και στάνταρ σε κάθε καφενείο του χωριού υπήρχε ο αλητάκος ο οποίος έμπαινε στα μουλωχτά με την πετονιά και έβαζε 10 credits στον καθένα που έπαιζε πριν τον πάρει χαμπάρι ο ιδιοκτήτης.
Κάτι σαν Ρομπέν των arcades ένα πράμα.
Επίσης σε μερικά pacman cabinets υπήρχε τρόπος να κλέψεις χρησιμοποιώντας ένα τάληρο και ένα δεκάρικο (για δραχμές μιλάω έτσι;
)
Νομίζω έβαζες πρώτα το τάλιρο, μετά πάταγες το κουμπί να βγει και το ξανάβαζες μαζί με το δεκάρικο. Κατι τέτοιο.
Leave a comment:
-
Oxi re petonia empene pantou
To Tekken Tag pou paizame eperne credit ama to xtypouses poly dynata apo panw kai kamia fora kaname oti nevriazame pou xaname kai to xtypousame fwnazontas: OXI RE POUSTH!!!!
Ta tsontopaixnida pou epaize o Solid ta paizame epishs alla den htan ta idia me ta dika mas, se emas eixe alhthines gynaikes, o kersoras den htan psalidi, htan to symvolo tou andrikou fyllou kai oi exthroi htan kati araxnes, kati medouses kai kati UFO.
Sto R-Type exana sthn defterh pista, alla epaiza maniwdws ena allo paromoio me to R-Type katse na to vrw kai tha to postarw.
Leave a comment:
-
Εγώ έπαιρνα το Jack, ήταν ο αγαπημένος μου από το παιδικό.
Sega Rally ήταν ταυτισμένο με την έννοια arcades εκείνα τα χρόνια, όποιος το είχε βάλει στο μαγαζί του είχε κάνει μια περιουσία. Δεν ήμουν ποτέ των racing, το μόνο που έπαιζα ήταν λιγάκι το Great 1000 Miles Rally ή Mille Millia. Αυτά που έλιωνα ήταν τα shooters (κλασσικά R-Type αλλά ό,τι έπεφτε στα χέρια μου όπως το US Navy) αλλά ποτέ δε θυμόμουν ονόματα, ακόμα και μέτρια να ήταν τα τάιζα κανονικά.
Leave a comment:
-
R-Type
OutRun
After Burner
Golden Axe
Super Hang-On
Sega Rally
Virtua Cop
Sega Rally 2
Scud Race
Daytona USA 2
OutRun 2
Tekken
Tekken 2
Tekken 3
Time Crisis
Metal Slug X
Μεγάλο κόλλημα με το R-Type, αμέτρητα ασημένια εικοσάρικα (που προορίζονταν για τυρόπιτα στο σχολείο) είχαν φύγει για χάρη του. Πολύς πόνος μέχρι να καταφέρω να περάσω τη 3η πίστα. Το παιχνίδι τελικά τερματίστηκε σε Master System.
Πολύ κάψιμο στο OutRun για πολλά χρόνια. Θυμάμαι ακόμα κι όταν είχε βγει το Sega Rally συνέχιζα να παίζω OutRun. Είχε πάει από 20 στις 50δρχ αλλά παρέμενε φθηνότερο από το Sega Rally (100δρχ) το οποίο έπαιρναν μονότερμα όλοι οι μαντράχαλοι τότε. Αργότερα ήρθε και το κάψιμο με Sega Rally, maximum 3 φορές έπαιζα, ποτέ δε κατάφερα να βγάλω τη τελευταία πίστα. Κι αυτό σε κονσόλα βγήκε.
Έπος επίσης το Daytona 2, είχα ξενερώσει πολύ που δεν βγήκε port για Dreamcast.
Originally posted by Sinclair View Postη καμμιά φορά με "πετονιά".

Θυμάμαι πάντως ότι αυτό δούλευε κυρίως στα παλιά arcades, στα καινούργια (Sega Rally, Tekken κλπ) δε δούλευε, ή τουλάχιστον εμείς δε μπορούσαμε να το κάνουμε.
Leave a comment:
-
Και στάνταρ παίρναμε όλοι τον Mustafa, τον μαύρο με το καπέλο και το spinning kick, έτσι;
Leave a comment:
-
Oxi pws den to eixe, aplws emeis den to paizame kai poly.
Egw eimoun perissotero tou Final Fight lol
Leave a comment:
-
Originally posted by Enpsty View PostCadillacs And DinosaursOriginally posted by Altair View PostCadillacs And Dinosaurs (τρελό λιώσιμο)Originally posted by Titus View PostCaddilacs and DinosaursOriginally posted by Sinclair View PostCadillacs and DinosaursOriginally posted by Phantom Duck View PostCadilacs & DinosaursOriginally posted by wesker View PostCadilacs & DinosaursΔε βρίσκω καν τα λόγιαOriginally posted by sOLiD SNAKE View PostCadillacs and Dinosaurs

Ακολουθεί το Metal Slug και το Sunset Riders, αλλά πολύ πίσω.
Περίεργο, το Ground Zero δε βλέπω στο σερί, μάλλον δεν το είχε το καφενείο του χωριού του ή κάτι παρόμοιο.
Leave a comment:
-
Απίστευτες μνήμες μου ξυπνάει αυτό το thread, καλοκαίρια στο χωριό και άπειρα κέρματα
. Να αναφέρω και εγώ ότι στην επαρχία τουλάχιστον που τα cabinets σπάνια ήταν τα αυθεντικά κατά 90% είχαν μοχλό στα δεξιά κάτι που εμένα με βόλευε.
Κάποια έτσι πρόχειρα :
Double Dragon
Street Fighter 2
Mortal Kombat
Kick Off νομίζω (αυτά τα top down ποδοσφαιρακια που είχαν τραπεζοειδή cabinets)
bubble bobble
snow bros
Ghosts n Goblins
Cabal
World Rally Championship (χαλασμένο cabinet με μη υδραυλικό τιμόνι :xp
Badlands (top down car combat)
Pocket Gal
Toki
Thunder Hoop
Pang
Alien Storm
Θυμάμαι κάποια τσοντοarcade σαν το Gal's Panic
Αλλά πιο Hardcore
(το βρήκα http://www.youtube.com/watch?v=4aa90...eature=related) ωραία χρόνια.
Αυτά που είχα λιώσει και ήταν τα αγαπημένα μου:
TMNT 2
The Simpsons Arcade
X-Men Arcade
Captain America and the Avengers
Cadillacs and Dinosaurs
Tiger Road
Solar Warrior
Sengokou (τρομερό beat'em up της snk)
Violent Storm (final fight clone)
Metal Slug
Sunset Riders
Shinobi το πρώτο και Shadow Dancer
Ειδική κατηγορία τα Lightgun games με την τιμητική να έχουν τα house of the dead, Vampire night,Time Crisis 2,Confidential Mission
Jurassic Park και Silent Scope
Leave a comment:
-
marvel super heroes
fantasia
miss world 96 nude
Cadilacs & Dinosaurs
metal slug
Leave a comment:
-
Oxi afto einai Altair, Captain America and the Avengers htan me ton Vision
Epaiza kai egw afto to game para poly, egw epaiza ton America kai o aderfos mou ton Iron Man eixame taisei kai se afto toso poly pou to teleiwname me 1 kerma.
Leave a comment:
-
Με Silver Surfer χλωμό.Μάλλον ήταν ο Vision και αναφέρεσαι στο Captain America and the Avengers.Πέρα από Hawkeye,Captain America,Vision είχε και τον Iron Man.
Αν λέμε το ίδιο και δε λέω βλακείες τόση ώρα.
Leave a comment:
Leave a comment: